Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
Ahojky holky chcem sa opytat ako sa pocita dco som teraz 15dc stym ze podla testu ovulky a pichnutia ovulka bola 13dc.14dc rano test akoby pozitivny a poobede uz negativny.tak sme to hned po praci poriadne poistili 😉
@zuzu1104 Ďakujem za gratulku🙂. Nesilím ju, niekedy sa vypýta, niekedy sa jej nechce aniza svet na wc sadnúť. Ale kým sa vydá, naučí sa 🙂.
Ja som kávu nemohla ani cítiť, pritom ju milujem, stále by som ju pila. Ale daku špaldovú alebo caro by si asi mohla. V 2.Trim.isto.
Večer som povedala, prečo chcem ísť, že ma to trápi a chcem to riešiť a on že nech si nemyslím, že on pôjde k dr, a nebodaj na sperm... tak som si to zas potvrdila, budem to brať ako starostlivosti o svoje zdravie a ešte sa budeme o tom istom rozprávať, podľa toho, čo mi navrhne dr v utorok.
dobre ranecko dievcata, prave som na ceste do Ziliny na sluzobku 🙂 tak vam prajem pekny den...pocasie zatial vyzera otrasne
@monika541 moni ja som toto mala s manzelom az ked vysse roka sa nedarilo nejak sa dal presvedcit na vysetrenia tak som uz mala vymeny listok pre neho ale nevyuzili sme to kedze o 2 tyzdne som mala HCG 1000.a teraz moj priatel ma urcite problemy a berie lieky tak premysla ze si spermiogram zaplati.takze obrat iny.manzel sa ani nepreliecoval ked mi nieco bolo a priatel ten bez problemov.takze je to od povahy chlapa.
@gladriel my sa snažíme v podstate od sept.minroku. ako nie každý mesiac sa dalo, ale tak, či onak, tých mesiacov, kedy to mohlo vyjsť bolo oveľa viac ako tých akože nevyužitých. Môj mm ide k dr len ak doslova umiera. Mám Rh faktor negatívnu krvnú skupinu - mesiac som ho ukecavala na zistenie jeho krvnej skupiny, aby som počas tehu s Aničkou aspoň na toto nemusela myslieť. Toto nám vyšlo, tiež má neg.🙂. Možno ešte budem prekvapená🙂
@gladriel keby si mala pravdu... ale starého psa novým kúskom nenaučíš ☹ . Aspoň dr skontroluje lepšie jazvy po sekcii a tak. Bola som v aug.na prehliadke, ale toto som nejako neriešila. A možno, keby anik teraz nemala narodky a všetko sa mi to tak vracalo a pripomínalo, ani by mi to neprišlo ako neúspešné snaženie. Ale rada sa nechám mm prekvapiť. Keby bol ochotný dake vitamíny jesť, ale ani toto. Tvrdohlavý je až hrôza!
@zuzu1104 @senselienka
dobré ranko dievčence ako sa mate ? fyzicky pocitovo s fazulkami? 🙂
ahojte baby,vy ste riadne aktivne teda,pozeram,ze ste tu toho hodne popisali ;)
no my sme momentalne pocas/po ovulke...vcera sme sa 2x posnazili,rano a vecer,ja viem ze by mal byt odstup,aby sa muzove "naboje" stihli nabit jak sa hovori 😀 ale kto vie,podla mna to je individualne,tak sme to riskli takto......ale vecer ma to inak dost bolelo,ako keby vajecniky som citila neskutocne,tak snad to nie je nejake zle znamenie ☹
Ahojte som tu nova, neviem ci pisem do spravnej rubriky,ak nie prepacte🙂
Rada by som vam napisala moj pribeh....
Ja som v juli vysadila hak po 12tich rokoch,kedze chceme s manzelom babo.
Menstruacia sa mi doteraz neobjavila.lekar mi ani nic nedal, chce to nechat na prirodu, kedze ultrazvuk v septembri ukazal ze pravy vajecnik je napuchnuty, menstruacia ma prist kazdu chvilu.
No vcera som bola u nho zase,nakolko ma to vajo uz tyzden boli.plus som mala jeden vecer neskutocne bolesti celeho podbruska,maternice,no vsetkeho 😢
Tak ma prezrel ,vsetko je ok a mi oznamil premna skvelu spravu,asi pred tyzdnom som ovulovala🙂
Hovoril ze je to skvele, ze sa mi telo zacina prebudzat, a zase dodal ze menstruacia musi kazdu chvilu prist....
To by uz veru mohla,po troch mesiacoch:(
Asi pred tyzdnom ked bola ta ovulka,sme mali sex, no ktovie mozno sa nam zadarilo,to by bolo super i ked som skor skepticka..
Myslite ze mozem i viackrat ovulovat?ci najblizsia ovulka pride az po menstruacii ktora je v nedohlade?
Ci to nikto nevie dopredu povedat?
