icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

monika541
21. okt 2013

@zuzu1104 moja svokra bola a je v tomto smere skvelá, vždy mi ide rozprávať, čo a ako by som mala ja akože uvariť, ale ona vždy len to isté dookola. mám na ňu aj dosť ťažké srdce v tomto, pretože veľmi dobre vedela, že mi býva veľmi zle v teh., hlavne z mäsa a keď som k nej prišla na víkend, nechala ma variť a ešte bola aj taká s prepáčením sprostá, že mi len tak so založenými rukami sedela v kuchyni a riešila hlúposti... a ja som behala od šporáka von sa nadýchať a predýchať, aby som neprevracala celé doobedie - bola som na konci 7.mes. a chlapi nám prišli niečo pomáhať betónovať na dome. takže tak. ale späť k receptu. tie guľky sa potom neprevárajú v slanej vode? ako napr.ovocné guľky? u nás v robote robili zemiak.gule plnené údeným mäškom a kyslá kapusta k tomu. hmmmmmm. bubliny za ušami🙂

j

zuzu1104
21. okt 2013

@inngrid dobre, tak keď nájdem, tak ti pošlem link

monika541
21. okt 2013

@iingrid - štrikované nechceš? mám popis, tak ak by si chcela a bola trpezlivá, pošlem.

hatapkagb
21. okt 2013

@danielka20101989dadus Pripajam sa vsetko naj.Nebud smutna asi este nenastal ten spravny cas,ja som bola tiez hotova ked sa nedarilo a tak som si povedal v jeden den kaslem na to otehotniem raz a hotovo a ani neviem ako potom sa to podarilo.Nie je dobre mysliet na babatko aj ked neskutocne na to cakame a tuzime na nadherne,vonavucke,hebunke stvorenie.Hore hlavu ideme dalej podari sa to raz .

monika541
21. okt 2013

@danielka20101989dadus pusinka odovzdaná🙂, slečna už aj búva (našťastie).

zuzu1104
21. okt 2013

@monika541 nie to sú zas iné gule so zemiakového cesta. To sa robí len ako kašovitá zmes a potom sa to gúľa a môže sa to hneď konzumovať, už sa to nevarí.
No to je teda riadna striga :(, moja, ale kašli na ňu. Ja by som objednala pizzu a by som sa vykašľala na varenie obeda :(, nech si majstri pochutia na obede z pizzerky 😀

monika541
21. okt 2013

@inngrid pevne verím, že to bude tak, že detox máš teraz už nadobro za sebou a príde do bruška krásny malý zázrak s veľkými očkami a plnými perami🙂. krásne bude🙂

inngrid
21. okt 2013

@zuzu1104 dobre dobre

@monika541 fuha nemam tieto palice na štrikvoanie ale ked pôjdem mamine mozno pozriem a najdem 🙂
potom budem pýtat ale skúsila by som hačkované najprv 🙂

@monika541 chcccccccccccccccccccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

monika541
21. okt 2013

@zuzu1104 vidíš, aká som bola blbá? pizza ma vôbec nenapadla! ale chalani boli spokojní, samozrejme, že aj striga sa pri nich napchávala, to ona rada, a počula všetky tie chvály na mňa. prestrela som pekne vonku pod prístreškom (skoroaltánok🙂), tak som aspoň pri nich mohla sedieť. vo vnútri by som nedokázala...

sa mi páči, že aj tebe smrdí chladnička🙂. ja som sa vždy musela zhlboka nadýchnuť, rýchlo vybrať, zabuchnúť a ísť rýchlo preč sa opäť nadýchať. mama bola z toho nešťastná, stále drhla chladničku, že čo už len mi tam tak m§že páchnuť! viac ma mrzelo, že som doslova neznášala vôňu doma pečeného chleba. naši majú pekárničku, tatko pekáva skvelý chlieb. a nech skúšal akýkoľvek recept, všetko mi smrdela a z chlebíka mi bolo fest zle. len rožky som jedla.... zas chceeeeeeem!

