Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@anetkaadamko teš sa, dieťatko je ten najkrajší dar
ja to asi pre tak beriem, lebo jedno nám už zomrelo v brušku a je to veľká bolesť, ale ty sa teeeeš
Dobré predpoludnie kočky, ja mám takú silnú chrípku, že asi umriem, nechcem brať žiadne lieky keďže mám podozrenie, že čakáme mimčo, ale veľmi sa bojím aj toho, že mi ten hnusný vírus bábätko zabije :( Test si ešte robiť nemôžem pretože dnes som ešte len 5DPO a to isto ešte nič neukáže. Som z toho všetkého úplne mimo.
@activia ďakujem veľmi pekne, si milá 🙂
v koľkom týždni si potratila?
My sme sa snažili len prvý mesiac o kyretáže a hádam to vyšlo a hlavne, aby ten vírus, čo mám v tele dieťatku neublížil. Nejem žiadne tabletky, aby sa nič nestalo, snažím sa len ležať a liečiť sa medom a citrónmi
@simonecka4 tak viac menej verím tomu a potom som aj vela na nete čítala a tento mesiac som aj cítila, ze to ide a testla som sa a pekne mi všetko vyšlo tak ako som cítila verím tomu
@inngrid no tak skúsim aj ja... bolo by to fajn keby sa to uz podarilo.... drzim palce teda 🙂
A vies mi nejake odporucit??
@zuzu1104 takze tehotne mozu,ale v zaciatku opatrnejsie,tu je odporucana davka http://mdiva.aktuality.sk/clanok/23230/zazvor-m...
@simonecka4 ja som si kupila tú na MK od uzivatela lauritka - mala super cenu oproti netu poslala kolko som chcela skus jej napiat privat správu mozno ešte predáva 🙂

@huncut tak vitaj medzi name my si tiez fandíme a hovoríme, ze toto bude plodná skupinka tak vitaj 🙂 neboj nieto vianoce budú o to krajšie verím tomu 🙂