Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
babizneeeeee, máme 200-tú stranu, ale nám to píše 😀 🙂 🙂 🙂 🙂
@nkem to mám po tatkovi, on si však prepážku nechal operovať, ja nechcem, veď ešte žijem, dýcham, som🙂. príšerne tá operácia bolela, tak čo sa budem trápiť. v puberte mi to ORL doktorka odporúčala ale že až v dospelosti. no teraz mám iné starosti🙂. synovcovi vyberali nosnú mandľu v cca 4 rokoch. bol u súkr.lekára a že to urobili tak, že malý ani nezistil, že bol na zákroku🙂. kým je anabelka taká maličká bolo by zbytočné to vyberať, nosná mandľa vraj dorastá, nepôjdete dva razy. inak, mohli by na rast zúbkov niečo vymyslieť, však? anik nepomáhali ani tie gély na masírovanie, len to vždy zlízala, mňa pekne pohrýzla a ďasná boleli ďalej 😠
@hatapkagb dakujem,si velmi velmi mila 😉...no menzes (ne)mam dostat medzi 4-6.novembrom,neviem presne povedat kedze mi chodi niekedy medzi 26.-28. dnom cyklu....tak to by bola parada,kebyze sa nam to podarilo,ale ja uz som taka zmagorena z toho,kolko je v dnesnej dobe parov,co sa pokusaju o babo aj niekolko rokov, ze mi z toho zacina hrabkat...normalne mam pred tym panicky strach...muzovi som minule hovorila,ze by mohol ist preventivne na spermiogram,len tak,aby sme vedeli,ze je ok,neze sa budeme snazit pol roka a nakoniec sa zisit,ze mu treba vitaminy a mohli sme to riesit uz skor....tak ten na mna tak pozrel,jak keby som bola totalne vysinuta,tak som aj hned stichla....niekedy to bolo uplne ine,stacilo pomaly,ze zena pozrela muzovi na nohavice a uz bola tehotna 😀 ale teraz co sa deje,to je hroza ☹...je to aj dost nespravodlive v niektorych pripadoch,mam kamosku co pojedla tolko tabletiek PO za cely zivot ze sme len krutili hlavami,ze ked ta raz bude mat deti,to bude zazrak a BIM,s priatelom sa im zadarilo hned a porodila krasne zdravie dievcatko (co je samozrejme uprimne prajem a tesim sa z toho)....ine zeny mozu nefajcit,nepit,stravovat sa zdravo,nebrat ziadne lieky a snazit sa kolko chcu,aj tak nic...no ale dost blbych pesimistickych myslienok,treba mysliet pozitivne ze vsetko bude dobre a vsetkym sa nam podari pocat krasne zdrave deticky 😉
@meranti Tak ti silno silno drzim palce.Ano je to nefer kolke baby si daju babatka odstranit a tak.Len vela robi psychika tiez,nemali by sme na to tak velmi mysliet,ja viem lahko sa mi to pise a vkuse na to myslim uz mi je aj jedno ci budu dvojicky alebo nebudu ak to vyjde a verim ze to vyslo,ale netesim sa lebo minuly mesiac som sa tesila a nic. Co sa tyka spermiogramu kazdy chlap je iny,je to citliva zalezitost pre nich.Ale ja sa nestazujem moj snubenec bol uz 2 krat nenamietal,nehundral v klude isiel.Len povedal ved to robim pre nas chceme babo chceme tak idem nech sa najde chyba,ale on mal oba spermiogrami na 100% chyba len vo mne,ziadna ovulacia neprebiehala.
