Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@danielka20101989dadus
@meranti baby a keby len v 17...ja som uz aj cez 20 mala, na vysku som chodila (lekarska fakulta, co by niekto mohol prdpokladat ze budem dost informovana a podobne 😀 ) a veru mi sem tam pekne zalepilo, ono clovek nemoze vediet co ma od toho cakat a ked nahodou tu citam, ze niektore baby pisu, ci su tehotne a tunajsie im niektore take brutalnosti odpisuju, tak ma ide roztrhnut, lebo teraz aj ja uz vselico viem, ale vtedy 😅 a to som este mala pristup ku vselijakym info...och a teraz sa karta obratila a cakame na //...tak vtedy nam tehu test vysiel podla predstav tak nech aj teraz to je tak 😉
@danielka20101989dadus Ďakujem🙂. Ja som sa nepýtala, ja som mu oznámila, že ide s kočíkom von🙂. Tak nie vždy sa to dalo, ale počkaj, ani o zvery sa ten tvoj nebude starať, len sa s drobcom po uliciach producirovat🙂
@inngrid mi nebral ani vzorku moču, lebo sme rozobrali všetky moje príznaky čo momentálne mám a povedal, že moč necháme tak, že mi ho vezme, ak by sa mi stav nezlepšil... ale tak verím, že v nedeľu už budem fit 😉
a neboj, budem v teple, veď tento víkend bude u nás moja mamina, tak sa budem mať ako prasiatko v žite 😀
@danielka20101989dadus aké máte doma zvery??? 🙂
baby ficim ja prec, cestujeme dnes a zajtra na svadbu sa povytesovat, zelam vam vsetkym uspesny vikend a oddychnite si! 🙂
@zuzik_24
Ja som taká vytocena,babyy,tak v stredu som volala ku urologovi,a dnes mi volala sestrička,že mi ruší termín a najbližší voľný má 30.decembra!!! Kokos,tá to kde sme? Dovtedy aj umrem na vyčerpanie z behania na záchod 😝 no musím poriesit nejakého iného,len newiem kde...Tento je jediný v meste,joj..No asi zbehnem do 30km vzdialenej B. Bystrice,jooj 😢 Ale nevadí,mechúrik vydrží,nič iné mu neostáva 🙂 Ty to máš už zasebou,taaak ti závidím,ja dnes až nohami krčím čo mi treba veľmi a často cikosit.Som začala piť nejaký urol.z brusnic čaj,a chodím ešte viac na záchod,tak asi to bude u mna niečo viac.Nechápem,lebo ja som bars taká stará škola,že tielko vkuse mám,tiež si nesadam kade-tade,a vždy mám nejakýsvetrik prípadne vesticku,tak fakt newiem kde som "prechladla" Zuzik,tak prajem skore uzdravenie 🙂
@danielka20101989dadus choď večer na pohotovosť, pri najhoršom ti vynadaju. Nemôžeš tolko čakať. Ber si príklad zo
@zuzik_24
@danielka20101989dadus pocuj ale ved ked mas podozrenie na zapal a akutne bolesti tak co je to za nezmysel objednavat ta o dva mesiace, ved to nie je preventivka, ty si chora. No na tvojom mieste by som si pytala pekne lekara k telefonu a pokial by on mal podoby pristup, tak idem na pohotovost a potom si hladam ineho lekara, aj ked 30 km daleko 😠
@danielka20101989dadus Danielka, no tak to by ma nas...lo!!! Akože veď si urgentný prípad! 😠
Ktoré mesto z týchto Ti je najbližšie?
Poliklinika Nitra
Poliklinika Košice
Poliklinika Žiar nad Hronom
Poliklinika Sereď
Lebo to je súkromná klinika ProCare, tam Ťa vezmú, ak si to vyštrenie zaplatíš. V tomto by som kašľala na peniaze, veď to Tvoje behanie na wecko nie je v poriadku, do decembra sa aj zblázniš...
Alebo by som to riešila na tej pohotovosti, radšej by som si vypočula frflanie tam ako čakať do decembra...
Inak, ten čajík je práve na to, aby si chodila stále cikať, lebo cikaním tie hnusné baktérie vyplavuješ z tela, takže pi čajíky ako o život a myslím do doslovne, tak mi aj lekár kázal, aby si tie sviňuchy vyplavila. Určite vynechaj sladkosti, mliečne veci. Sladkosti pomáhajú baktériám množiť sa a mlieko tiež robí šarapatu, takže toto určite vynechaj. A nepi veľa minerálok, tie nerobia dobre, radšej tie urologické čaje. A celá v teple, teda hlavne oblasť močáku a krížov, tak mi aj Ingridka tu nakázala. 🙂
A horúci kúpeľ by mal tiež pomôcť, tiež rada od Ingridky, takže šup večer do vane. 🙂
A ďakujem, aj Tebe želám skoré uzdravenie a daj vedieť ako sa cítiš.
@danielka20101989dadus tak cica, sme na teba min. tri🙂. z roboty pekne šup šup na LSPP a nech sa o teba starajú!
