icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

meranti
21. okt 2013

@zuzik_24 Zuzi,vy sa ako dlho s priatelom snazite??som nejak nezachytila :-/ a robis aj ovu testy ci toto neriesis?

andrejka2424
21. okt 2013

Ahojte,postrehla som že bolestivé prsníky sú jedným z prvých príznakov tehotenstva....Sú tu medzi vami takú,ktoré nemali žiadne príznaky a to že sú tehotné zistili až ke´d im meškala návšteva?..Mám asi 5 dní po ovulácii...pocitovo,lebo ovu test som si nikdy nerobila a pevne verím že sa nám už zadarilo,ale necítim vôbec nič.Prsia som mala trochu citlivé tých 5 dní dozadu a vo vaječníkoch ma sem tam pichlo a teraz už vôbev nič.Mala by som cítiť to uhniezďovanie?

danielka20101989dadus
21. okt 2013

@tinka1003
😉 Ďakujem 🙂 To aj u nás bolo,ze či som chorá keď teplomer na stolíku stál,a keď som si robila nedávno test, a vravím nič tak kukal,že ale veď tam je čiarka. On si myslel,že keď mas na teste 2 čiarky ,ze čakáš dvojičky,som skoro spadla na zadok od smiechu 😀 😀 😀

inngrid
21. okt 2013

@andrejka2424 vies čo andrejka ja som toto dost čítala vela zien citi to uhniezdovanie ale vela zien fakt nie takze vies čo kazdá sme iná to sa nedá tak uvidiš neskôr či zadarilo či nie 🙂

zuzik_24
21. okt 2013

@monika541 nestíham moja, v práci mám toho nad hlavu, tak sa každý deň teším, že sem prídem a pokecám, ale len občas si ukradnem pár minút a potom sa zavalím prácou, lebo ma tlačia termíny... ☹
havinko je mojej maminky, volá sa Cherry a je stráááášne zlatá, ďakujeme za pochvalu. 🙂
Inak, ja som "mačkárka", mám doma také výstavné kusy, som bola v minulosti veľmi aktívna vystavovateľka a chovateľka, teraz už na to nie je čas, len sa mi váľajú po dome a robia mi radosť 🙂

zuzik_24
21. okt 2013

@tinka1003 nepadli dobre, ale tak čo s ním, ľúbim ho a budem si dávať pozor, aby som to už s ním nejako neriešila, aby nebol stresovaný že či sa musíme milovať alebo nie lebo je ovu... 😉 sa radšej zverím tu, vy ma tu pochopíte dievčatá moje 🙂

zuzik_24
21. okt 2013

@monika541 veď to, asi je na mieste výrok, že "ženy nevedia čo chcú" 😀 😀 😀

monika541
21. okt 2013

@zuzik_24 krásna je. My by sme chceli psa, ale až keď anik bude mať cca 5 rokov. Ale nevieme sa s mm zhodnúť na rase. Non chce vlčiaka a tých ja nemusím. Ešte časuuuu. Pekne pracuj, nech sa šéfko nehnevá, že ťa rušíme v práci.

monika541
21. okt 2013

@zuzik_24 joj, my vieme čo chceme a dokonca aj to, co naši chlapi chcú, možno lepšie ako oni🙂

zuzik_24
21. okt 2013

@danielka20101989dadus pekne si napísala, buďme radi, že tých našich chlapákov máme, že sme zdravé, máme kde bývať... 🙂
myslím, že mne MS prejde tak zajtra, minule som mala tiež len 4 dni a už mi aj slabne, takže môžeme pokračovať 🙂 aj keď mne nevadí milovanie počas MS, ani priateľovi, takže trénovať môžeme už aj dnes 😅

zuzik_24
21. okt 2013

@meranti ja som teraz tretí cyklus od vysadenia HAK, takže som pomerne "čerstvá" snažilka, oficiálne sme sa snažilkovali len jeden cyklus, teraz bude druhý 🙂
a meranie zatiaľ neriešim, minulý cyklus som riešila len ovu testy 🙂

zuzik_24
21. okt 2013

@danielka20101989dadus jéééj, aký zlatý, že dvojičky, to je super 😀 😀 😀 no zlatý je 😀

zuzik_24
21. okt 2013

@monika541 je super, že chcete havina 🙂

kirriana
21. okt 2013

@denka_pk
@zuzik_24
@inngrid caute baby, ako sa mate? este ma spoznavate? ja som tu nebola dlho a ani nejdem studovat historiu, pribudlo tu odvtedy 60!! stran...
u mna je stav taky, ze testy stale negat, no MS meska treti den, netusim co si mam o tom mysliet
vy ako?

