Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
Dobre ráno zienky ako sa máte? Vidím, že nie celkom pozitívne...okrem lenky, sme prišli o ďalšiu tehulku...všimla som si to v inej téme, aj emília prišla o babenko... 😔 och tak mi je to ľúto...my sme chorí, mala väčšinu času plače.. ☹ už nech je nabuduci týždeň...
@inngrid Inuška, tak to je krásne 🙂, tak dúfam, že aj budúci víkendík sa takto budete túliť. 🙂 Budem držať palčeky, aby prebehla krásna ovulka. 🙂
Moja, ja som práve teraz pozerala video z 6tt a videla som ako doktorka žene ukazuje, ako bábätku bije srdiečko. Normálne som sa rozplakala, to bolo také dojímavé.
@zuzik_24 je chorá, ale vlastne ani nevieme čo jej je.. bola som si ňou u lekárky lebo strašne soplila a kaslala. Pľúca čisté, aj hrdielko...potom som jej našla nové zubky, ale jej sa prerezava jeden zub aj 2 mesiace, tak či to tomu pripisovať...nechce papat...ja sa cítim ako stará žena, hneď má boli chrbát...ale bublinka vyzerá, že je v poriadku 😵
@voskovka super, blahoželám, tak nech čiaročka len silnie🙂 Videla som, že si založila tému júloviek, hneď by som sa k tebe pridala do tej témy, ale nerada by som, aby na to prišla jedna žienka z rodiny, čo je tu na koníkovi a povedala to rodine, že som tehotná, lebo to chceme povedať v rodine, až keď bude všetko v poriadku.

@inngrid rozmýšľam, či mám začať obcikávať už dnes, lebo ešte v noci som brala ATB, či to náhodou nebude skresľovať výsledky obcikaného testu... čo myslíš? 😵