icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
24. okt 2013

@zuzik_24 Ahoj Zuzi, ďakujem veľmi pekne 🙂 si zlatá, a my ťa objímame

gladriel
24. okt 2013

@zuzik_24 aj tebe zuzik

meranti
24. okt 2013

@inngrid juuj tak si ma ukludnila,ze to je ok,lebo ja som sa bala ci nemam nejaky zapal nedajboze...pravy vajecnik som strasne citila,takze som si snazenie nemohla naplno vychutnat :(....tak snaaad sa podarilo,bol by to prekrasny darcek na 7 vyrocie ;) musime si drzkat palceky vsetky cakajuce a snaziace sa,nech sa nam cim skor zadari...inak minule som sa tak zamyslala,ze aka je to neskutocna nespravodlivost,ze zeny co naozaj chcu,co by sa o to dietatko starali s najvacsou laskou a dali mu aj posledne, sa trapia so snazenim dlho dlho a musia si kade cim prejst a niektore co na to nie su pripravene vobec,tak pocnu aj cez 4 kondomy a 2 antikoncepcne tabletky.....zakon schvalnosti?a o romoch ani nehovorim,to je uz vrchol vsetkeho..... 😠

inngrid
24. okt 2013

@zuzu1104
no moja som si dala tú namahu a trošku som po googlila ze ako stafylokok a tehu a neboj nič ty moja vela som nasal zein čo mali stafylokoka lekári písali, ze stafylokok sa bezne nachadza v pošve zeny a iba nejaké percento sa vyplavý ale vela ludí aj písalo, ze vlastne počas tehu ak sa plod vyvija vôbec nie je problémovy a vôbec nedoporučujú antibiotika jest kedy by sa mohli a mali je mesiac pred pôrodom nakolko pri pôrode hrozí ze sa na dieta môze aj NEMUSI tu davam tri vykričniky !!! MOZE aj NEMUSI!!! preniest takto baktéria , ktorá by mohl spôsoboit problmy s dychanim ano takze nejaké riziko tu je ale júúúúúúúj kde je to riziko daleko.
Všade písali o znízenej imunite a o kvalitných probiiotikách, ktorý by vyzvihli skôr tiez dravé baktérie a zničili tiez lé, takze moja ak mi pride ten môj zazrak z anglie pošlem ti kúsok aby si mala čo úzívat ?! neboj nič toto je nič zatila to zvládame!!! jasné?
a keby čosi mam kamaratku na gynde cinknem jej ak budeme potrebovat radu 🙂 ale vsade písali anti az posledny mesiac radšej sa ešte s tym tvojim gyndom o tom porozpravaj pisala si ze chce 4 mesiac nasadit a pytaj take potom na prírodnej baze neboj nič

inngrid
24. okt 2013

@meranti my uz mám 7 vyročie za name tak ja dufam, ze ešte do vianoc to stihneme 🙂
ja som sa tých bolestí tiez bala nik tu nemal, vlastne jedna Zuzka tiez tu je po vysadí tiez trošku špinila to ma ukludnilo ale tie boelsti po ovulácii no sens ale ti hvoorím prišla ms a nič tak dufam, ze tebe pride
a možno si aj tehu 🙂 ako ja hovorím aj motyka môze vystrelit
btw kedy prides na slovensko ze by si si kupila teito naše slovenské zázraky🙂

zuzik_24
24. okt 2013

@inngrid keďže som mala posledné dva cykly 24 dňové, tak sa mi plodné dni posunuli "dopredu" aj ovulka mi tak vychádza potom, že by mala byť 31.10.2013. Veď Ty si mala tiež tak krátky cyklus, či? 🙂

zuzik_24
24. okt 2013

@zuzu1104 Zuzanka, žiadne depky, neboj, všetko bude v poriadku 🙂 😵

zuzu1104
24. okt 2013

@inngrid Inuška, ďakujem aj ja som si čo to googlila, ale aj tak mám z toho nepríjemný pocit, lebo som presvedčená, že aj pred tým prvým tehu som to mala a bábo odišlo, tak teraz mám fakt riadne obavy. Ak budeš taká láskavá, tak sa skús opýtať tej kamošky, chcela by som vedieť, čo na to povie. Povedz jej, že som v júni jedno potratila či môže stafylokok spôsobovať potrat.
Koľko stojí ten tvoj zázrak z anglicka a akú má gramáž?
Ja už sa z toho všetkého scvoknem.

