icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzik_24
21. okt 2013

Jaaaj baby som dnes vecer sama doma priatel isiel na hokej, tak ze si spravim pohodicku dam si vinko a tak mi doslo zle ze tu lezim na sedacke a nevladzem ist ani do sprchy ☹
Asi od hladu som prisla neskor domov z prace tak mi klesol cukor asi... 😖

monika541
21. okt 2013

@zuzik_24 našiel skvelú kočku🙂, tak s ňou chce mať ešte dieťa. To je skvelé.

zuzik_24
21. okt 2013

@monika541 tu najlepsiu 😉
Som rada ze ho mam, aj ked obcas by som ho zaskrtila, ale to patri k tomu 😀

monika541
21. okt 2013

@zuzik_24 aj my máme z času na cas taliansku domácnosť😀. Koľko ste spolu?

monika541
21. okt 2013

@zuzik_24 si mohla ku nám zabehnúť na večeru. Opekané zemky, syrové pampúšiky, aj koláč ešte máme🙂.

denka_pk
21. okt 2013

@kirriana ahoj, no u mna to tento mesiac nevyslo, prave dnes na 32 DC mi dosla mrcha, takze my snazilkujeme buduci cyklus...

tinka1003
21. okt 2013

@zuzik_24 mne tiez, je super moct si pokecat so zenami, ktore maju podobne starosty, radosti, riesia rovnake veci 🙂 . Nasla som si tu na konovi aj par kamosiek s ktorymi sa pravidelne stretavam.

tinka1003
21. okt 2013

@zuzik_24 tiez som dnes sama, manzel je na sluzobke v nemecku. Idem dat maleho spat, urobim si cajik a pozriem si nejaky filmek.

subbinka
21. okt 2013

@zuzu1104 t kokso ty si ina sikulka

zuzik_24
21. okt 2013

@monika541 teraz vo stvrtok budu dva roky 🙂
Tiez sme niekedy po taliansky, nuz tazko je to so "starymi" chlapmi tych uz novym kuskom nenaucime 😀

denka_pk
21. okt 2013

takze dnes dosla mrcha 😠 presne na 32DC jak hodinky..zazvonil rano budik a mrcha tiez..svinucha...ale na jednej strane aj dobre ze uz dosla. lebo sa aspon budeme moct skor zacat snazit...takze baby nie ste tu same co sa snazime dalej..

zuzik_24
21. okt 2013

@monika541 mnaaaaam, pockaj chvilu uz idem na veeecu 😉

zuzik_24
21. okt 2013

@denka_pk to ma mrzi moja, hlavu hore,ideme dalej tiez som dostala mrchu 😠

zuzik_24
21. okt 2013

@tinka1003 jeeej to je uzasne ze si si nasla kamosky. Tiez si tu s kockami rozumieme a urcite by som sa rada stretla. Ved uvidime velmi rada dam konikovu stretavku 🙂

monika541
21. okt 2013

@zuzik_24 ale rýchlo štartuj, dlho tu už pampúšiky nebudú🙂

zuzik_24
21. okt 2013

@tinka1003 tak mame slameny vecer dnes, mne uz sa troska ulavilo tak dam sprchu a pojdem do hajan. Inak aby som neklamala mam tu chlapa pdi sebe, moj kocurisko mi zohrieva ruku a pradie mi do uska 😅 ani uspavat ho nemusim je spokojny ze moze byt pri mne 😝

zuzik_24
21. okt 2013

@monika541 juuuj tak to nestiham lebo priatel ma auto,ale tak daj si za mna a posli mi recept na tie pampusiky si ich potom niekedy spravim 🙂

denka_pk
21. okt 2013

@zuzik_24 hej, dalsi mesiac bude nas...ale mam neskutocne bolesti teraz....odvtedy co sme sa zacali snazit, mam velmi bolestivu mrchu...

zuzik_24
21. okt 2013

Dievcata idem pomaly do hajan, som dnes celkom out tak zelam pekny vecer, pa. 🙂

monika541
21. okt 2013

@zuzik_24 poštové holuby už tiež asi šli do hajan, tak aspoň receptoš: nastrúhaš tvrdý syr - ktorý by si inak obaľovala, takže dáky eidam - na hrubšie slíže. vyšľaháš sneh z bielkov, pridáš žĺtky, trolinku vegety a vmiešaš syr. ak je to príliš riedky, sypneš strúhanku. množstvá sú od oka, dnes som robila z troch vajec a cca 30 dkg syra, strúhanky max. 2P". rozpáliš olej, lyžicou dávaš kôpky a vytváraš placky - pampúšiky. a mňam. robím k tomu opekané zemky - uvarené, trošku osmáhnem na lyžici oleja. to hlavne kvôli Anik, má také rada (zje asi dva hlty ale lepšie ako zvyčajné nič 😖 ). Mne sa nechce babrať s obaľovaním, toto je pre mňa rýchlejšie a neušpiní sa toľko riadu🙂.

zuzik_24
21. okt 2013

@denka_pk to verim ja som mala tu minulu taku bolestivu, tak to nejako vydrz, zelam aby bolesti rychlo ustupili. Som citala ze na ms bolesti pomaha pomaha pomale milovanie, bola to nejaka studia vedecky podlozena. Ale to nemusi platit na kazdu z nas... 🙂

monika541
21. okt 2013

@zuzik_24 dobrú noc a nezabudni zhasnúť🙂)

zuzik_24
21. okt 2013

@monika541 mnaaaaam to musi byt dobrota urcite uvarim, dakujem. 🙂

monika541
21. okt 2013

@zuzik_24 rado sa stalo, ja mám rada recepty pre lenivé ženy🙂, aj keď rada varím, teraz je skrátka málo času...

monika541
21. okt 2013

práve som zistila, že v telke ešte stále dávajú búrlivé víno, som asi mesiac telku nevidela, idem pozrieť, či sa vôbec dej nejako pohol. majte sa krásne, zajtra papa

inngrid
21. okt 2013

@kirriana dobre dobre sem tam nas prídi pozriet 🙂

inngrid
21. okt 2013

@zuzu1104 júúúúj Zuzi Teba teba som myslela odpovedz mi ohladne tej ovu mne niekedy prsty idú rychlejšie ako mozog choroba z povolania 🙂 potom mi preskakujú pismenka čislice 🙂

inngrid
21. okt 2013

@denka_pk chcela by som dat tlačítko nepáči sa mi to ale budeme bojovat spolu neboj nic

kirriana
21. okt 2013

@denka_pk 32DC dosla? ja cakam kazdym dnom, dnes som akoze 31DC 😀

denka_pk
21. okt 2013

@zuzik_24 mozno je to pravda s tym pomalym milovanim, ale neviem ci by som to v takomto stave zvladla...tak ma boli brucho...ale tak dufam ze zajtra to uz bude lepsie