icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
23. okt 2013

@monika541 monika a načo ides k lekárovi? ides s tym, ze sa dlho snazite a nič? mysliš ze hned povie spergmiogram kolko sa snazite?

monika541
23. okt 2013

@inngrid áno, ku gyn., lebo prestali sme si dávať pozor min.rok v septembri, keď mala Anik 11 mes.a pomaly začala som si zastavovať laktáciu (to je inak dlhá story) a teraz máme október o rok neskôr a nič. a to sme spolu celý mesiac, plodné, neplodné dni aj cez ovu... tak včera na mňa taký strašný splýn prišiel, že som zo seba až nemohla. a Zuzka mi odporučila a pekne aj nakopla, aby som šla radšej k dr, či je fakt aspoň u mňa všetko OK. no, a ak zas zistí, že ja môžem, tak je na rade mm. určite ho nepošle na sperm.hneď po utorku, ale myslím si, že mnohí gynekológovia dávajú na začiatku odporúčanie na sperm., ak sa vyše roka nedarí. ale toto sme riešili už keď sme sa snažili o anik, i keď vtedy to bolo trochu iné a môj drahý bol veľmi proti tomu, aby šiel na takéto vyšetrenie, pritom keď sa to porovná s tým, čo všetko podstupujú ženy, je to úplne zanedbateľné. ale ako som už tu na MK zistila, chlapi v podstate o rozmnožovaní, či ako to označiť, vedia len to, že treba sexovať bez ochrany a môže byť z toho dieťa. inak nič! česť výnimkám a empatickým partnerom.

danielka20101989dadus
23. okt 2013

@monika541
Vieš,ako neverim že je to láska,lebo to vyhlasovala o každom chlapovi(fakt ich mala zo 20) takže newerim....ale človek nikdy newie,ja jej to prajem,nech sa má dobre,len to cloveka naserka 😠 že sa snaží a nist... To si viem živo predstaviť ako budú rýpať.Ale čo uz,kašlem nato 😀 možno to je naozaj iba láska a ona tehu ani nebude.uvidíme 😀

zuzu1104
23. okt 2013

@nkem Dakuje Diuska moja, krasne slovicka 🙂

tonjadabik2
23. okt 2013

@inngrid hej 15dc je taky plodny den? sice hej den po ovulke.. musim zneuzit manzela 😀 aj ked neviem ci vobec som mala ovulku..

zuzu1104
23. okt 2013

zuzik_24 dakujem moja zlata

subbinka
23. okt 2013

Caute baby nepozna niekto nejaku babu co byva v Martine a predava tie tehu testiky len tak nahodou

monika541
23. okt 2013

@danielka20101989dadus máš pravdu, praj a bude ti dopriate🙂. ale aj tak, po cca mesiaci známosti by som sa nevydávala, aj keby som hneď pätorčatá s ním čakala 😀

zuzu1104
23. okt 2013

@monika541 monci, dakuje za hrejive slova🙂 a som fakt rada, ze ides nakoniec k tomu lekarovi, ale ja osobne si myslim,ze chyba bude v prolaktine a ten ti blokuje ovulku. Ved uvidis, ako dopadnes, velmi drzim palce. Laktaciu radsej nespominaj, ja nekojim uz dva roky a mlieko stale mam, ale hladina prolaktinu je u mna ok

inngrid
23. okt 2013

@monika541 Boze ja nerozumiem prečo tí chlapi majú takéto k tym doktorom, ja ked som chodila koli baktériam na urologiu gynekologiu kazdy mi povedal, ze nech aj mm ide ze môze mat tu baktoriu na penise a pri styku mi ju môze prenašat no to viš ze by išiel naštastie mi akurat ta baktéria zmizla ale urologovi by som ho asi nedostala a čo ja? ja na kozu 3x vycievkovat ja tiez trpim ach tí chlapi
inak spermiiogram to nie je nejaké bolestívé vyšetrenie nie? to sa urobí do poharila a oni potom vyšetria jeho spermie nie?
aspon ja si to tak preddstavujem

inngrid
23. okt 2013

@tonjadabik2 radšej skusit ako premárnit šancu hlavne v obodbí ovu 15 den ak máš pekny cyklus je den po ovu tak to je jasné velká šanca na uspech 🙂