zuzu1104
24. okt 2013

@zuzik_24 dík moja, hádam áno

inngrid
24. okt 2013

@zuzik_24 ja som mala posledný cyklus 27 dnový 🙂 ovulka by mi mala vyjst od 31.10-1.11 🙂 tak plodné dni ratam tak od 28*10 od pondelka 🙂 tak od pondelka začínam obcikávať 🙂 takze Zuzi budúci tyzden a ten predlzený víkend je náš!!!!

zuzik_24
24. okt 2013

@zuzu1104 viem, že sa bojíš Zuzanka, tiež by som sa bála a preto to nechcem zľahčovať, ale nedá mi, aby som Ti nenapísala, že sa nám prosím nescvokni, lebo by si nám tu veľmi chýbala 🙂

zuzu1104
24. okt 2013

@inngrid inuš ešte by som napísala, že je to konkrétne stafylokokus aureus

inngrid
24. okt 2013

@zuzu1104 snazím sa objednať si 5kg , ale nejako mi nepíšu dodacie podmienky tak začinam hladat iné stranky ale chcela by som 5kg lebo kg chcu svokrovic kg chce svagor ostanú mi 3kg to je nič to miniem a dačo ti pošlem ked to dorazí 🙂
naposledy som kg kupovala s dovozom za 35 eur, super by bolo keby som mala niekoho v anglicku čo by mi to objednal a poslal vyšl oby ma to lacnejšie ale nemam tam takého moc moc dobrého znameho 🙂 tak uvidime ako to vymyslim na slovensku sa to nepredáva zial :(

vies čo napíšem jej správu uvidime čo napíše a nesmies stresovat nenašla som ani jeden prípad kedy stafylokok spôsobil odídenie babatka takze Zuzi ziadny stress!!!!
vies ze musíš byt teraz najviac sebecká a myslite na seba a to malinké a ziadne rozptylovanie a starosti

zuzu1104
24. okt 2013

@zuzik_24 zlatko, ty ma vieš vždy rozosmiať, ty Inuška a Monika ste mi tu veľkou oporou, teda ešte aj iné baby, ale vy tri od začiatku 🙂

inngrid
24. okt 2013

@zuzu1104 a ked nebudeš posluchať dostaneš to príkazom to ti je jasné hej? 🙂

zuzik_24
24. okt 2013

@inngrid tak mne tá moja mobilová múdra appka píše, že plodné dni začínajú už od soboty, aj začínam byť zase taká nažhavená na sexíkovanie ako minulý cyklus, takže asi budú tie moje plodné dni už od soboty... 😅
ovulka nám obom vychádza narovnako, takže budúci týždeň ideme na tooooooooooooooo 😀

inngrid
24. okt 2013

@zuzu1104 ja to vnímam presne tak isto Zuzi 🙂

inngrid
24. okt 2013

@zuzik_24 no a to po ovulke bude predlzený víkend 🙂 fujúúúúúúúúú
btw medzi name pored mam to riešit kazdy den či myslis ze obden lebo doteraz som reišila obden 🙂

zuzu1104
24. okt 2013

@inngrid nie no čosi, ty si budeš objednávať a a ti to budem jesť? No to v žiadnom prípade ak nájdeš väčšie balenie, tak by som si od teba napr. pol kila kúpila a prispela by som ti aj na poštovné.
A ďakujem, že je napíšeš, si zlatá.