hatapkagb
21. okt 2013

@zuzu1104 zuzi ty hackujes,strikujes?Ked som bola este n sk strikovala som,hackovala a vysivalahrozne ma to bavilo,a uz dlhsie premyslam zeby som to este chcela skusit.A tak som vjeden den povedala snubencovi ze co ak by som hackovala nieco aj pre dcerku a tak.mozno by som mohla aj predavat irom hackovane ciapocky a tak.a on ze nie ze tu si iri kupia v obchodoch veci oni na take nie su.Na sk je to normalne a nadherne ak to maju deti oblecene ale tu nie.Mozno len ked otehotniem tak aspon babatku uhackujem ale tej starsej asi nie neviem...hmm...

monika541
21. okt 2013

@inngrid všetko bude, mm nedáš dýchať, keď príde ovu. môjmu sa to v sobotu zapáčilo a včera mi povedal, že či ho nechcem zas znásilniť ako v sobotu, keď už mám tie plodné dni. no, nenechala som sa dvakrát prosiť🙂.

meranti
21. okt 2013

@monika541 ahoj Monika,tak ako dneska testik?mne sa ciarka zosilnela oproti vcerajsku ale nie je to este jak by malo byt...urobim podvecer a uvidim
@tinka1003 hej ved jasne,teraz nebudem kvoli tym testom susit pysk jak sa hovori 😀 tam ide najma o to,ze by sa nemalo vypit v priebehu tych 2 hodin dva litre tekutiny alebo kolko lebo to prilis zriedi moc a mohol by byt skresleny vysledok....dnesny testik ako dopadol??

senselinka
21. okt 2013

@monika541 ja pochádzam z Liptovského Hrádku, žije tam celá moja rodina, smutno mi je na tomto opačnom konci republiky ☹

hatapkagb
21. okt 2013

@senselinka Je to tazke ked sme daleko od rodiny,ale bud rada ze nie si velmi daleko,tak ako ja cez 3000km. ☹

monika541
21. okt 2013

@senselinka tak to máš ku mne cca 8 km po 18 smer Východná!!!! ak by si sa odhodlala cestovať - ale radšej ešte vydrž - si vítaná s otvorenou náručou! a to nielen kvôli tomu, že by som sa od teba chcela nakaziť tehu vírusmi, ale z teba ide taká úžasná energia🙂. ja tu žijem necelé dva roky a stále sa ma ľudia pýtajú, teraz ste tu? akoby čakali, že ja budem bývať v Žiline a mm tu bude bez Anik. pomaly si zvykám ale je mi smutno za rodinou a aj za mestom. len dúfam, že si tu nájdem prácu, lebo to bude len potom veľmi ťažké. aj preto som cez leto kričala na bociany, čo mi ponad dom lietali, aby sa u nás niekedy bud.rok zastavili. uvidím, či poslúchnu🙂.

monika541
21. okt 2013

@meranti prvý som robila okolo 11., rovnaký ako včera, nechápem a o chvíľu idem zas. tak dám vedieť🙂. u teba silnie, tak je dobre. mňa výnimočne pichá na pravej strane... nemávam ovu bolesti... hádam to len nebude slepák 😖 !

senselinka
21. okt 2013

@monika541 tak Východnú ja dobre poznám, veľa som tak chodila, samozrejme, hlavne na festival, roky som bola aktívna folkloristka 🙂
Veľmi by sme chceli ísť k nám tento víkend, pokúšam sa vybaviť v robote prácu z domu, zrušila by som si PNku, mohla "slobodne dýchať" a zároveň v klude ležať...
Ak sa to nepodarí, tak dúfam, že aspoň budúci mesiac, to má môj otec 60tku, ale tak ak to nepôjde, kvôli bábätku budem ležať aj do júna 🙂
U mňa nie je až také potrebné ležať, ja musím mať hlavne pokoj a žiadny stres a toto ničnerobenie a obmedzenosť pohybu mi ten stres spôsobuje väčší, ako samotná práca 🙄

