Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
nestíham 🙂
@tamarka9 skore uzdravenie manzelovi...hlavne, ze ste sa snazili predtym. Vies kedy si mala ovulku? Ja som dnes 18DC, sexovali sme dost po mrche, potom 13DC a 16DC a odvtedy nic, pretoze citim nejake palenie tam dole. Manzel sa ale rozbehol a "otravuje" kazdu chvilu, tak ho riesim inak, z coho ale neotehotniem 😀
@tonjadabik2 oooo, tak to budete mat zajtra krasny den 😉
@zuzik_24 Zuzi, daj sa radsej do poriadku kym zacnete snazilkovat, jasne, ze sa ti to nechce odkladat, uvidis co ti povie lekar, ale lepsie by to bolo teraz preliecit ako riskovat, ze sa to zhorsi a ohrozi babo...drzim prsty aby to nebolo nic vazne.
@zuzu1104 Zuzka moja, neboj, bude dobre, snaz sa ostat kludna. Je pochopitelne ze sa bojis viac po tom co si naposledy zazila (u mna to isto bude podobne), ale tentoraz to bude v poriadku, uvidis 😉 . Lekarovi sa zdala hodnota hcg ok, urcite by ti povedal, kebyze ma nejake pochybnosti.
@monika541 aj mne dpš pomáhalo🙂 Ja som chodila až do Trnavy. 🙂 Ale vždy mi tak hrozne bolo smutno za Samkom. :( aj tebe je za Aničkou, keď si v škole alebo to berieš tak športovo?
Nie dnes, som z toho všetkého vystresovaná, tak ma aj spánok prešiel a okrem toho som ešte varila, v rúre som mala dukátové buchtičky, tak som nemohla zaspať.
@monika541
Fiiha,školu si dorabas,a akú? Super,si šikulka 😉 Môj nepomáha skoro vôbec,iba ked sa pomýli😉
@zuzu1104 to je tak, že celý týždeň som sa tešila do školy a potom som mala aj výčitky, ze nie som s ňou a chýbali mi obaja. Ale niekedy sme šli do ZA obe, bola s mojou mamou a odlúčenie ma tak nebolelo🙂. Ale mm zaviedol v dedine novinky v otcovskom prístupe k starostlivosti o dieťa🙂. Chodil ju kočíkovať, keď bola ešte malá, párkrát ju mal v šatke v obchode a keď povedal, že ju má sám cez noc, všetky baby mi tu závideli🙂.
tyzden a pol do mrchy....boze da sa daco nainstalovat do hlavy,aby som na to nemyslela tolko?to si clovek povie daco ale aj tak aspon u mna neprejde hodina,zeby som si nespomenula na to,ako nesmierne tuzim po babatku a ze by som dala vsetko na svete za to,aby sa to podarilo....a pritom chodim do prace,doma kopec roboty ale nepomaha,furt ta hlava zabludi k tym myslienkam a pochybnostiam a ocakavaniam :(
@danielka20101989dadus volá sa to zjednodušene pedagogické minimum, teda aby som mohla učiť na strednej škole ekonomické predmety. Ale beriem to ako doplnok ku svojej kvalifikácii. Po rodičovskej dovolenke si budem musieť hľadať novú prácu tu v okolí,, rozširujem možnosti.
@monika541 a este si hovorim,ze sa nebudem pozorovat,proste bude jak ma byt a furt kazde pichnutie v podbrusku sledujem,co som predtym vobec neriesila a urcite som ho mala...no cista katastrofa...ked si spomeniem ze ako 17 rocna som splasena pobehovala doma s tehotenskym testom a plakala od stastia,ze je negativny tak sa ironicky v duchu smejem ze co by som teraz dala za to,aby negativny nebol...horsie,ze okolo mna su same tehotne alebo cerstvo po porode,tak mi z toho zadrbkava este viac :(
@monika541
Aha, 😉 No tak to hej,budeš mať väčšiu šancu a moznost sa zamestnat,super.Si viem predstávit ako závideli 😉 hehe. Som aj ja sama zvedavá,ako to bude s tým mojím,či bude chcieť kočikovat 😉 tak veľa úspechov pri štúdiu 😉
@monika541 ahojček, už som nazad v práci, len som sa pustila do práce a teraz som dočítavala vaše príspevky, ste rýchle s tým písaním. 🙂
moja návšteva u urológa dopadla tak, že mi dal ATB na 3 dni (CIPHIN), skonštatoval, že silný zápal to nie je, veľa čaju mám piť, dávať si brusnice alebo brusnicový extrakt a teda tie ATB. Sme sa rozprávali, že sa snažíme o bábo a povedal, že dá mi teda liečbu na 3 dni, aby som poslednú tabletku zobrala v nedeľu, v pondelok máme mať ešte pauzu a potom že by už tieto atb nemali byť v tele, že sa rýchlo vyplavia. Takže plodné dni ohrozené nebudú, ani ovulka by nemala byť ohrozená, takže ak sa budem cítiť dobre, môžeme ísť na to. 🙂
Jedine ak by sa mi zhoršil stav, tak potom znova za ním a budem sa liečiť ďalej. 🙂
Zlatý bol, lebo mi hovoril, že aby som sa toľko nebála, že jeho žena ochorela na angínu, dostala ATB, normálne ich užívala a až potom zistila, že je tehu a majú zdravé dieťatko. 🙂
@tinka1003 no ja som mala ovu asi 13 DC ale nie som si ista, prorokujem iba podla toho, ze som mala bolesti presne take ako minuly mesiac (prvy cykus po vysadeni HAK), len teraz ma bolelo na opacnej strane. A tiez to preslo ako naposledy v pribehu hodiny bolo po bolesti. Takze ten den, resp ten druhy asi mala byt ovulka. Ty si robis testy? Ja som dnes 20 dc, ms by mala prist buduci stvrtok alebo piatok. Ty kedy ne/cakas?
@meranti
😀 Jaaaj,to poznám,aj ja som pobehovala tak keď som mala 17 😀 to boli vtedy stresy,..A teraz tiež stresy,ale preto,že na teste stále neukazuje 2// ☹ ale verím,že čoskoro bude 🙂 držím Ti palce 😉

@zuzik_24 už si nazad v práci, či nás len čítaš cez mobil?