Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzu1104 Ahoj Zuzinka, veľmi sa teším, že bábätko je tam, kde má, je to super správa na dnešné ráno 😵 A stafylokoka sa neboj, to má mnoho žien a dá sa toho zbaviť 😉
Ja sa cítim stále rovnako, žiadne príznaky, žiadna nevoľnosť, únava... až sa bojím, že bábätko si to rozmyslelo... No, neviem, je to ťažké. Na UZV idem až budúci štvrtok, je to hrozná doba... a to mne ani UZV ešte nerobili a krv mi brali na hcg pred 2 týždňami. Snažím sa veriť, že keď ma stále pobolievajú prsia a podbruško, tak sa tam niečo dobré deje, ale skôr som skeptická, akosi sa nechcem priveľmi tešiť, som nejaká racionálna. Na začiatku som sa hrozne tešila, ale predchádzajúce skúsenosti a absencia príznakov (vždy to totiž vyzeralo presne takto a potom som potratila) ma nejak brzdia...
Ale z teba sa veľmi teším, určite to tentoraz dobre dopadne a bábätko je veľký bojovník 😀
@senselinka ďakujem zlatko, ja som tiež skeptická, lebo aj pri predošlom tehu sme videli len gestačný vačok, keď už uvidím bábätko tak až vtedy si trošíčku vydýchnem. Doktor mi povedal, že mám byť pokojná, že to vyzerá dobre. Uvidíme, čo povie krvička.
A ty buď hlavne kľudna, teraz už nepotratíš, toto bábätko bude taký istý bojovník ako ten môj. Budeme mať obe silné a zdravé detičky. Uvidíš! Hlavne ver bábätku, dobre? Bude v poriadku a aj ty. 🙂
@senselinka ziadne negative myšlienky ti nedovolím!!!!
tak baby ja neviem co s tou ovulkou ked vraj cvera som ju mala mat a j brusko ma hrozne moc bolelo vcera ale dnes teplota len 36,5 a vobec sa nedviha..
Dobré ranko ženičky 😉 ako? Dala som si tu námahu a prečítala celú tému a pozapisovala tehulky 🙂 keďže sa kolegynky na ne pýtajú 😉 ale krásne má bolia oči 😀
Emilia25
Zuzu1104
Senselinka
Nkem
Mischelin
Tana85
Gabikah
Anetkaadamko
Tomaskotinka
Vertyeux
Kristi84
Addrianna00
Anndy
Lady36
Tamarar
Murcia
Adebi
Danielita2109
Zabka1987
Petuska123
Zuzulka255
Niektoré zienky si robili test alebo čakali a potom nenapisali výsledok.. je tu aj simca1989, ale lekár nepotvrdil este.
Pekný deň prajem 😉 a veľa ♥♥♥♥♥♥ a tehu vírusov TTTTTTTTTTTTTTT posielať 😀
P.s. ak som niekomu zle napísala meno, tak sa ospravedlňujem a ak zabudla, tak sa dopiste prosím 🙂
@zuzu1104 fu doma zatial do excelu lebo tieto registracie nechcem musím si urobiť vlastný grafik mam take tabulky vytlačené si to urobím v exceli pekne s grafom 🙂
jasné ze môžeš len daj si radšej tak, ze celú lyzičku C-čka tak ze 4:1 s tou sodou a kludne daj do pohára a popíjaj to cely den nejako si to rozlož
1 tyzicčka su asi tak 4-5 gr.
ja dávam 15gr. a budem a v tehu fakt sa neboj
@tonjadabik2 ja ma mteraz teplotu 35,9 takze zistujem ze teploty sú u kazdého individálne dôlezité je či sa dviha či nie a čo ovu testíky?
@senselinka ja sa za Tvoju a Zuzkinu fazulku modlim tak musí byt dobre
dnes nemam dobrý deň od rána :(
krásny deň dievčatá, posielam všetkým pozdrav a objatie. 🙂
Ja dnes opäť vyťažená na 100000000%, takže len tak občas kuk sem spravím... ☹
ale moc na všetky myslím. 🙂 pekný dník želám 😵

@inngrid super, blahoželám k prvej nameranej teplote🙂 Môže byť, každá ma iné teploty, uvidíš ako sa ti bude teplota pohybovať behom cyklu