Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
Dobre kočky,ja letím domov z robotky,ešte docestovat domov šťastlivo a hor sa na muža 😀 včera sa ulial ,ale dnes Ho to neminie 😀 krásny večer všetkym 😵 😵 😵
@danielka20101989dadus ono to zvracanie pôjde, keď to bude treba 😉
@danielka20101989dadus tak to ja chcem tak skončiť, suché večere, max. konzerva s kukuricou sa otvorí🙂. aj ja som si myslela, že neviem vracať, naučila som sa celá šťastná, aspoň na chvíľu sa mi uľavilo 😀 😀 😀
@danielka20101989dadus krásny večer a užívaj s mužíčkom 🙂
@danielka20101989dadus prísna buď, lebo bude rizoto aj u vás 😀 😀 !
@danielka20101989dadus júúúúúúúúúúj moja toto ja uz ani neriešim elbo by som sa zbláznila 🙂
@zuzik_24 ved zuzi som bojovník najvačši!!!
@inngrid počuj, teraz je šanca, že to vyjde, treba ešte rýchlo dedka poprosiť, nech sa v nebíčku nefláka a vyberie vám rýchlo nejakého anjelika🙂. mne otcov otec poslal a aj bratrancovi! ja som to len tak raz keď bol oco trošku smutný povedala a on že aj jeho to napadlo, že nám Aničku dedko poslal. len babka sa v tomto smere akosi fláka 😖 . už to bude rok, čo nám zomrela a nikde nič, u žiadneho z bratr.,sesteriek, ani my so segrou nič. tak v tomto smere sa asi len na chlapov dá spoľahnúť🙂. pekne mu zapáľ sviečočku na cestu a popros ho. pekný večer.
cafte. Manzel prisiel domov o den skor, resp. ja som zle pochopila ten jeho prichod, pretoze raz bolo tak, potom inak...tak bolo rano tutumutu a planovala som aj vecer nieco poriesit (som 15DC), ale Kubko ma od rana horucku, vecer som mu namerala 39,5 tak sme sa o neho chrobacika starali. Boze, tak sa o neho bojim, este tak vysoku teplotu nemal, je ako handrova babika, nevladze uz ani plakat, dufam, ze budeme mat pokojnu noc 😔
@tinka1003 moooja, to mi je luto, ze je Kubko chory. Nam pri Samkovi pri takychto vysokych teplotach pomahala len letna sprcha. Kontroluj ho casto v noci a tuto horucku treba fakt zrazit a este sa ho snaz co najviac napchavat tekutinami. Prajem skore uzdravenie.
A tesim sa, ze mm prisiel dnes, tak zajtra mozte skusit opat
@zuzu1104 @monika541 dakujem dievcata. Veruze, je hrozne vidiet svoje dieta sa takto trapit. Uz som si aj poplakala. Teraz spinka, sem tam zamrnci, tak ho idem pomojkat, ale zda sa mi, ze je o nieco menej horuci. Teraz by sa mi zisiel ten bezdotykovy teplomer, ale akurat jak nafrasa sa asi vybila baterka v nom, pretoze nefunguje.
@tinka1003 fúha! min.rok v mi v septembri prechladla Anička, soplíky boli už preč, ale stále mala zvýšenú teplotu, sa mi to nepáčilo, našťastie malá bola ochotná vycikať sa do nočníka aj keď sme ju ešte nedávali ani len posedieť a mala v moči nejakú baktériu. dostala atb a už je odvtedy moč v poriadku. ak sa ti dá, daj ráno jakubka vycikať a len zaniesť moč na kontrolu. malý tam nemusí hneď. ak máš normálnu dr./sestričku. aby v čakárni niečo horšie nechytil. ja som stále precitlivená odvtedy, možno anik aj viac teraz babuším na nôžky, aby mi neprechladla na mechúr.
no baby, sa teším z tých, čo to pekne vychádza a držím palce ostatným snažilkám ;)
mne včera MS skončila a hor sa na to!!! :D bude to dcéra!!! :D :D :D tak tfuj tfuj nech sa o mesiac už vytešujem aj aj 🙂 🙂 🙂 ved tu u nás okolo samé tehotné ach jo.... 😝
Dobré ráno všetkým🙂!
@tinka1003 tak nech to Jakubkovi skoro prejde. Ako to s nim vyzera dnes rano, zrazili ste teplotu? Taketo vysoke taploty mozu byt pri siestej chorobe, dieta ma 3 dni taketo vysoke horucky,po tom sa cele vyhadze a choroba tym konci. A taketo choroby byvaju aj pri anginach. Nas Samki nejakym zazrakom chytil sarlach. Od vecera mal take vysoke teploty ako opisujes ty, ale okrem toho aj zvracal a mal silno zapalene hrdielko. Ale tak hadam to u Kubka nebude nic vazne, drzim vam palceky, liecte sa
@zuzu1104 Ahoj Zuzka, aj my dobre, hlavne keď Anik večer pri mm zaspala, som si mohla oddýchnuť🙂. Anik vstsla sama skôr, sunar už je v brušku, o chvíľu pôjdeme dolu aby som sa aj ja najedla a hlavne si dala kávu. Včera zlozizložitý pocit šťastia,vykakala sa do nočníka. Na jednej strane radosť, na druhej strane ten smrádek 😝 ...

@inngrid pekné plány máš na zajtra 😀