monika541
23. okt 2013

@zuzu1104 uvidím, čo mi povie, on je strašne zlatý, i keď som od mnohých báb čítala, že je dobrý len ak žena nemá dáky problém. ale ak nebudem spokojná, pôjdem rovno na gynekol.odd. za primárom, ktorý mi robil sekciu. poznáme sa, tak sa hádam bude snažiť mi helfnúť. ja mám skôr obavy, či nebude problém v jazve po sekcii... mávam totiž odvtedy dosť silnú ms, pred teh.to bolo miernejšie. ale zas teraz to mám z krku za 4 dni, predtým až skoro 6 dní mi trvala. no, mm som len povedala, či si v utorok môže zobrať dovolenku, ale nemôže, ale nepovedala som mu prečo, do telefónu som nechcela. tak sa večer možno na mňa naštve, ale ja som už nabudená, on sa u dr.vyzliekať nebude, tak to dáko ustojím, nie? anik si vezmem so sebou, urobím jej výlet vlakom🙂, bude sa tešiť, vlak má rada asi ako každé dieťa.

monika541
23. okt 2013

@inngrid veď práve, že si chlapec môže ešte aj užiť🙂, len asi ten pocit, že za dverami tej miestnosti, kde si to robí, behajú iní ľudia a ak mu tam ešte nedajbože niekto zaklope - už ste? 😀 😀 no, strašný problém! však by som pomohla, keby sám nechcel sa namáhať 😀 . no, tieto myšlienky si nechám ešte v zálohe, uvidím, čím ma v utorok dr. prekvapí. inak v žiline majú na urológii mladú doktorku, krásnu ženskú a primár povedal, že odkedy býva ona na ambulancii, zvýšil sa im počet pacientov - asi sa to rozkríklo po meste 😀

zuzu1104
23. okt 2013

@monika541 moja budem ti drzat pce, moj mm keby mi robil take caviky, tak by som urobila doma taky bordel, ze by videl zaraz aky je stary, dupni si aj ty poriadne, ked bude u teba vsetko v poriadku.

monika541
23. okt 2013

takúto ovu kalkulačku som našla a teraz už som totálny magor, pretože mi tam plodné dni vyrátalo úplne inak ako ms kalendár. vám ako?
http://baby-web.topky.sk/ovulacny-kalendar.aspx

monika541
23. okt 2013

@zuzu1104 tak to si asi nielen dupnem, ale ho aj kopnem, lebo radšej by som vedela, že už nie je šanca ako byť každý mesiac sklamaná... ešte nie je všetkým dňom koniec a som zvedavá, ako sa večer zaksichtí, keď mu poviem, že chce, nechce, ja to od utorka začínať riešiť. tak!

zuzu1104
23. okt 2013

@inngrid Inus, prajem ti, aby sa dnesny den zlepsil a aby si sa prestala trapit hlupostou inych ludi a aby ti presli aj bolesti. Posielam silne objatie

inngrid
23. okt 2013

@monika541 fuha tak to si ani neviem predstaviť ako to vyzerá mladá urologička inak nechcela by som 90% pacientov starí dedkovci nič v zlom ale asi by som to robit nemohla

inngrid
23. okt 2013

@zuzu1104 dakujem miláčik moc mi to pomáha hlavne ked to mam od teba aj odfazulky 🙂

zuzik_24
23. okt 2013

@inngrid Ingridka moja, ja verím, že čoskoro budeš tehu, veľmi Ti to želám veľmi veľmi veľmi 🙂

monika541
23. okt 2013

@inngrid ale veď v porovnaní s gyn. to až taký veľký rozdiel nie je 😝 s výnimkou privádzania detí na svet aj to by som si asi rozmyslela... ja by som celkovo nemohla byť dr. buď sa niekomu špáraš v krku alebo v zadku, no vyber si 😀 ? to radšej sa s tými číslami v počítačí budem babrať 😉

zuzik_24
23. okt 2013

Dievčatá, práve tu bola kolegyňa s malou dcérkou (narodila sa 10.9.2013), tak som si ju vyľúbila, že až... 😵
pre ten pocit, čo som zažila keď som ju mala na rukách som ešte viac presvedčená, že sa nám to tu čoskoro vydarí a že si budeme svoje dieťatká držať na rukách 🙂 🙂 🙂

