Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
caute baby tak mame po peknom vikende 😀 ale cem sa opytat uz zajtra by mala byt ovulka podla ms..ale teplota sa nedviha je nizka zatial..tak neviem.. lebo pri ovulke vybehne teplota hore..je ovulka aj pri nizkej teplote alebo ju budem mat neskor? asi sa mi posunula? lebo mesiace dozadu o takomto datume uz bola vysoka a teraz je nizka.. ta snad sa dvihne..ci? poradite? inak cely vikend sme presnazilkovali 🙂 vytoky boli tie dobre tak nechapem..uvidime co sa bude diat dalej..
@tonjadabik2 v deň ovulácie má teplota práve klesnúť a po nej sa má zvýšiť. Takže napríklad, keď máš pred ovulkou teploty 36,6, tak v deň ovu by mala poklesnúť na 36,4-36,5(nie ej to pravidlo) a po ovu ti teplota vystúpi napr. na 36,8. Ty sa predsa nemôžeš riadiť podľa menštruačného kalendárika, lebo ako sledujem, tak tvoja ms nie je moc pravidelná a tak zistíš ovulku jedine meraním, hlienom a ovu testami.
@tamarka9 ahoj tamarka tak tak pravdu máš, dnes som uz 4DC 🙂 takze viac menej prišla 26 den takze posledné cykly boli 28-25-26 takže plus minus mam aspon tie kratšie cykly a som rada, ze aj prišla lebo som mala take bolesti a vyhodila som sa predsa len 3 cyklus od vysadenia byva najproblematickejší tak teraz uz ma mistotu ze je všetk ook a hlavne som mala obrovšké bolesti brucha skoro 2 tyzdne od ovulky az po menses a čo ako sa spustilo vajíčko mi normalne sa ulavilo a bolest odišla a nahradila ju len taka ta klasická ms tale tak super fakt mi to pomohlo takze nie som vdaka tomu az tak moc smutná I ked trošku som smutná bola hlavne ked mi včera neterka sa pytala kedy uz pride ten bocian lebo ona ma pre moje babatko odlozené perinky aby som si ich prišla zobrat 🙂 čo ti poviem
ja som si robila ovu testy,tento mesiac si chcem aj merat ale začnem az po ms prvý den 🙂
@tonjadabik2 toto by aj mna zaujimalo a ako máš bezne teploty? a ked ti stupne o kolo stupne?
@tonjadabik2
@inngrid http://www.fertilityfriend.com/home/4743de
kočky tu je môj graf, pozrite sa, ako to vyzerá
@zuzu1104 jasne chapem sak doteraz 36,7 a dnes 36,5.. tak nemeriam len par krat odmeriam ale dnes som merala a ze 36,5.. sak hej ja viem..asi budem zase merat ja uz neviem ale *Dakujem za odpoved mojka
@inngrid ok takze tento mesiac bol taky rozhadzany, dalsi uz bude vsetko na poriadku a bol by v tom cert, kedby pri ovu testoch a merani teploty to uz nevyslo 🙂 inak tie bolesti ćo opisujes som mala minuly mesiac po ovulke tiez, az do ms stale a teraz pri ovulke boli bolesti, ale uz po nej ee, takze sa to asi pekne dava do normalu, to si myslim ze sme este stastne zeny 🙂
@zuzu1104 ahojky Zuzinka a všetky dievčatá. Som prelúskala Vaše víkendové príspevky a dostávam sa k písaniu....
V sobotu dorazila mrcha 😠 😠 😠 , takže som dnes 3DC... ☹
Má to ale jedno pozitívum, lebo sa mi potvrdilo, že sa moje telo nastavilo na 24 dňový cyklus, takže ovulku môžem čakať už koncom októbra, začiatkom novembra a plodné dni by mali byť už tento víkend 🙂
Želám všetkým krásny dník a ešte krajší víkend, tehuľkám veľa energie, snažilkám veľa dobrého sexíkovania a deťúrencom pusinky 🙂
@inngrid tak beznu neviem..ta pred plodnymi teda pred ovulkou by mala byt nizka a potom stupnut..
@tonjadabik2 no je dosť možné, že dnes prebieha ovulácia, ale nie je to isté, keď nemeriaš pravidelne ak ti zajtra teplota vystúpi o 0,2-0,3 stupňa a pôjde už len hore, tak je jasné, že dnes teda ovulka prebehla. Držím palce

@inngrid dobre ranko prajem, nebola som tu cez vikend tak len docitavam kopec sprav no a ta tvoja ma nepotesila 😠 ale nic to, aspon ta mrcha dosla nacas a netrapila falosne, takze pokracujeme...ty si si aj teplotu merala, rep. ovu testy robila?