meranti
21. okt 2013

@monika541 no mna od piatku pobolieva podbrusko tak snad to nebude nejaky zapal :( ale nesmieme mysliet na zle veci...vsetko bude dobre urcite,len matka priroda nas akosi natahuje 😀

danielka20101989dadus
21. okt 2013

@hatapkagb
Keby to tá moja gebula stále neriešila ☹ Snažím sa nemysliet na to,ale...Teraz však trošku s mužom zjemnime tempo,budeme sa venovať jeden druhému ..Hlavne ja sa musím viac snažiť a venovať sa mu lebo takmer stále sa to točí okolo mňa a ovu,naháňala som Ho,takže teraz klidek,pohodka a všetko bude...A ty ako?Malá je zdravá?U nás všade dookola zúri chrípka 😖 Ja zatiaľ odolávam 😉 pekný dnik a ďakujem 😉
@monika541 No tak trošku oddychuj aj ty kým nevstane malá 😉

zuzu1104
21. okt 2013

@monika541 striga jedna hnusná škaredá, nemám ju rada aj keď ju nepoznám 😀
Ale aspoň, že ťa pochválili.
Bude aj to neboj, možno ti tento raz bude chlebík voňať. Mne vonia, zatiaľ. A aj mäso zatiaľ môžem 🙂 Bola by som fakt šťastná, keby sa vám už tento mesiac podarilo, by som sa tešila ako malé dieťa. 🙂

zuzu1104
21. okt 2013

@hatapkagb Ahoj, áno hačkujem a štrikujem zatiaľ len tak rekreačne, proste sa učím. Počuj, keď to máš rada, tak to začni robiť, veď aj staršie detičky nosia takého čiapočky alebo svetríky, či vestičky, tak uháčkuj alebo uštrikuj svojej staršej dcérke niečo na moderný štýl. Keď to bola tvoja záľuba, tak prečo sa opäť nevenovať tomu, čo ťa napĺňa?

tamarka9
21. okt 2013

@meranti a nebude to bolet na ovu? Mna tak cca 3 dni boli brucho a presne som si to pomylila so zapalom, bola som aj u lekarky prvykrat a vsetko ciste, takze sme to pripisali ovulke..

monika541
21. okt 2013

@senselinka zlatko, netreba ti ísť až do východnej, stačí do Hýb🙂. tak teraz už vieš, kam máš trafiť a ak sa budeš na to cítiť, príď🙂. budem sa tešiť🙂

zuzu1104
21. okt 2013

dievčence moje, idem sa ja chystať, lebo o druhej padám na úrad práce si po papier o zavedení do evidencie. Od dnes už budem oficiálne nezamestnaná 😀 a idem si vybaviť aj papier na opateru dieťaťa do 6 rokov, aby som sa na tom úrade nemusela hlásiť a ani robotu si hľadať. Tak to bude pre mňa jednoduchšie, ako sa dať vypísať na marodku a nemať žiadne vychádzky

zuzu1104
21. okt 2013

@monika541 jeeeej Hybe, Od tadiaľ som mala spolubývajúcu na priváte na výške 🙂

monika541
21. okt 2013

@danielka20101989dadus však ja skoro oddychujem, opekám zemky a si tu s vami klebetím. keby som zaspala, tak som potom nepoužiteľná. zdriemnem si väčšinou počas uspávania Anik. Potom dám kávu a klebetím si s vami, alebo čítam.

monika541
21. okt 2013

@zuzu1104 držkaj sa a dobre vybav!

hatapkagb
21. okt 2013

@zuzu1104 Mas pravdu pojdem sa popozerat kde tu predavaju vlny a podobne veci.Mas aj nejaku stranku z coho sa ucis?nehackovala som uz cez 13rokov fuu dost dlho.

monika541
21. okt 2013

@zuzu1104 svet je malý! aj tu ešte býva?

monika541
21. okt 2013

@zuzu1104 uvidíme ako bude, som si ovu test 2.x dnes robila a je to stále rovnaké. asi sa na to po zajtrajšiu vykašlem alebo čo. ma to normálne naštvalo!