S pozdravom Henny
@monika541 ďakujem moja ano lepšie určite hej aj ked mi chodí ešte po rozume to čo sa včera stalo rano ale určite lepšie som doma nikoho nevidím tu mam príjemnu spoločnosti večer pride mm pôjdeme pozriet svokrovcov chcela nas nechceli_ chceli byt sami, mm otec sa velmi staral o dedka tak nechcel ze ked prídeme mu bude ešte viac lúto tak dnes uz ale pôjdeme ale take divné mi to prišlo neviem si predstavit ze mi umrie babička a mama mi povie nechod k nam ale zase na druhej strane to chapem chceli mat tu chvílku samoty aby si prešli tym zialom sami
a vy ako doma? ty máš opačné dni ako ja kolky den cyklu si?
ja som dnes 6DC takze ešte mam čas tak tyzden tak dúfam, ze ozaj ten dedko zhora pošle malého anjelika
inak ma boli celý človek ešte aj svaly medzi rebrami 🙂
@meranti júúúúúúúúj tu sa snazíme pozitívne mysliet 🙂 vaječníky bolievajú počas ovulácie mna dokonca az pichal palil az do ms teraz uz som po ms a ani neviem, ze nejaký vaječník mam ako náhle sa spustila ms všetka bolest odišla
tak som zvedavá či ma to teraz čaká opat, dost som surfovala min mesiac a nasal som članky o tom, aké môžu a mavajú niektoré zeny bolesit pri ovulácii niektor aj krvácajú a niektoré mavajú aj bolestivý styk takze neboj nič 🙂
@hennyinnsbruck Ahoj Henny každopádne vitaj si v dobrej skupinke, ked počujem aké máš ty problem som rada, ze mne vysadenie hak spôsobilo iba to čo spôsobilo. Ja som tiez po velmi dlho-ročnej dobe používania vysadila hak asi na konci augusta ked mi lekári ( iny odbor ) povedali ze vysadzame aj moje lieky lebo chceme s mm babo.
Takze som vysadila hned aj hak.
prvý cyklus som mala 28dnový mes 4 dni proste som normal citila, ze je to ako keby ešte stale ms pod vplyvom hormonov ziadne priznaky nič. Další 2 cyklus som mala 25dnový , ms 4 dni ale silna bola - krvácanie neskutočné ziadne bolesti ziadne príznaky nič. o 12 dni nato prišla ovulácia bolesti neskutočné 1/2 špinenie , palenie a bolenie vaječníku az do ms, tá prišla min. tyzden takze posledný 3 cyklus som mala 27dnový a po spustení ms sa mi uplne v bruchu ulavilo konečne som mala aj príznaky vyhádzala sa mi tvár, boleli ma prsia bolelo ma brucho tak ako má takze mne trvalo 3 mesiace respective 3 cykly kym sa sa očistila 🙂
takže dakujem tam tomu hore , ze išlo všetko tak ako malo
ja sa snazim uz od vysadenia respective od spetembra teda uz 2 mesiac a stale nič ale stale sme pozitívne naladení a čo veríme!!!
hned som si kupila ovulačné testy povedala som si, ze ja sa nebudem merat pride mi to take kazdy den rano ta ista hodina no náročneé 🙂 🙂 prvý mesiac som počas ovulácie bola u gynekologa potvrdil mi ovuláciu takze som bola bez problémov, druhy cyklus mi ukazal aj papierik ovuláciu no problem a ten tretí som mala trošku problem pretoze čiarka na ovu teste bola malá, ale bola tak so msa rozhodla ze tento mesiac sa pre istotu skusim 1 mesiac po merat I ked medzi name meriam sa druhy den a som z toho jelen takze ak ti môzem doporučit len pokial sa ti neupraví cyklus kup si ovulačne testy a +- v dni kedy si myslis alebo aj kazdy den obcikavaj papierik aby si zistila či máš ovuláciu, kup si infolic a uvidiš do mesiaca dvoch budeš v uplnom normalnom cycle + budeš vediet čo kedy a ako s ovuláciu a mozno sa aj hned zadarí!!!! 🙂 drzím palce
Dakujem ingrid,tie testy urcite kupim !ja som netušila že to je ovu keď som brala hAK som nikdy žiadne bolesti nemala preto som radšej išla K lekárovi A tie bolesti boli ozaj veľmi silné .moja polovička ma chcela do nemocnice brat. . No chlapi . . 😀
Ja pijem čaj z malinových listov lekár vravel že tým nič nepokazíM .
O dva týždne idem na dovolenku na Slovensko tam nakúpiM všetko je to lacnejšie 🙂
krásny deň všetkým Vám dievčatá 🙂
@hennyinnsbruck neboj nič poznam ja som pri tom poslednom cycle tiez mala take bolesti som si hovorila ked pride ms uvidime a ked nepríde tiez uvidíme prišla a boelsti odišili ale boli to 2 tyzdne ved stale som sa tu stazovala na boelsti az ma tak pichlo ze som sa v noci nato zobudila uz som začala tajne dufat, ze ide o zahniezdovanie 🙂 ale nie to bolo len po ovulačny presun vajička bolestivy ako pes ale bol 🙂 ovu testíky kup kjpu
inak tu ich predava kočka za 0,40 centov daj si ich mame poslat lauritka sa vola ak si za hranica mi 🙂

@monika541 sarlach mal pred rokom, to este do skolky. Som sa pytala lekarky, ze od koho to mohol chytit, ona povedala, ze pravdepodobne od toho, co ma streptokoka, ale u nas to nikto nema, takze neviem od koho. Bola to zatial najhorsia choroba, ja som vkuse revala, lebo som sa o neho velmi bala. Este som ho v takom hroznom stave nemala