@tamarka9
🙂 no to hej,bože ale ten strach,že čo bude,že? 🙂 no chápem.Moja tak želam krásny víkend,zabavte sa
poriadne,muzicka si povykrucaj,a potom sem hoď nejaké foto zo svadby 😉 A čo sa týka tých 2// neeeeeboj,budú,; -)
@monika541 ja si tiež myslím,lebo neraz keď som mala krsniatko u nás na celý deň,tak len nakukoval do kocika či dýcha 😀 a potom som mu ju dala na ruky a len tak kukal,že ako špulila pusu 😉 Veď aj on dostane príkazom "a pome" a pôjde kočikovat,alebo pôjdeme spolu 😀
@zuzik_24 jaaj Zuzik,toho je veľa som z dediny tak si vies predstaviť 😀 máme 25sliepok a žiadneho kohúta 😀,ktomu 3 byky,jedno je teliatko a dvaja e su vacsi,no ďalej kocúra Mura,10zajacov, a prasa je Mišo, dva psiky,a muž chce kozu,ale ja nechcem ani počuť o tom,aby mi koza behala po upravenom dvore 😀 Baví ho to,tak čo už.. Noo,hádam som nič nezabudla 😉
dievčatá moje, dnes už padla, idem víkendovať, huráááááááááááááááá 😀
želám Vám krásny víkend, užívajte s mužíčkami a detičkami, snažilky snažilkujte, tehuľky tehuľkujte a fazulienky nech v bruškách pekne rastú 🙂
pekný víkend 🙂 😵 🙂
@zuzik_24
@monika541
@tamarka9
Ok,baby vzdávam sa,ste na mňa tri, 🙂 pôjdem, na pohotovosť vecer,mňa to tiež naserkalo,že 30.decembra,dúfam,že to prežijem.Ďakujem za rady,beriem na vedomie 😉 Minerálky som vylúčila,keksiky necem tak už len čajik.Dnes mi lekárnička poradila zohriať si na horúco čierne pivo a chlipkat vraj ak mi už toto nezaberie tak je somnou niečo zlé,a vravela,že mám spuchnute oči,že obličky asi nepracujú,nič to, ano večer p sesricke som rovno povedala,že ma nemusí vôbec objednávať,lebo ja nejdem meniť bedrovy klb ale chcem vyšetriť na ktorý sa čaká 2mesiace!!! No ,nabudili ste ma takže pôjdem.A ďakujem zo srdiečka 😉
@zuzik_24
Jasné,utekaj a krásny víkend 😉
@danielka20101989dadus tak ako píše Zuzik daj si kupel večer nato teplé ponozky a hned do deky a nato paplon ver mi, mám 30 ročné skusensoti s problem s obličkami
mne brusnicové čaje moc nepomohli skôr mi pomohol vries a praslička ale u kazdého individuálne
neboj nič dobre bude!!!!
kraásny víkend všetkým🙂
@zuzu1104
Zuzik doktor by urcite povedal, keby sa mu nieco nezdalo, to oni take hned povedia, takze bud najma v klude,
ako si pisala, kazde laboratorium je ine, maju inu mierku.
Nechces zajst k inemu gynekologovi na krv? Mozno k takemu, ktory by to poslal do PP a mala by si vysledky hned, aj ked by si sla na riamu platbu, len pre upokojenie lepsi pocit by som to spravila, lebo cakanie 2 tyzdne na ultrazvuk.
Keby Ti hcg nestupalo, nesilneli by testy.
Urcite bude vsetko v absolutnom poriadku, toto dobojujes do vitazneho konca, som si uplne ista!
@inngrid noo,skúsim aj to,ale určite idem na pohotovosť večer...Ďakujem,pomaly chytám histeriu ☹ ale tak hej,ako vravís bude dobre,dík za psycho podporu 😀 zlatá si.
Tak ja pomaly končím,vycikam a letím domoooov,yes piatok 😀 všetkým krásny vikend 😉
@meranti aj mne uz z toho prisibava, tiez sa stale sledujem a myslim na to kedy si uz konecne urobim testik. O 13 dni ne/cakam mrchu...som veeelmi zvedava ci dorazi 🙂
@monika541 tiez som uvazovala na pedag. minimom, mam ekonomicku VS vystudovanu a takto by som si mohla rozsirit moznosti zamestnania sa po materskej kedze doteraz som zamestnana v Brne, tam neplanujem nastupit, cize si budem musiet hladat pracu. Aj som neico pozerala na nete, ale bolo potrebne nieco riesit aj v tyzdni a to je pri manzelovej praci nemyslitelne.
@zuzik_24 tak si super dopadla, aj sa preliecis, aj mozes snazilkovat 😉
@tamarka9 hej, robim si testy, pozitivny mi vysiel v 15DC, aj FF mi ho oznacil ako den ovulacie a aj som mala v ten den najsilnejsie bolesti. Teraz som 18DC, kramovat by som mala okolo 5. novembra.
@danielka20101989dadus dobre daj vediet ako si dopadla, inak tak ako som písala Zuzke pokial ta neštípe a nepali močenie, pokial sa nezvyjaš od bolesti a pokial nemočiš krv enbude to nič vázne 🙂 tak šup šup dnes na tu pohotovost uvidíš čo ti povieda 🙂 drz sa

@tinka1003 ja viem, je pravda, že sme len v druhom kole snažilkovania, takže sa naozaj nemám kám náhliť. Už mám ATB, som povedala aj urológovi, že som 7DC a že sa chceme snažiť a on mi vysvetlil, že mi tie ATB dá len na 3 dni, že nemám tak silný zápal (podľa mojich príznakov) a že sa ATB z tela vyplavia do doby kým budeme snažilkovať, t.j. do utorka 🙂
A ešte mi povedal, že genetika je aj tak už daná, či vo vajku alebo v spermii, že moje vajko už je pripravené, v ňom sa už nič nezmení a že spermia je tiež už kompletná, takže sa nemám čoho báť. 🙂
mi to lepšie vysvetľoval ako gynekológ 😀 😀 😀