Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@inngrid ano, presne ako píšeš..po HAK som mala mrchu 20.9. a odvtedy sa snažíme, čiže teraz som 32 DC, ak dobre počítam...predtým vždy nepravidelná (od buka do buka, čiže sa vôbec nemám čoho držať, čo si pamätám, tak keď som mala prestávku v HAK, tak iba raz som mala cyklus 28, inak cez 30 alebo potom až vyvolávačka
pred HAK cca 10-15 dozadu cyklus aj 50) 🙂)
@inngrid ja som mala iba raz svoju vlastnu ms po vysadeni na 27 DC, ale predytm kde som vysadila som tiez mala 26-27, takze predpokladam ze sa to zase nastavi takto. A kedze svojho draheho som nemohla dokopat do takej frekvencie plodenia ako som si predstavovala, budem mat asi sancu to zistit 😠
@19klara86 no to je tazko povedat, ono z fyziologickeho hladiska by si to mala ratat az od toho druheho krvacania, pretoze dovtedy si to mala regulovane tabletkami, ale zase tablety si brala malo (tusim 3), takze aj tam je pravdepodobnost. No ja by som pocitala od toho druheho terminu a uvidis. Kedy vlastne ocakavas teraz ms podla oboch terminov?
@zuzu1104 😀 😀 sa tu chechcem na ppoznámke tvojho mm o babatkovom prdiku a Ňaňa sa smeje na mne🙂. Veru @@zuzik_24, chlapi to neriešia tak emocionálne ako my. Ale ruku na srdce, radšej sa nechám nas.. jeho salámistickým postojom akoby som sa mala kukať na to ako je strašne smutný, alebo keby mi nedaj Bože za krámy vynadal. Zabolelo to isto, ale už sa nestane, veď si mrche vojnu vyhlásila🙂
@zuzik_24
Ach,moja,to má mrzí,že došla,ale ideme ďalej 😉 Noo,aj já som spustila vodopád včera.V sobotu mi bolo zle,ale že tak mi este nikdy nebolo ☹ potom večer prišli naši,malé neterky,a pozerali fotky,kde som ich držala vo vankúšiku keď sa narodili,a tá mala 3rocna sa má spýtala "Danus,a ty kedy chceš mať akože bábätko ,už by si mohla" tak veru som len tak preglga slzy.
A včera mi zablahoželal muž,a taku krásnu orchideiu mi kúpil,a voňavku a keď mi tak gratuloval,že aby sa nám už zadarilo,a že aj keď mi ešte neslubil pred Bohom,že v zdraví i v chorobe,aleze chce aby som s ním počítala aj keby sme ostali bez detí,to som už revala ako tur,slzy mi utieral kuchynskymi utierkami, 😀 a potom mi poďakoval,za tých krásnych 9 rokov 🙂 poviem Ti,že som bola KO! No vedia potešít tí chlapi,to hej 😝 Tak už nám ostáva iba vyčkať kým neprejde a hor sa do plodenia(i keď my dávame jemnú pauzu,,ale ja aj tak plánujem muža zvádzať až bude ovu,ale akože nenapadko 😀
@danielka20101989dadus Danulka, aj tebe ešte dodatočne všetko naj, čo ti prajem, asi nemusím ani písať, tvoje srdiečko to vie najlepšie 😉
@danielka20101989dadus jééééj krásnu oslavu ste mali pozeram a teda dojemnú az mna si rozcitlivela 🙂
@monika541 Ďakujem krásne,a aj já malej posielam pusinku,a želam všetko naj 😉
@senselinka No,si ma predbehla,ešte som ti raz chcela popriat všetko po čom tvoje krásne srdiečko túži(keď si písala,že by si veľmi chcela grckat tak aj to 😀 ) Ale hlavne to zdravicko,aby bolo všetko tip-top aj v brušku 😉 Ďakujem pekne,tak určite srdiečko vie,cítim tú podporu nielen od teba,ale aj od ostatných ženiciek 🙂 tak ešte raz všetko naj :-*
@inngrid
Hej,ale tak všetko to na mňa doľahlo,keď som si premietla tie naše prvé bozky,keď mi zuby cinkli o jeho vsetky tie rocky keď stál pri mne,keď sme sa podporovali pri pohreboch(mne najlepšia kamoška zomrela na leukemiu keď mala 18,potom starká,jemu starká o mesiac otec,potom kamaráti,atď) a proste stále si pomáhame,jasné o tom to je,ale aj tak.,Okolo nás samé rozchody,rozvody,ja nerozumiem.. kam to všetko speje...Tak asi zato ma to tak dojalo,že sa máme stále radi a že sa nevzdávame 😉 A on ešte je taký,že si so mňa robí žarty,napr.keď mu večer poviem že ho ľúbim,tak aj on mi povie,že,mami,veď vieš,že aj ja teba ľúbim,ako krtko svoju lopatu 😀 no a som vybavená 😉 Ale zase nemysli si,že je dokonalý,to niee,samozrejme doska na wc ostáva zdvihnuta,nezloži ju ani za pána 🙂
No a ty ako sa cítis,prišla mrcha,neprišla mrcha,či?
