Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@inngrid u nás to bolo presne tak isto, babina s nami žila v jednom dome, chodila som k nej pravidelne, niekedy som to zanedbala, čo si teraz vyčítam. Tiež ťažko chodila, veľmi ťažko a raz sa jej zatočila hlava, keď išla na WC, spadla a zlomila si nohu a od vtedy už len ležala, už to šlo s ňou dole z kopca. Po pol roku jej srdiečko dobúchalo:( vo veku 88 rokov. Krásny vek, ale pre mňa jeden z najhorších dní:(. No a od vtedy bola na návštevu len 2x, usmievala sa na mňa, takže sa má asi dobre 🙂
Bohužiaľ alebo Chvála Bohu smrť zastihne každého z nás.
ahojte...chcela by som sa k vám pridať, posledná menštruácia 20.9. , začali sme sa snažiť, cyklus bol pred antikoncepciou nepravidelný, čiže teraz čakám čo bude...všetkým tehulkám gratulujem, hlavne nech všetko ide podľa predstáv
@tonjadabik2 hlien pri ovulácii ubúda, pred ňou je ho viac alebo v deň ovulácie už nemusí byť žiaden prípadne sa mení na biely. Nepreháňate to s tým milovaním trošku? Lebo ako som čítala, tak vy spolu sexujete aj viac krát do dňa a to proste spermie nestihnú dozrieť, stačí raz denne. Okrem toho od ovulácie je vajíčko ešte možné oplodniť do 24 hodín. Takže tak.
@zuzu1104 hej to viem ze ubuda..nie neprehaname..hehe neboj nemali sme deti doma tak sme boli sami tak sme si to uzivali 🙂 konecne po dlhom case.. inak cez tyzden ani niesme spolu..maly sa v noci budi takze kazdy v inej iszbe spime.. dnes este stihame heh 🙂 v noci.. uvidime aka bude rano teplotlka.. a ak bude stale nizka tak budem musiet cakat ze co..
@zuzu1104 ďakujem Zuzanka, si zlatá, že budeš na mňa myslieť. 🙂
Teší ma myšlienka, že sa už tento víkend môžeme opäť začať snažilkovať, nakoľko mám teda kratší cyklus. 🙂
Inak, som si cez víkend poplakala... Som povedala priateľovi, že teda prišla MS a že bábo zatiaľ nebude a on, že nevadí, budeme sa snažiť ďalej. No, ale som pokračovala ďalej, že veď teda môžeme sa snažiť už čoskoro, lebo mám kratší cyklus a že plodné dni a ovu prídu čo nevidieť. A on, že, citujem: "mala by si ísť na to menej vedecky".... 😠 ☹ že aká ľadová sprcha, tak sa ma to dotklo a nahnevalo zároveň, že by som ho najradšej v tej chvíli nakopala do zadku... Tí chlapi to vôbec nevedia pochopiť... 😒
Tak som si povedala, že už pred ním nebudem riešiť ovu, ani plodné dni, proste to už pred ním nebudem vôbec spomínať, aby nemal pocit, že na to "idem vedecky"... a to bol u nás až do nedele jeho brat so ženou a dvoma deťmi (4r. a rok a pol), tak si vieš predstaviť, ako mi bolo po tom jeho výroku... ☹ ☹ ☹
Ahojte kočky ako?
@zuzu1104 ako sa máte?troche čo bábätko a Samko? Snáď tí nebude vôbec zle a babatusko bude rast(vlastne už rastie) ako z vody 😉 @senselinka všetko bude v poriadku, bábätko sa teší už ako spozná vôňu mamičky aj naživo 😉 @ingrid to me je ľúto,mi že došla červená, ale verím, že pod stromčekom budú malé papucky 😉
@zuzik_24 ako zuzik? Červená došla, ale aspoň je všetko v poriadku a aj cyklus, tak šup do snaženia a pod stromčekom budú testy ako u Ingrid 😉 pekný deň prajem
@zuzik_24 no ved toto nechapem.. ako mozem byt vsade ta mrcha 😀
v pohode.. nevadi.. no nam sa nedarilo prirodzene cez rok a pol.. podla vsetkych vysledkov.. je vsetko ok.. ale manzel pracuje mimo domu.. a aj lekari povedali.. ze nas jediny problem je len to.. ze nie je doma.. ked by mal byt doma 😀 no a prve iui vyslo.. i ked neskor nedopadlo dobre.. tak verim, ze dalsie uz vyjde a bude vsetko ok aj potom 🙂
@simca1989 tak a možno budeš aj ty tehu hm?
