icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzik_24
28. okt 2013

@inngrid rozmýšľam, či mám začať obcikávať už dnes, lebo ešte v noci som brala ATB, či to náhodou nebude skresľovať výsledky obcikaného testu... čo myslíš? 😵

zuzik_24
28. okt 2013

@inngrid aj Vy sa drže Ingridka...

nkem
28. okt 2013

Dobre ráno zienky ako sa máte? Vidím, že nie celkom pozitívne...okrem lenky, sme prišli o ďalšiu tehulku...všimla som si to v inej téme, aj emília prišla o babenko... 😔 och tak mi je to ľúto...my sme chorí, mala väčšinu času plače.. ☹ už nech je nabuduci týždeň...

zuzik_24
28. okt 2013

@nkem Ahojček, aj nepríjemné správy nás tu zastihli, je nám to moc ľúto, dievčatám želáme mnoho síl...

Anabelka je choručká? No, tak to ma mrzí, posielam jej božtek na noštek, nech je čím skôr zdravučká. 😵
A Ty sa máš ako, fazuľka je OK? 🙂

inngrid
28. okt 2013

@zuzik_24 myslim ze určite nie 🙂

zuzu1104
28. okt 2013

@inngrid Inuška, tak to je krásne 🙂, tak dúfam, že aj budúci víkendík sa takto budete túliť. 🙂 Budem držať palčeky, aby prebehla krásna ovulka. 🙂
Moja, ja som práve teraz pozerala video z 6tt a videla som ako doktorka žene ukazuje, ako bábätku bije srdiečko. Normálne som sa rozplakala, to bolo také dojímavé.

zuzu1104
28. okt 2013

@nkem Ahoj moja a vy sa máte ako? Mrňousek poslúcha?
Aj Emília? Začala krvácať?

nkem
28. okt 2013

@zuzik_24 je chorá, ale vlastne ani nevieme čo jej je.. bola som si ňou u lekárky lebo strašne soplila a kaslala. Pľúca čisté, aj hrdielko...potom som jej našla nové zubky, ale jej sa prerezava jeden zub aj 2 mesiace, tak či to tomu pripisovať...

nkem
28. okt 2013

@zuzik_24 je chorá, ale vlastne ani nevieme čo jej je.. bola som si ňou u lekárky lebo strašne soplila a kaslala. Pľúca čisté, aj hrdielko...potom som jej našla nové zubky, ale jej sa prerezava jeden zub aj 2 mesiace, tak či to tomu pripisovať...nechce papat...ja sa cítim ako stará žena, hneď má boli chrbát...ale bublinka vyzerá, že je v poriadku 😵

nkem
28. okt 2013

@zuzu1104 no mame sa tak mierne naprd teraz, chorí sme. Mrnuska najbližšie uvidím 5 novembra, na nt ultrazvuk, tak dúfam,mierne že mi zakrýva 😉 no podľa toho čo písala, sa jej to stalo už raz, pozitívny test a všetko a potom o 3 týždne dostala mrchu...

voskovka
28. okt 2013

@zuzik_24 ahojky babule sem tam som pisala aj tu dnes som testovala ms nikde tak druha ciarocka sa nam ukazala tak dufam ze budeme silniet.....

zuzu1104
28. okt 2013

@voskovka super, blahoželám, tak nech čiaročka len silnie🙂 Videla som, že si založila tému júloviek, hneď by som sa k tebe pridala do tej témy, ale nerada by som, aby na to prišla jedna žienka z rodiny, čo je tu na koníkovi a povedala to rodine, že som tehotná, lebo to chceme povedať v rodine, až keď bude všetko v poriadku.

zuzu1104
28. okt 2013

@nkem tak vám prajem skoré udravenie, nech ja Anabel skoro fit 🙂
No to si pamätám, že to písala, tak hádam jej to na tretí pokus vyjde, ale je to fakt smutná správa.

nkem
28. okt 2013

@zuzu1104 ďakujeme zuzi 🙂 no dúfam, že jej to vyjde, keď si babenko tak praje...

zuzik_24
28. okt 2013

@inngrid tak som bola jeden už ocikať, zatiaľ slabá druhá čiaročka, dám sem potom fotečku 🙂

zuzik_24
28. okt 2013

@nkem bublinka malá, želám skoré uzdravenie, nech aj zúbky rýchlo vylezú von, aby ju netrápili 🙂
som rada, že fazulienka je v poriadku 🙂

zuzik_24
28. okt 2013

@voskovka jééj, tak to gratulka 🙂

inngrid
28. okt 2013

@zuzu1104 aj ja uz sa chcem rozplakat z takýchto dôvodov 🙂

inngrid
28. okt 2013

@zuzik_24 super super tak skusim aj ja ešte stíham mm pride po 11 tak dovtedy môzem obcikávat 🙂

voskovka
28. okt 2013

@zuzu1104 ty by si kedy mala termin? tiez na jul???

hatapkagb
28. okt 2013

@voskovka gratulujem

voskovka
28. okt 2013

@hatapkagb
@zuzik_24 baby no sup sup nech nas je co najviac..... dufam ze bol oktober plodny. my mame druheho syna juloveho a tam si pamätam ze som nasla dve ciarky 11.novembra. a termin som mala 21.7. 🙂 a narodil sa nakoniec 10.7.2009 sekciou

inngrid
28. okt 2013

@voskovka gratulujem a tíško závidim ....

hatapkagb
28. okt 2013

@voskovka moja dcerka mala som termin 29.juna a narodila sa 9.jula 2008 😀 tak ja uz len cakat cakat cakat ci pride ci nepride 😠

zuzu1104
28. okt 2013

@inngrid no ja by som sa chcela rozplakať aj z môjho dôvodu, veeeľmi chcem, aby 8.11 bolo aj bábätko a aj srdiečko
a ty budeš ešte so mnou v júlovkách, verím tomu. 🙂

zuzu1104
28. okt 2013

@voskovka podľa kalkulačky 1. júla 2014

hatapkagb
28. okt 2013

@zuzu1104 bude,bude,uvidis,bude krasne srdiecko

meranti
28. okt 2013

@voskovka juuuuj gratulujem moc moc ;) a mala si aj nejake priznaky?ci len meskajuca mrcha?

voskovka
28. okt 2013

@zuzu1104 tak to pekne tiez jul 🙂 drzim prstiky toho 8meho.

inngrid
28. okt 2013

@zuzu1104 aj ja chcem dufat!!! neboj bude 8.11 myslim na Vás