Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
takze dnes dosla mrcha 😠 presne na 32DC jak hodinky..zazvonil rano budik a mrcha tiez..svinucha...ale na jednej strane aj dobre ze uz dosla. lebo sa aspon budeme moct skor zacat snazit...takze baby nie ste tu same co sa snazime dalej..
Dievcata idem pomaly do hajan, som dnes celkom out tak zelam pekny vecer, pa. 🙂
@zuzik_24 poštové holuby už tiež asi šli do hajan, tak aspoň receptoš: nastrúhaš tvrdý syr - ktorý by si inak obaľovala, takže dáky eidam - na hrubšie slíže. vyšľaháš sneh z bielkov, pridáš žĺtky, trolinku vegety a vmiešaš syr. ak je to príliš riedky, sypneš strúhanku. množstvá sú od oka, dnes som robila z troch vajec a cca 30 dkg syra, strúhanky max. 2P". rozpáliš olej, lyžicou dávaš kôpky a vytváraš placky - pampúšiky. a mňam. robím k tomu opekané zemky - uvarené, trošku osmáhnem na lyžici oleja. to hlavne kvôli Anik, má také rada (zje asi dva hlty ale lepšie ako zvyčajné nič 😖 ). Mne sa nechce babrať s obaľovaním, toto je pre mňa rýchlejšie a neušpiní sa toľko riadu🙂.
práve som zistila, že v telke ešte stále dávajú búrlivé víno, som asi mesiac telku nevidela, idem pozrieť, či sa vôbec dej nejako pohol. majte sa krásne, zajtra papa

Jaaaj baby som dnes vecer sama doma priatel isiel na hokej, tak ze si spravim pohodicku dam si vinko a tak mi doslo zle ze tu lezim na sedacke a nevladzem ist ani do sprchy ☹
Asi od hladu som prisla neskor domov z prace tak mi klesol cukor asi... 😖