icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
22. okt 2013

Tak ženičky, takto sa dnes vytešujem z ozajstných koľajníc🙂 vrchný test je 13DPO a dnešný 16DPO je spodný test

zuzu1104
22. okt 2013

@senselinka Blahoželám Zuzi, to je skvelá správa, tak nech sa ti dobre pracuje a konečne môžeš ísť na Liptoooov, lebo máš koniec PN, skvelé 🙂

senselinka
22. okt 2013

@zuzu1104 strašne sa teším, Zuzinka....
Len dúfam, že nijako neohrozím bábätko, ale snáď je to silná fazulienka 😀

neila
22. okt 2013

@zuzu1104 gratulujeeeem

hatapkagb
22. okt 2013

Supeeer gratulujem 🙂

zuzu1104
22. okt 2013

@neila ďakujem 🙂
@hatapkagb ďakujem 🙂

zuzu1104
22. okt 2013

@senselinka neboj, bábätko to vydrží 🙂, veď budeš pracovať v pohodlí domova

zuzik_24
22. okt 2013

@zuzu1104 krásny dník Zuzanka, ďakujem, vyspala som sa dobre, ale málo, som skoro vstávala, lebo priateľ išiel na služobku a musel byť skoro v práci... 😖
Zuzanka, moc sa tešákujem, že čiarka silnie, veľmi veľmi veľmi Ti to prajem moja, aby tentokrát bolo všetko v najlepšom poriadku, veľké objatie posielam 🙂

monika541
22. okt 2013

@meranti ja som z toho vážne zmätená... ale som sa rozhodla, že tento cyklus je posledný, kedy sa testujem a sledujem kalendár. A necháme to len na prírodu. Lebo už fakt nevládzem vyrovnávať sa každý mesiac s tým sklamaním...

Som trochu mimo, bolí ma hlava a Anik zas nechce jesť:(, tak si vás už budem asi len čítať, nech to neprenesiem aj na vás.

zuzu1104
22. okt 2013

@zuzik_24 ďakujem zlatko 🙂 a nech ti dnes deň ubehne ako voda. 🙂
Kedy sa priateľ vracia zo služobky?

zuzik_24
22. okt 2013

@monika541 áno, celkom vybúvaná, zaspať sa mi dalo, to ja keď vidím posteľ, tak ešte nemám hlavu na poduške a už spím 😀
ale aby som bola úprimná, bol to taký divný pocit zaspávať bez chlapa vedľa seba 😉

zuzik_24
22. okt 2013

@danielka20101989dadus dobré ránko a určite to prekonzultuj s lekárkou prečo to silné krvácanie...
ja už pomaly s touto mrchou končím, dnes už skoro žiadne špinenie... 🙂

senselinka
22. okt 2013

@zuzu1104 krásne čiaročky, zlatko, tfuj tfuj, nech je to čím ďalej, tým silnejšie a bábenko tiež 🙂

zuzik_24
22. okt 2013

@senselinka Krásny dník, tešíme sa spolu s Tebou, skvelá správa, že Ti vyhoveli. 🙂
Posielam pohladenie brušku - fazuľke. 🙂

senselinka
22. okt 2013

@monika541 Mon, nebuď smutná...
Alebo vieš čo? Buď... občas na to máme nárok, poplač si, daj si kýbel zmrzliny a bude to lepšie... Je to veľmi ťažké, všetky tu ťa dobre chápeme a vieme, čo prežívaš. Preto vieme, že občas sa proste treba silno poľutovať 😉

zuzik_24
22. okt 2013

@zuzu1104 nádhera Zuzanka, krásne koľajnice, sa tešíííííím 🙂 🙂 🙂

lenicak
22. okt 2013

@monika541 ahoj myslim, ze naozaj je to stresujuce pre teba..kazde to sledovanie a podobne..oddychni si od toho 😝 😝 uplne stebou suhlasim, drz sa 🙂

lenicak
22. okt 2013

@zuzu1104 gratulujem 😀 a vela stasticka a zdravicka..🙂

zuzik_24
22. okt 2013

@zuzu1104 ďakujem Zuzka. 🙂
priateľ išiel na otočku do Prahy, dnes večer je doma, ale opäť až večer... asi už budme spať keď príde, ja som totiž taký spachtoš, že už o deviatej pomaly spím. 😅 😅 😅
a možno vydržím a trošku ho zvediem, natrénujeme na víkend. 😀

zuzu1104
22. okt 2013

@senselinka dík moja zlatá 🙂, už silnejšie nebude, lebo už došli testy 🙂

zuzu1104
22. okt 2013

@zuzik_24 dík Zuzanka 🙂

zuzu1104
22. okt 2013

@lenicak ďakujeeem 🙂

zuzu1104
22. okt 2013

@zuzik_24 hehe urob zo seba dračicu a dostaň ho do formy 🙂
Ja som tiež spachtoš, chodím väčšinou spávať s malým o pol deviatej už odfukujem 😀

danielka20101989dadus
22. okt 2013

@ciaaa
No tak nevadí,ďalšia do partie,nabudúci mesiac to dáme ,neboj 😉

huncut
22. okt 2013

@zuzu1104 krásny testík...tak vidíš všetko je v poriadku 😵

zuzik_24
22. okt 2013

@zuzu1104 tak tak, niečo na neho vymyslím, len aby som nezaspala skôr kým príde 😀

neila
22. okt 2013

dievčatá, možno taká úúúplne blbá otázka, ale nikde som sa o tom nedočítala...dnes som 33DC, snažíme sa prvý mesiac po vysadení HAK. V čase, kedy by som s HAK už dostala mrchu som cítila bolesti (také menštruačné), predtým od ovulky ma sem-tam popichával ľavý vaječník..."menštruačné" bolesti prestali, vaječník sem-tam pichá ďalej a mrcha zatiaľ nikde...neviete náhodou, ako je to v tehotenstve? či tiež tie "mrcha" bolesti prejdú po pár dňoch alebo trvajú dlhšie? ďakujem za názor

danielka20101989dadus
22. okt 2013

@senselinka
Super,že ti vyšli v ústrety,,teším sa s tebou 🙂 Neboj,len teraz bude dobre,keď sa trošku odputas od sledovania,fazuľka bude ok,len zase šetri sa aj odychnut si nezabudni,vieš ako sa vraví,čo môžeš urobiť dnes odlož na zajtra a máš dva dni voľna 😀 nech sa ti dobre pracuje s nohami na stole 😉

senselinka
22. okt 2013

@neila mrchovské bolesti trvajú dlho... aj niekoľko týždňov, aj do konca 1.trimestra, rozťahuje sa maternica, aby bábätko malo dosť miesta 🙂

hatapkagb
22. okt 2013

Tak a mne mrcha skoncila v nedelu a vcera som znasilnila polovicku a znasilnovat teraz budem kazdy den 😀
tak snad sa nam to podari tentokrat,nie len mne ale aj vam bambulky drzim prsteky silno presilno az z velkej dialky posielam energiu k vam na slovensko 🙂