Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@monika541
Hehe 😀 aj mne sa vidí,že sme riadne pijanky 😀 no čo už keď nám chutí 😀 No objednali ma cca o dva týždne,hádam vydržím dovtedy 🙂 Lenže mňa trápi hlavne tá bolesť v krížoch 😝 no a aká stará,v najlepších rokoch si,prepana 😀
@zuzik_24 mm to našťastie aj využíva, ale problém je potom, keď mu môj tatko chce dačo kúpiť a ja fakt nemám prehľad, čo už v dielni má a čo nie. a keď sa vyzvedá, to už nie je prekvapko. tých dvoch poslať do Baumaxu, musia ich odtiaľ pred záverečnou vyháňať. ešte šťastie, že tam nemajú kaviareň alebo také niečo, to by fakt už ani domov neprišli! 😀 počuj, nie je tvoj drahý náhodou blíženec? lebo títo naši dvaja sú a majú rovnakú úchylku 😀 . aspoň skrutku si kúpi, keď už nič iné 😉
@danielka20101989dadus jasné, život sa začína v tridsiatke🙂, to máš ešte riáááádne ďaleko, ty dorastenka🙂. to je dosť dlho čakať, dva týždne, ale preplachuj sa čajíkmi, minerálku radšej už nie. počúvaj, a ako to stíhaš pri snažilkovaní? som zvedavá 😀 😀
@zuzik_24
Skús čaj z myšieho chvosta,kúpis v lekárni,sypni si aj do kúpeľa zopár byliniek,sedavy kúpeľ možno zaberie,,mne niekedy pomáhal,ale už som ho toľkokrát pila,že teraz mi je 😝 och,čoto sa deje,spoločne chorlavieme ,na záchod beháme,vidís možno o mesiac spoločne otehu 😵 😵 😵 tak veľa štastia pri liečbe,moja 🙂
dievčatá, idem ja už dnes domov... Teda najskôr za maminou na chvíľku a potom domov liečiť pokazený močový mechúr... 🙂
Dnes je taký zvláštny deň... Je presne 5 rokov, čo mi otec zomrel, 2 roky, čo sme s priateľom spolu a kamoška má ešte aj narodky, takže taký smutno-veselý deň mám dnes... 😔
pekné popoludnie ešte prajem babulky moje, zajtra Vám píšem 🙂 A nenapíšte tu toho zase moc, aby som to stihla potom všetko prečítať. 🙂
pa. 🙂
@danielka20101989dadus ďakujem, kúpim si aj tento čajík, dnes sa z nich opijem 😀
no jasne, že všetko spolu, veď sme tu jedna snažilkovsko-tehu rodinka, tak musíme všetko spolu 😉
ale tehuľkám nech tento močákový vírusik nejde, lebo fazuľky potrebujú zdravú maminku. 🙂
ďakujem za rady a aj Tebe želám skoré uzdravenie, aby sme mohli snažilkovať čím skôr. 🙂
@monika541
😀 Že dorastenka 😀 odrastenka budem ak najbližšíu dobu nezostanem tehu..No to ja vždy riešim tak,že akonáhle sa okupem(predtým vycikam) výštartujem po mužovi...Horšie je,že niekedy nám príde chuť hneď po prebudeni a snažílkujeme,lenže potom sa snažím hneď nevstavat,tak veru drží m na silu a le väčšinou sa aj tak postavím a idem 😀 ale keď som doma tak má tak neťahá na wc,to iba v robote vkuse lietam,newiem či to je psychika či čo 😉 alebo som doma viac uvoľnena a nabudena na muža,tak to tak nevnímam 🙂
@danielka20101989dadus alebo sa v práci na to wecko chodíš zašívať 😀
@danielka20101989dadus dúfam, že som ťa neurazila s tým zašívaním sa na wc ☹ , lebo napr. ja sa priznám otvorene, keď som sa nevedela s niečím pohnúť, šla som na wc, a za tých pár minút som väčšinou prišla na riešenie. nezvonili telefóny, niktor neliezol do kanclíka a tak. si mala vidieť tú čiaru do kancelárie, aby som nezabudla myšlienku 😀 . ak som urazila, ospravedlňujem sa, ja som taká držka 😝

@inngrid myslím, že sa dá nájsť dobrá kaderníčka, ktorá Ti urobí vlásky aj za tie isté peniaze ako tá Tvoja, čo Ti teraz zrušila termín...
ja si vlasy nefarbím, mám dlhé vlasy, ktoré si občas dám podstihnúť v Šamoríne (kadernícky salón Estetika), sú tam šikovné baby. 🙂