zuzik_24
24. okt 2013

@zuzu1104 aj Ty si naša opora Zuzanka a máme Ťa tu stráááááááááááášne rady, takže sa pekne usmej teraz, aby bola fazulienka v brušku veselá 🙂

inngrid
24. okt 2013

@zuzu1104 prosím ťa tych par gramov čo ti pošlem neriešim 🙂 hlavne nech to pride to vidim aj na 3 tyzden toto moja
a mne tiez uz dochádza a je to moja droga teraz fakt ma to drzí pri zivote
moc tomu verím, lebo ked všade čítam učinky kazdy mi povie ze nie je normalne aby som rok po diagnostike mojej choroby vysadila lieky ze to je zazrak
nie je zazrak to su vyoké davky c-čka
🙂
aj s tymi zapalmi moč. ciest , e-coli baktérie a všetko Tolko antibiotic som vyzrala a nič potom som sa naštvala zvyšila si c-čko do 3 tyzdnov som bola ok čo som 8-9 emsiacov s lekarmi nevedela dat do poriadku čo ti poviem ma mto odskúsane verim tomu
poznam zeny ktoré barali vysoké davky aj v tehotestve vsetko je v poriadk udeti zdrave a uz aj deti fungujú na C-čkach takze tak je to to najlepšie na zapaly a baktérie

zuzik_24
24. okt 2013

@inngrid ja by som riešila podľa chuti Inuš, skôr ale každý druhý deň a v deň ovulky a deň po ovulke určite 🙂

zuzu1104
24. okt 2013

@zuzik_24 ty si fakt môj miláčik, ďakujem 🙂

zuzik_24
24. okt 2013

@zuzu1104 🙂

zuzu1104
24. okt 2013

@inngrid tak to je super, že ti to takto pomáha, normálne sa z toho teším. Aha takže odporúčaš, aby som aj toho môjho koka vykynožila práve C-čkom?
Inuš, posielam ti strraaaaašne veľké objatie, že tak na mňa myslíš a aj pusu na líčko.🙂

huncut
24. okt 2013

@inngrid to ideš objednávať Cčko? ja si kupujem z DM ten prášok a celkom sa mi to pozdáva

inngrid
24. okt 2013

@zuzik_24 dakujem 🙂 lebo som taký amater v plodení deti rozumieš 🙂

inngrid
24. okt 2013

@zuzu1104 žiarlim!!! 🙂

neila
24. okt 2013

tak u mňa vyzerá, že sa mi to čochvíľa spustí (dnes som 35DC, tak už by mohlo) test ráno negatívny, robila som, keďže netuším aký budem mať cyklus po HAK...na snažilkovanie sa už teším, nech už to je 😉
kúpim si kyselinu listovú a skúsim asi aj ten alchemilkový čaj a uvidíme, či do mojej 30-ky budem vedieť nejaký pozitívny výsledok...bodaj by to vyšlo 😉 ... len nech už sa to teraz spustí, kedže už minulý piatok som si myslela, že to tu je, lebo som si všimla raz špinenie, ale viac-krát už nie...

inngrid
24. okt 2013

@zuzu1104 ano myslím, ja som mala E-coli baktériu, ktoré je baktéria z hrubého čreva prenesená do močových ciest a potom sa dostane do pošvy a niektoré zeny majú roky s nou problem ti hovorím gynda urolog nefrolog stale ten isty kologoč kazdy iné lieky a C-čko a musím povedata brala som aj probiotiká ma vytiahli z toho kologoča ked mi povedali ze mam moc čisty som neverila a do tyzdna som si dala urobiť testy na moč ešte 3x som si myslela ze pomenili moje testy v laboratoriu fakt.
takze verím tomu ze mi E-coli vyriešilo C-čko a je to hnutsná baktéria ako streptokok stafylokok podobný character 🙂 takze čo ti poviem ja byt tehotná a mat toto riešim iba C-čko 🙂