@ciaaa aha no vidiš tak som aspon mudrejšia takze vlastne ak som dostala v piatok večer dnes som 3dc super dakujem, ze si ma usmernila som aspon mudrejšia 🙂
@tamarka9 ano ano ja si tiez tak hovorím, mala som stach trošku lebo Tolko som počítala ako majú zeny problem aj rok dat cyklus do normal a cykly 28 -25 -26 mi pride ako krasny normalny cyklus ak to beriem, ze sú to uz čísté cykly po vysadení nie? ty máš tiez take v pohode cykly?
@zuzik_24 aj moja aj ja som 3DC teraz som sa dočítala, ze sa mi to ráta az od dalšieho dna , btw tiez si mala teraz druhy cyklus pozeram krátky ako ja ja som teraz po vysadení takto ze 28-25-26 - ty si mala teraz 2 či 3 cyklus taký krátky ze 24?
ale supe rsme na jednom dni 🙂
@tinka1003
Ďakujem 🙂
@nkem Ahoj Diuš🙂 Máme sa dobre, Samko je ešte trošku chorý, ale už je to lepšie. Bábätko sa má snaď dobre, zle mi nie je, občas mi príde trošku nevoľno, ale tak na nevoľnosti je ešte skoro. Dnes mi čiaročka na teste opäť zosilnela, tak sa teším o trošku viac. 🙂 A vy sa máte ako? Tebe je zle alebo nie? A Anabel, čo robká? 🙂
@subbinka dakujem moja, aj ja dufam
@zuzu1104 ja viem ja viem ale velmi tuzim aby ešte moje dietatko drzala na rukách moc po tom tuzim
chcem mat fotku ako moja milovaná babička drzí moje dietatko na rukách moc tužím po takej fotke moc, musím sa dočkat a basta!!! 🙂
@neila ahoj a ked píšeš cyklus pred hak nepravidelny si teraz vynechala anitniu a od toho 20*9 sa snazite?
@wildroses ahoj ahoj, aj ja idem meriat pre istotu ale az po mrche 🙂 dnes som 3DC lebo so msa práve dozvedela ze ked dostanem večer ms tak sa mi ráta cyklus az od druhého dna 🙂
@zuzik_24 júúúúúúúúúj moja viem si predstaviť, ja som to mm ani nepovedala toto ze riešim, kupila som si novy teplomer a sa ma pytal či si chcem merat teplotu tam dole som to normalne zaprela hanbim sa zato ze mm som nepovedala pravdu ale fakt nemam chut mu tieto naše veci tu vysvetlovat tak som mu povedala ze som kupila teplomer lebo som chcela a bolo dodebatované a ešte som si ho dala do nočného stoliku no on dobre vie ze čo s nim ale bol ticho a včera sme boli u rodičov a neterka kedy pride bocina a ja ze tento mesiac este nie a potom mi mm povie v aute, ze nemam byt smutna ze to pride o mesiac a viac sme sa o tom nebavili ale ja som videla aky bol z toho smutny v tvari aj on o to viac ma to zabolelo viac ako ked ja som zsitila ze prišla čo ti poviem tak hlavu hore bojuje nas tu viac zien
@zuzik_24 moja z toho si aaaabsolutne nič nerob, to robí aj môj muž. Oni o tom proste nič nevedia. Vedia len ako vtáčka vložiť do tej správnej dierky, povedané dosť vulgárne, ale je to tak a potom sa vychvaľovať, že urobili dieťa. To, čo žena prežíva je im jedno. Nebuď z toho vôbec smutná. Ja som včera manželovi povedala, že ma predvčerom trápil výtok, ktorý cítiť ako amoniak, ale včera už nebol žiaden a nič nebolo cítiť a on mi zahlásil, že to si len bábätko prdlo. 😀 Skoro som odpadla z tej vety 😀
@zuzu1104 no ciarocka bude iba silniet 😉 a potom budeš tu ciarocku držať v náručí 😵 no Anabel teraz spinka a potom pôjdeme asi pozrieť babinu. Mne je tak zle vo vlnách, pred tyzdnom mi to prestalo, až som sa bála či je všetko v poriadku...ale dnes som skoro vyvrátila raňajky 😀 junior si robí srandu z maminky 😀

@zuzu1104 ta super fakt 🙂 ked je manzel v robote.. 🙂 hej ahaa no jasne sak to som vedela..len som myslela ze nepride ovulka.. aj hlien akosi nikde..zatial teda.. ja som meravala doteraz minule mesiace ale prestala som merat. hej uvidime zajtra.. diki moc moja 🙂