@danielka20101989dadus juuuj krásne ja velmi prajem párom lebo tiez moc vo svojom okolí vnimam presne tieto veci, ze sa ludia velmi rozchádzajú a hlavne neziju podla mna tak ako by mali byt - ja mam pocit ze ludia v dnešnej dobe viac riešia čo povedia susedia ako to ze takto som štastná a tak to budem robit a toto sa nemá ( nemá lebo to tak určuje spoločnost ) tak z toho som uplne otrávená a odobera mi to energiu takze sa snazim zit tak aby som bola spokojná I ked medzi name niečo male čo by mi tu pobehovalo mi ešte chýba 🙂
je super, ze mame take vzathy ja tiez mam taký ako ty píšeš
a mrcha prišla dnes som 3DC takze začíname na novo snád uz pride ten bocian aby na vianoce sme boli 3 pri stole 🙂 ja mm a fazulka 🙂 moc moc chcem
min. rok sme pre moju chorobu mali smutnejšie vianoce
@zuzu1104
Krásna,šikulka 😉
@inngrid ďakujem Inuška🙂 Aj pre tvoje bábätko potom uháčkujem, dobre?
@danielka20101989dadus Dani, vďaka 🙂
@inngrid
Inus,neboj ešte sa za tým drobcom nabehas,a keby len za jedným 🙂 Určite,to tak bude,ja plánujem dať mužovi pod stromček ,tak dúfam,že 😵 😵 😵 Aj my sme boli vlani smutní na Vianoce, bože a odvtedy sa za ten čas veľa nezmenilo,iba tá túžba po tom malom zázraku je väčšia,ale ja verím,že to už čoskoro bude. Veľmi mi chyba vôňa detskej prdelky 😀 To som stále ňuchala keď boli neterky malé 😉 Tak dúfam,že budete mať tento rok veselé Vianoce,musíš len veriť neboj,to bude dobré 🙂
@monika541 sú to také zemiakové guľky so slaninkou. Robí sa to tak, že sa uvaria zemiaky v osolenej vode, Keď sú už zemiaky mäkké sa polovica vody zleje a pridá sa múka a robí sa normálne kaša, To že je tam múka, tak to urobí takú tuhú hmotu. A vtedy sa už len tvarujú guľky a prileje slaninka, to je všetko. Je to veľmi chutné a rýchle jedlo. Som myslela, že aj na Liptove sa to robí.
@inngrid
Ja som 4DC ,sme skoro na jednej lodi 😉 Neboj ten bocian priletí,lebo ho za nohy dotiahneme 😀
@zuzu1104 no tak moja zlatá to budeš musieť lebo ja milujem takéto vecičky!!!!! aj topanočky skús inak ked najdeš nejaký návod na hačkovanie malych papučiek pošli link mozno skusim aj ja 🙂
@danielka20101989dadus 🙂 tak musime veriť obe!!!!
ano ano na jedej lodi

@danielka20101989dadus ešte raz všetko najsamlepšie a aby sa vám s mm skoro zadarilo🙂. Pekný deň