icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
23. okt 2013

@inngrid super, blahoželám k prvej nameranej teplote🙂 Môže byť, každá ma iné teploty, uvidíš ako sa ti bude teplota pohybovať behom cyklu

senselinka
23. okt 2013

@zuzu1104 Ahoj Zuzinka, veľmi sa teším, že bábätko je tam, kde má, je to super správa na dnešné ráno 😵 A stafylokoka sa neboj, to má mnoho žien a dá sa toho zbaviť 😉
Ja sa cítim stále rovnako, žiadne príznaky, žiadna nevoľnosť, únava... až sa bojím, že bábätko si to rozmyslelo... No, neviem, je to ťažké. Na UZV idem až budúci štvrtok, je to hrozná doba... a to mne ani UZV ešte nerobili a krv mi brali na hcg pred 2 týždňami. Snažím sa veriť, že keď ma stále pobolievajú prsia a podbruško, tak sa tam niečo dobré deje, ale skôr som skeptická, akosi sa nechcem priveľmi tešiť, som nejaká racionálna. Na začiatku som sa hrozne tešila, ale predchádzajúce skúsenosti a absencia príznakov (vždy to totiž vyzeralo presne takto a potom som potratila) ma nejak brzdia...
Ale z teba sa veľmi teším, určite to tentoraz dobre dopadne a bábätko je veľký bojovník 😀

inngrid
23. okt 2013

@zuzu1104 júúúúúúúúúj moja len pekne C-čkuj
vo velkom!!! drzíme palčeky

gladriel
23. okt 2013

@inngrid uz som polovucke oznamila ze je dnes po praci znasilneny a ze po dcerku pojde len on bo ja budem pekne leskat na brusku aby som nestratila jeho darcek.a citim sa ako pocas ms.vlhko a s miernym obcasnym pobolievanim podbruska.

inngrid
23. okt 2013

@zuzu1104 a ako by sa mala? pred ovuláciou či v den ovulácie mi klresne či stupne? o tie 2 st.

zuzu1104
23. okt 2013

@senselinka ďakujem zlatko, ja som tiež skeptická, lebo aj pri predošlom tehu sme videli len gestačný vačok, keď už uvidím bábätko tak až vtedy si trošíčku vydýchnem. Doktor mi povedal, že mám byť pokojná, že to vyzerá dobre. Uvidíme, čo povie krvička.
A ty buď hlavne kľudna, teraz už nepotratíš, toto bábätko bude taký istý bojovník ako ten môj. Budeme mať obe silné a zdravé detičky. Uvidíš! Hlavne ver bábätku, dobre? Bude v poriadku a aj ty. 🙂

zuzu1104
23. okt 2013

@inngrid áno dávam si C-čko, ale už v menších dávkach, aby to neuškodilo dieťatku

inngrid
23. okt 2013

@senselinka ziadne negative myšlienky ti nedovolím!!!!

inngrid
23. okt 2013

@zuzu1104 čo si aká to neuškodí vôbec ja si dávam 15 gramov denne a ostanem aj pri tehu pri tých dávkach 🙂

zuzu1104
23. okt 2013

@inngrid v deň ovu by mala trošku poklesnúť a po ovu stúpnuť o 0,2-0,3 stupňa, môže stúpnuť aj viac. Držím palce, aby si mala pekný grafík. A kde si to značíš?

zuzu1104
23. okt 2013

@inngrid vážne môžem piť tak jednu lyžičku C-čka?

senselinka
23. okt 2013

@zuzu1104
@inngrid
OK, dievčatá, posnažím sa 😎

tonjadabik2
23. okt 2013

tak baby ja neviem co s tou ovulkou ked vraj cvera som ju mala mat a j brusko ma hrozne moc bolelo vcera ale dnes teplota len 36,5 a vobec sa nedviha..

nkem
23. okt 2013

Dobré ranko ženičky 😉 ako? Dala som si tu námahu a prečítala celú tému a pozapisovala tehulky 🙂 keďže sa kolegynky na ne pýtajú 😉 ale krásne má bolia oči 😀

