Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@12mimi12 juuuuuuuuuuj drzim moc moc palčeky fakt ze moc nech nepríde a nech tento mesiac aj ja pokračuje v tomto smere
lebo sa obavam ze je to jedna z poslednych mozností tento a buduci lebo tazkosti mi pribudajú :(
ešte sme optimisti a veríme
mimi potičchutku drzim palec a daj vediet 🙂
Milé moje, nestíham, som sa zašila akože obrus preźehliť🙂. Pekný deň s vašimi drahými🙂.
@senselinka ešte je torta, ak stíhaš, ste s mm vítaní. Je nás plný dom, dvaja navyše sa stratia🙂. Papa
Babyyy,neviem co to je,ale dnes som si sledpvala krcok,lebo stale mavam mierne bolesti v podbrusku a jak som vytiahla prst (znie to hnusne 😀),tak tam bola krv...a to som dnes,18 DC,cize nie tesne pred MS,tak neviem,co to ma znamenat,som vyplasena :(...spinenie pocas cyklu som nikdy nemala...rovno mrcha vzdy pride
@inngrid krásny deň! Odfotila som krtkotortu, skúsim dať sem. Je skvelá, dala som upiecť, mm má v robote skvelého cukrára, nebolo to ani veľmi drahé a hlavne som sa mohla venovať anik aj keď v piatok poobede sa jej vôbec nechcelo ísť von a pritom bolo krásne, takže by som pri nej aj tortu mohla zdobiť. Aj synovcovi sa páčil krtko tak už si aj na svoje meniny objednal🙂. Svokrovci už lepšie? Som zvedavá, či dedko pošle chlapčeka al.. slečnu. Idem chystať stôl na obed. Papa
@meranti niekedy ked sa uhniezduje tak zvykne zena špinit 🙂
@monika541 mnam ani nepíš vies ako by som si dala mnam mnam , ja uz som dala postavit na poleivku lebo do 4 sme mali navstevu a dost sa popilo 🙂 takze zivo bolo, takze vyvar na sporáku
hej hej svokrovci fajn akurat ten zajtrajší pohreb ma trošku desí lebo tak bude tam dost ludí s mm rodiny do toho akoze moja mama, babka otec sa chystaju ze ved uz sme rodina a potom ešte kar 40 ludí ratajú na kar ach jaj ja nemusim tieto formality zajtra bude tazky den ale budem mysliet nato ze zajtra som 10DC a začinaju mi plodné dni budem si to cely den hovorit musime to zvladnuť
Tak ja som uz hore od pol siestej.Tak som sa zlakla hrozne ma pichlo urobilo to take silne bumna lavej strane take akokeby ma kopla elektrika do laveho vajecnika tak okolo tej strany no uz som nemohla zaspat.teraz ma taaaaak boli hlava joooj.Nejaky hurikan ide k nam,ale asi nedojde uplne hlavne uz v Britanii je to katastrofa.Ake pocasie je doma u vas?
@hatapkagb ahoj, u nás je prekrásny deň, posielam slniečko🙂. To pichanie je asi pochod tých potenciálnych dvojičkových vajíčok. Ako ste sa rozhodli? Idete skúšať.? Mám tri dvojčatá v okolí a rodičia vraveli, že len začiatky boli ťažké, kým nabehli na režim papania a spania a potom to už bolo fajn. No viem, že ste na to sami a preto je to ťažké. Nech sa rozhodneš tak, čionak, my ťa aspoň takto na diaľku budeme podporovať. Príjemný zvyšok dňa a nech sa vám ten hurikán vyhne.
@zuzu1104 príprava na hodinu nej.odborneho ekon.predmetu. netrápi ma samotný obsah výkladu učiva, ale to ako stanoviť ciele a motiváciu a pod. Baba celé dopoludnie rozprávala o ničom a nakoniec toto zadala a šli sme. V utorok mmožno stihnem v Žiline knižnicu, moja jediná záchrana🙂. Povedali ste v Košiciach o vašom tajomstve v brušku? Anik búva, celá šťastná, že tu mala kubka.
@monika541 Och tak s týmto ti asi nepomôžem, budem ti teda aspoň držať palce, aby si to zvládla.🙂 Ale určite to pôjde, si predsa šikulka 🙂
Nie, Monči, nepovedali, povieme až keď bude srdiečko a tehu knižka alebo možno až na konci prvého trímestra. Chceme počkať, aby sa nemusela celá rodina opäť trápiť, ak by sa stalo niečo zlé. ALe samozrejme sa nič nestane, lebo bábätko bude silné
@inngrid Neboj moja, všetko dobre dopadne. Úprimnú sústrasť tebe a aj manželovi.
Tak je super, teším sa, keď napíšeš, že ovu testík je pozitívny a teším sa z teba a z tvojho merania, myslím, že ti to veľmi pomôže, teda mne dosť pomohlo, tak verím, že to bude tak aj u teba.
No ja čítam a čítam na nete a zisťujem, že tá hodnota HCG u lekára je nejaká somarina, lebo všade píšu, že až od hodnoty 1000-1500 je vidieť na ultrazvuku gestačný vak a mne ho videl pekne, bez problémov bol viditeľný a podľa mňa keby tá hodnota bola reálne 2,30, tak by tam nevidel ani prd. Takže som už teraz presvedčená, že to HCG musí byť v pohode, len tie jednotky sú iné. Proste už kašlem na HCG, jednoducho verím, že o dva týždne, teda 8.11 už uvidím bábätko aj so srdiečkom.
Ach dievcata a snazilky som v 4 tt tehotenstva a vcera som mala slaby krvavy vytok potom nic a dnes zmovu ale silnejsi velmi sa bojim aby to nebol opet potrat zobrala som uz aj ascorutin bojim sa ale este sa nechcem vzdavat ja verim ze to este nemusi byt koniec momentalne lezim v posteli a cakam na vase reakcie rano pojdem mojim gyn. Len v piatok mi potvrdil tehotenstvo a nechcem prist o moje zlaticko ja verim ze to prejde a budeme sa tesit z drobceka .prosim ak mate podobnu skusenost budem rada ak sa mi ozvete ☹
@lenka07 ja som to isté zažila. Štvrtok dr potvrdil tehu a v piatok som jasno červeno krvácala, nie veľmi? Ale nechali si ma na udržiavaní v nemocnici. Dali dufaston do 14 týždňa a asi ascorutin al.anopyrin. asi by som na tvojom mieste išla na gynekologiu uz dnes. Urobia sono a tak. Držkaj sa a daj info ako si na tom. Zabudla som, máme Aničku, všetko bolo napokon ok🙂

@zuzu1104 ahojky, som rada, že sa nám podarilo odplasit škaredé myšlienky🙂. My ešte dnes dooslavujeme a budem čítať resty🙂. Včera sme mali didaktiku, mám hlavu ako melón, musím písať seminárku 😝 . Aspoň iné myšlienky budú.