icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

gladriel
28. okt 2013

@voskovka ja som brala 2 mesiac snazenia1krat denne a tento mesiac uz 2 denne s tym ze ovulka prisla uz 13 den cyklu vecer.sice este bol testik 14 akoby pozitivny rano ale poobede ten isty den uz neg.

monika541
28. okt 2013

@denka_pk dnes som si písala s jednou kolegyňou, tá sa mi pochválila, že z nej bude babka a chystá dcére svadbu. no, niekto chce, nedarí sa a iní majú hneď aj bez námahy. tiež sa úfam, že by nám to už konečne mohlo vyjsť...

denka_pk
28. okt 2013

@monika541 presne, tí ktorí by ani nechceli tak majú hned, ale normálne páry ktore naozaj chcu tak musia riesit rozne vysetrenia a neviem co vsetko...ako my sa ideme snazit len 3x ale pre mna je to uz hrozne...zacala som pit grepovy dzus, priatel uziva selezin ace, ja beriem aj kyselinu listovu, alchemil. cajík tak dufam ze taketo ,,vitaminy,, budu stacit a uz sa to podari..nech mame krasne vianoce 🙂

zuzu1104
28. okt 2013

@monika541 Monči, idem už zaľahnúť, už som vyšťavená. Aj malý už dávno spí, zaspal do 5 minút, dnes ho asi tá škôlka riadne unavila.
Zajtra budem na teba a aj na Aničku myslieť. Nezabudni napísať, že ako to dopadlo. Drž sa!

monika541
28. okt 2013

@zuzu1104 kým je vonku svetlo, tak sa snažím byť s Anik vonku (podľa počka), potom sme vnútri, čítame, ide sa kúpať (to aj 20 min.sedí vo vani a robí tam zhonby), potom ide prvý sunar, hodinku sa hráme, čítame, tancuje, konečne prichádza tatík domov a okolo ôsmej je zvyšok sunaru, uložiť a od pol deviatej sa ukladá spať. teraz v nedeľu sme jej vybalili darček od nás - kuchynku, tak začína variť kávu, pečie štipce v rúre🙂, má 2 nové bábiky, tak sa s nimi vytešuje. kým neprší, ešte je dobre, ale akonáhle začnú byť pršavé dni a nebudeme môcť byť toľko vonku, bude to horor, lebo si nebude mať kde vybiť energiu, jej najväčšou zábavou je už skoro rok skákanie po madraci na ktorom spáva. je pružinový, skoro ako trampolína. nechápem, koľko vládze a to i napriek tomu ako málo toho spapá. potom nám nezabudni ukázať hotové zvieratko🙂

lenka07
28. okt 2013

@zuzu1104 ďakujem ti a prajem ti z úprimného srdiečka aby si donosila malinke v poriadku 🙂

lenka07
28. okt 2013

@zuzik_24 dakujem vam

esperanzita
28. okt 2013

@monika541 No anaboliká ako športovec brať nemôže. Išiel by sám proti sebe, to je doping.

esperanzita
28. okt 2013

@zuzu1104 Ešte skúsiť urológiu. Ale tam čo sa dávajú na to tabletky, tak je to doping. Čiže či ho navštívy alebo nie, tak to je jedno. Na tabletky nemôže pristúpiť a žiadne prírodné veci na to nie sú.

inngrid
29. okt 2013

@zuzu1104 ahoj moja tak az dnes včera sme sa zdrzali na kare a ešte aj potom u svokrovcom sme prišli domov bolo 20*00 hodin uz som bola unavená, tak ano včera som obcikala papierik je tam malilinkatá tenulinká čiaročna duchovitého charakteru ale dobré znamenie, dnes som 11DC inak medzi name teplota mi klesla asi tak v priemere o 0,4 stupna to by malo podla mna naznačovat, ze som pred ovuláciou nie? len hlien sa mi zdá ešte slaby som len trošku vlhká tak uvidíme poobede znovu obcikám uvidíme 🙂
a vy ako ste sa tu mali bezo mna? som včera cely den prosila deduška nech sa tam hore za nas prihovorí a snivalo sa mi ze sme sa ja ty zuzu a monika stretli s bruškami 🙂 tak neviem neviem

@tonjadabik2 no hej počula som, ze to pomôze a vela párom to dodá tehu práve to ze sa neznazia ale pri našom stereotype musim trošku sledovat kedy mam "tie svoje dni to by inak nešlo 🙂 "

@voskovka tak ale hlavne ze sa podarilo a teraz hlavne ze sa uhniezdi pekne začne bit srdiečko a všetko bude ako má, drzím palčeky

@12mimi12 júúúúúúúúúj moja čo ti budem písat ze len treba asi vydrzat ja mam tiez starch z toho ze tento mesiac budem smutná moc sa toho bojím lebo ja mam mozno tak 1-2 cykly uz som objednana k lekárovi a bojím sa ze po novom roku bude chchiet mi dat nejaké lieky tak neviem neviem ale nevzdávam sa ale bolesti sú tak som zmatená
a mam stach tak čo ti ja poradím len drzte sa