Emilia25
Zuzu1104
Senselinka
Nkem
Mischelin
Tana85
Gabikah
Anetkaadamko
Tomaskotinka
Vertyeux
Kristi84
Addrianna00
Anndy
Lady36
Tamarar
Murcia
Adebi
Danielita2109
Zabka1987
Petuska123
Zuzulka255

Niektoré zienky si robili test alebo čakali a potom nenapisali výsledok.. je tu aj simca1989, ale lekár nepotvrdil este.
Pekný deň prajem 😉 a veľa ♥♥♥♥♥♥ a tehu vírusov TTTTTTTTTTTTTTT posielať 😀
P.s. ak som niekomu zle napísala meno, tak sa ospravedlňujem a ak zabudla, tak sa dopiste prosím 🙂

nkem
23. okt 2013

@zuzu1104 verím tí zuzi, že sa bojis a toto čakanie je na infarkt, ale verím,lekár že všetko bude v poriadku, vacek je na mieste a o 2 týždne bude na teba kukat už aj srdiečko 😵 v ktorom tt by si mala byť?

inngrid
23. okt 2013

@zuzu1104 fu doma zatial do excelu lebo tieto registracie nechcem musím si urobiť vlastný grafik mam take tabulky vytlačené si to urobím v exceli pekne s grafom 🙂

jasné ze môžeš len daj si radšej tak, ze celú lyzičku C-čka tak ze 4:1 s tou sodou a kludne daj do pohára a popíjaj to cely den nejako si to rozlož
1 tyzicčka su asi tak 4-5 gr.
ja dávam 15gr. a budem a v tehu fakt sa neboj

inngrid
23. okt 2013

@tonjadabik2 ja ma mteraz teplotu 35,9 takze zistujem ze teploty sú u kazdého individálne dôlezité je či sa dviha či nie a čo ovu testíky?

zuzu1104
23. okt 2013

@nkem na začiatku piateho by som mala byť
ďakujem moja 🙂

nkem
23. okt 2013

@zuzu1104 juj malinka fazulenka 😵 no určite na srdiecku už pracuje, aby mohla potešiť maminkine srdiečko 😵

inngrid
23. okt 2013

@senselinka ja sa za Tvoju a Zuzkinu fazulku modlim tak musí byt dobre

huncut
23. okt 2013

@nkem jeeej, super, to už toľko tehuliek 😵

inngrid
23. okt 2013

dnes nemam dobrý deň od rána :(

zuzik_24
23. okt 2013

krásny deň dievčatá, posielam všetkým pozdrav a objatie. 🙂
Ja dnes opäť vyťažená na 100000000%, takže len tak občas kuk sem spravím... ☹
ale moc na všetky myslím. 🙂 pekný dník želám 😵

nkem
23. okt 2013

@huncut no keby sa dalo zistiť, koľko je tu zienok 😉 na téme je 27 laikov, tak dobrá štatistika nam vychadza 😀

zuzik_24
23. okt 2013

@zuzu1104 ahoj Zuzanka, som rada, že si bola na vyšetrení, ja verím, že budeš v poriadku a o 2 týždne bude bábätku búšiť srdiečko ako zvon. 🙂 myslím na Teba, aby ste boli v poriadku 🙂

inngrid
23. okt 2013

@zuzik_24 pekný dej aj Tebe moja

nkem
23. okt 2013

@inngrid máš bolesti ingridka? 😔

zuzik_24
23. okt 2013

@inngrid ??? prečo???

huncut
23. okt 2013

@nkem no treba ich vyzvať nech sa pekne prihlásia, nech sa ti každá ozve a napíše či už je tehu 😉 ale inak je to dobrá štatistika

nkem
23. okt 2013

@huncut no to je ťažko, lebo veľa zienok zistí, že je tehu a potom sa rozbehnú do tém mesiaca pôrodu a na nás zabudnú...ale možno nechcú provokovať alebo niečo...