@meranti môj mm je rovnaká skupina ako tvoj, keď som mu povedala, že by mohol ísť na spermiogram, kategoricky vyhlásil, že on n ikam nepoôjde. no, ak nepôjde a chyba je u neho, tak sa asi nikdy nedočkáme, môžeme sa snažiť ako diví. ale to sú chlapi, to nezmeníme. česť výnimkám a obdiv chlapom, ktorí na vyšetrenie išli. vopred gratulujem ku krásnemu výročiu, nech máte veľkú rodinku. ms mám ne/dostať v rovnakom termíne ako ty, tak by som bola rada, keby sme tu radšej niečo iné oznamovali🙂
@nkem ja viem,ze pesimisticke myslienky a psychika je hrozna ale hlave sa bohuzial neda rozkazat..tie myslienky ma mataju vkuse...posledne dni sa mi normalne stava,ze sa zobudim rano uz pred siestou s myslienkou ako velmi tuzim po babatku a potom sa uz len prevalujem z boka na bok a nie a nie zaspat...no posahana 😀
@hatapkagb dvojcata su este vacsia zodpovednost,chce to urcite viac casu,stresu a tak ale myslim si,ze to je jedno,ak tuzite po babatku,ja by som do toho isla urcite...poznam viac znamych,co maju dvojcata a hovorili,ze sice to bolo narocne na zaciatku ale dalo sa to zvladnut a teraz su radi,ze si odkrutili dve deticky naraz,cize chodte do toho,kym je sanca na babatko treba 😉
@monika541 Monika ja silno myslim aj na teba a aj budem v kritickom tyzdni od 4.11. silno silno mysliet aby mrcha nedosla a tesili sme sa z krasneho pozitivneho tehu testu 😉 a s tymi nasimi chlapmi,snad sa umudria ale ja verim,ze ten spermiogram ani nebude potrebny,verim verim silno!!
@monika541
Moni a skusala si ovu testy?
My sme tiez s mm skusali od aprila len tak ale potom mi to nedalo a od augusta som robila ovu testy, tento posledny mesiac som kupila ten clear blue - ze ten je najpresnejsi, ukazal smajlika uz na 10 dc, a na 10 DPO som si nasla dve ciarky na tehu teste.
Vyskusaj, podla mna len pomoze, drzim silno palce Moni aby sa to podarilo
@luckalucka83 no konečne si vyšla s farbou von aj tu🙂, som ťa nebonzla🙂, ešte raz blahoželám 🙂
Zijeme v Severnom Irsku uz pomali 9rok.Az sem sme dosli no co uz.Tak daleko jooj ☹
@lenka07 to ma mrzi Lenka ☹ Nie, vobec to nie je spravodlive, ze si zena ide vysmiata od gynekologa, ktory jej potvrdil tehu a o par dni potrati 😔. Ja som potratila v 10tt, uz o babatku vedela cela rodina 😔. Drzim prsteky nech opat zazijes radost z tehu, ale uz z dobrym koncom...
@inngrid uprimnu sustrast 😔
Ahojte babule, my sa tiez snazime od septembra, uz takmer mesiac uzivam Inofolic. Mam kratsi cyklus, cca. 24 dni, dnes som 10 DC, rano som mala pobolievanie v podbrusku a viditelny cervikalny hlien, dokonca pri moceni sa mi tahala nitka hlienu. Urobila som si preto ovulacny test Pepino, ale vysiel negativny. Neviete, cim to moze byt? Je mozne, ze vsetko by naznacovalo ovulacii a ovulacia by neprebehla???
@tinka1003 dakujem na svadbe sme sa naozaj zabavili, velmi som sa uvolnila, manzel sice netancoval, lebo je chory, ale poznala som tam kopec ludi a aj nezadanych mladencov, takze stale bolo s kym tancovat 😉 Ja som sice doktorka, ale nie lekarka, mam vystudovane nieco take ako pracovne lekarstvo, hygiena, epidemiologia (tiez sa to studuje na lekarskej fakulte) ...no a preto som sa pytala ze ci si robis ovu testy, lebo si spominala, ze mavas aj bolestivu ovu a mna vzdy zaujimalo (kedze aj ja mavam bolesti, ale aj tak 3-4 dni), ze ktory den bolesti prebehne ovu, resp ci az po bolesti...viem ze u kazdej to moze byt ine, ale tak pre zaujimavost 🙂

@zuzu1104 dáme to tentokrát, budeme všetko pre to robiť, aby to vyšlo 🙂