inngrid
23. okt 2013

@zuzik_24 🙂 júúúúúúúúj ani neípíš aj ja chcem uz naše

inngrid
23. okt 2013

@monika541 no moja asi tak!!! 🙂 tak dufam, ze u doktora dopadneš dobre budeme drzat palčeky

monika541
23. okt 2013

@zuzik_24 mala by som asi problém jej to bábo vrátiť🙂. Možno ťa aspoň nakazila a tento cyklus vám to vyjde🙂. Teda oprava, nie možno, ale isto🙂!

monika541
23. okt 2013

@inngrid Ďakujem🙂. Keď už nič iné, aspoň môj mm sa nad tým začne zamýšľať... on síce tvrdí, že mu stačí Anička, ale viem, že sú to len také silácke reči aby sa nepovedalo.

danielka20101989dadus
23. okt 2013

@monika541
Monci,toto je problém vsetkych mužov. My sme boli na spermosi pred cca rok a pol...čo Ti poviem 😀 Horko ťažko som Ho uprosila aby šiel,samozrejme som šla s ním,na chodbe zastal,plná čakáreň,wc na chodbe spolocne s inými oddeleniami(vedla tohto nášho bolo kŕčne a ušné) chcel sa na päte otočiť domov,nakoniec otvorila sestrička dvere a na celú chodbu zakričala meno a poďme poďme. Noo keď bolo"po" a odchádzali sme tak má skoro zabil pohľadom,frflal,hrešil,že nikdy viac 😀 Presne,to oni nikdy nepochopía,aké to je keď ti čumia do ... 😀 čo vsetko musís ty podstúpiť to je pre nich nič...No a minule som sa mu už začala opatrne liskat,ze by možno bolo dobré zase ísť na spermose...Si mala vidieť ten ksicht,vraj mám zabúdnut...má naserkal...že ja chodim v kuse na gyndu tak to sa neráta.Ach,ti muži...Ale určite choď,možno na niečo príde.A úplne naj by bolo keby si bola 😵 😵 😵 ale neboj sa,je to nepríjemné,ale prežijes to,hlavne sa nesmies hambit opýtať,prípadne niečo povedať čo tá trápi,tu musia ísť rozpaky a hamblivost bokom.Ja som vždy bola v strese,ale už som tam tak často ,že teraz sa iba smejem natom..Veelmi držím palce,aby bolo všetko ok,ja takisto idem v utorok,beriem druhú dávku clostylu takže zase sono 🙂 no čo už...Už ma asi pošle na laparoskopiu,myslím si,lebo 4roky a nist ☹ ale nevadí,ja sa tu teším s tými čo su tehu 😀 tak už hádam chytím tie virusiky 😀

monika541
23. okt 2013

@danielka20101989dadus vždy rozmýšľam, čo je horšie? Ísť na gyn, či zub vŕtať? To radšej na gynekológa sa idem kuknúť, on mi vždy kopec vtipov povie. Síce si ich nepamätám, ale aspoň to nie je také trápne. Ale si skvelá, keď si mm na to uhovorila🙂!

danielka20101989dadus
23. okt 2013

@monika541
Skvelá by som bola keby som ho nahovorila ešte raz,a to fakt môžem zabudnút,keď sa zatne tak snim ani nepohnem.Lenže mňa to tiež už prestáva baviť,chcem ísť na IUI ale on ani za pána nechce o tom počuť,že chcem všetko hneď..Hneď?Ako 4roky su hneď??? Má to štve,že to má na salame,že je taký optimista,a vraj to pride samo,lenže dokedy mám čakať?. jaj,má to niekedy tak naštve..Máš pravdu,presne,zubár a gynda je vždy 😝 ale čo narobíme...

monika541
23. okt 2013

@danielka20101989dadus by sme ich mali zoznámiť 😀 ! Možno by sa trošku uvedomili🙂. Môj by si pri iui namyslal ešte, či sú to vôbec jeho plavci🙂. Čo si budeme hovoriť, sú to len chlapi🙂