monika541
21. okt 2013

@zuzik_24 nech sa má kto hádzať na bránku, keď pôjde niekto okolo. nielen moja úžas.svokra 😀

zuzik_24
21. okt 2013

@monika541 na šéfa "kašlem", keď sa mu nepáči, že nestíham, nech zamestná ešte niekoho, môže byť rád, že robím 3 funkcie naraz... 😠

meranti
21. okt 2013

@zuzik_24 cize ste tiez cerstvi snazilkovia ako my...a z chlapovych reci si nic nerob,oni sa hraju ako su nad vecou pomaly vo vsetkom, najmudrejsi na svete,mudruju za kazdych okolnosti a popri tom utrusia nieco co sa nas dotkne len oni si to ani neuvedomuju....moj sa zo mna smial ze si robim ovu testy a jak som si vcera robila uz pribehol ze no akoo?a studoval tam tie ciarky 😀

zuzik_24
21. okt 2013

@monika541 že by? no, hlavne im treba dať pocit, že to tak nie je, aby boli "pánmi situácií". 😉

tinka1003
21. okt 2013

@andrejka2424 nie, nemusis citit uhniezdovanie, ja som pri prvom mala priznaky (unava, bolest v krizoch, prsiach) az tesne pred tym ako mi mala dost mrcha - teda som ich aj mrche pripisovala. Pri druhom, neuspesnom tehu, som tiez nic zvlastne nepocitovala.

zuzik_24
21. okt 2013

@monika541 😀 😀 😀

monika541
21. okt 2013

@zuzik_24 ťahám Anik von, vôbec sa jej nechce. ale keď je vonku tma, stále kričí ta, ta. no, rozumej si svojmu decku! už nech začne rozprávať!

zuzik_24
21. okt 2013

@meranti no veď to, tvária sa, že sú nad vecou a pritom sú zvedavejší ako staré baby na trhu 😀 😀 😀

zuzik_24
21. okt 2013

@monika541 a svieti u Vás slniečko? skús ju namotivovať, že pôjdete zbierať listy alebo gaštany, či to ju zatiaľ nebaví? 😉
jej vysvetli, že nerozumieš reči jej kmeňa a že teda sa ide von 🙂

monika541
21. okt 2013

@zuzik_24 teraz vysáva, no budem ju tam nútiť? ale odkladá vysávač, začína to byť nádejné🙂...

v lete som ju učila, aby vedela povedať, ako sa volá a vzniklo z toho Ňaňa. Od piatka si to prispôsobila na Aničku a oslovuje sa Ňaninka🙂. No, nemiluj ju🙂. Idemeeee, zatiaľ papa

inngrid
21. okt 2013

@kirriana júúúúúúúúj jasné ze si pamatame 🙂 tak silno drzím palčeky mne ms prišla, takze dnes som 3DC takze začíname odznova 🙂

lenicak
21. okt 2013

@danielka20101989dadus
@danielka20101989dadus ahojnedalo mi nenapisat..:D muzi su naozaj niekedy ako deti - narazam na ich malu informovanost..:D (tie dvojicky :D ) ale smejem sa aj ja mam takeho motacika.. ani nevedel ze mozem mat nieco take ako ovulaciu..a dva dno nato ako sme sa snazili tak sa pytal ci uz som v tom..ale ako sa to pytal, no koniec..:D

tinka1003
21. okt 2013

@zuzik_24 on to nemyslel zle, podla mna ale chlapi vo vseobecnosti nemaju radi pocitanie plodnych neplodnych dni, chcu len sexovat nonstop a potom sa tesit super spravicke 😀. Hlavne ked ste sa zacali len teraz pokusat o babo 😉

tamarka9
21. okt 2013

@monika541 je to je mile ze Ňaňa, mna tak volal moj brat ked sme boli deti, je 6r. mladsi a Marianna bolo tazke. A teraz ma tak volaju moj maly bratranec a sesternica a obmienaju to na Ňaňa, Ňani a Ňanka, tak sa tu teraz usmievam na monitor 🙂

danielka20101989dadus
21. okt 2013

@zuzik_24
Aj mne už prechadza,dnes už skoro nič,takže 😵 Zato v sobotu som minula 2baliky vloziek+takmer16 tamponov som sa aj bala ,že čo to ...Presne,ja som takisto prestala stresovat,rok do zadu som bola na nervy,muž ma stále vadíl aby som sa vzchopila,a neprezivala to tak,no nepríjemné obdobie,ktoré je už zamnou našťastie 🙂 Dnes neriešim už tak,už neplačem,iba nadávam v duchu na tu svinuchu 😀 Treba len veriť... A neboj,tej mrche ešte ukážeme 🙂

murcia
21. okt 2013

Ahojte, ako sa tu mate, pribudli nejake tehulky? Pocet stran tu pribudol a statne, co som tu bola naposledy.. 🙂