@zuzik_24 jasné Zuzi, no prázdny je tam čiaročka ako keby duch ale uplna tenunka slabunka to je nič , dnes skusim znovu dnes uz mam aj bolesti v podbrušku a klesla mi aj teplota takze som zvedavá na dnešný ovu test, včera som nestíhala dnes aj odfotim oba aj včerajší aj dnešný uvidíš snad dnes bude čiaročka lepšia

inngrid
29. okt 2013

@zuzik_24
@monika541 btw k tomu cikaniu pred sexikom ono je dobre skôr pred aj po sa vycikat, pre infekcie je vyborné sa po sexe vycikat teraz ked snazilkujem snazim sa chvilu lezat v posteli ale ked sme ne hned som utekala na WC, lebo vela inforkcii vznika práve zo sexu aj ked su obaja partneri verní a zdraví ale môze jeden z nich mat nejakú baktériu ktorá nerobi nič ale pri styku tomu druhému urobí šarapatu kazdy lekár ti povie po sexe sa vymočit 🙂

inngrid
29. okt 2013

@lina129 fuha skus urobit ovu test v inu hodinu , ja zase ešte nemam hlien ale ovu aj teploty vyzerajú ze ovu bude včera som bola 10DC dnes som 11DC uvidime dnes tiez planujem sa testnút

inngrid
29. okt 2013

@zuzik_24
@monika541 pridám sa do vašej temy o zadrziavaní sampionov 🙂
ja som dlho s tymto bojovala lebo sme zvykli obaja hned po sexe utekat do sprchy a ked sme sa teraz rozhodli ze ideme snazit ostavam ja lezat v posteli pod zadok si tiez davam servitku a lezim na chrbte, mm ma prikryje ide do sprchy a ked sa osrpší pride si ku mne ešte na chvílku lahnuť a len tak v objatí lezíme🙂 a čakame na zázrak he
ked je večer ideme spat ked je den idem ešte do sprchy ale nie vzdy - velmi som s tym bojovoala lebo som bola zvyknutá sex a sprchá a bolo mi to take nepríjemné aj večer ist hned spat ale jedna kočka tu písala ze to berie ako plod ich lásky semeno ich lasky tak som sa aj ja nato tak začala pozerat ona to tu rozpisovala prečo by si mala ist hned umyvat semeno lásky no dost divné ale zabralo to u mna tak niekedy ked je sex pred spánkom idem s našimi sanpionmi aj spat a ešte im dohovorám 🙂
neviem či robím dobre či nie snazí sa raz tak raz tak uvidimč čo zaberie 🙂 ale určite sa snazim lezat po sexe a lezím na crbte 🙂

inngrid
29. okt 2013

@esperanzita ahoj babulka, vitaj medzi name júúúúúúúj ale ved to nevadí trošku vám dpoomôzu stale môzete mat dieta vase takze treba sa nato pozriet poztiivíne btw ako to funguje tento spermiogram to ti musí dat lekár doporučenie a ides tam všetko ti hradia či ako to funguje?

inngrid
29. okt 2013

@lenka07 vies človek nikdy nepochopí prečo sa to stalo to vie len tam ten hore a nik viac nikdy nezistiš príčinu podla mna je dôlezité to prijat a brat to tak, ze proste tak to malo byt, ja viem je to tazké nik netvrdí ze to tu na zemi bude lahké ale treba ist dalej vidíš ze detičky uz máš nech ti oni prinesu usmev na tvár a pomozu vám ist dalej, drzte sa moja určite daj vediet čo a ako!!!

inngrid
29. okt 2013

@senselinka koxartozu ktorého stupna máš na ktorom klbe?

inngrid
29. okt 2013

@zuzu1104 ja o Samkovi vôbec nepochybujem prosím dohovor mu nech sa laskavo pozrie aj na mna Zuzik a Moniku či tam nevidí babatka v bruškách 🙂

inngrid
29. okt 2013

@denka_pk júúúúúúúj moja toto ja dobre poznám preto tu hovorím ze ja som posledny mohykán v mojom okolí min. cyklus ked mi prišla mrcha prídem do práce a zistim ze mam dalšie 2 tehule okolo seba no a teš sa s ními ked tebe pride mrcha neboj prezívame to tu viaceré :(

btw ja som dnes 11DC a myslim ze víkend je aj náš moc sa teším ze je predlzený nedám mm asi ani spat 🙂

inngrid
29. okt 2013

Dobré ranko dievčence dnes som tu a uvidíme čo nám dnešný deň prinesie 🙂

meranti
29. okt 2013

@monika541 Monika,myslim dnes na teba a drzim palce,nech u dr. dopadne vsetko dobre...daj potom vediet,ako si dopadla

meranti
29. okt 2013

@inngrid cakas ovulu?ja som dnes 20 DC ale nejak citim,ze hnusna cervena nepriatelka pride o par dni ☹

inngrid
29. okt 2013

@monika541 dnes ides k tomu lekárovi? a ved ano dnes je utorok, drzím palčeky

inngrid
29. okt 2013

@meranti ano ano čakám som 11DC od včera močím papieriky a dnes mi aj o 0,4 st. klesla teplota meriam sa prvý krát ale niekto tu písal ze by mala pred ovu klesnút tak asi som na dobrej ceste a začina ma dnes aj bruško boliet 🙂

meranti
29. okt 2013

@inngrid ja som si tento mesiac tiez prvykrat testovala ovulku a som bola prekvapena,lebo som zacala skoro,uz 8 DC,lebo mavam kratky cyklus a uz na 8 DC mi ukazovalo na teste slabu ciarku,som myslela ze ovula pride nejaky 10 alebo 11DC a nakoniec bol pozitivny test az na 14 DC doobedu......bazalku nemeriam ale som si povedala,ze na to kaslem,ak to tento mesiac nevyjde tak tomu necham volny priebeh,z toho pozorovania som uz chora a to robim len prvy mesiac...mam viac znamych,aj z rodiny, ktorym sa pol roka nedarilo a ked si povedali ze to nechaju plynut,tak sa im zadarilo...asi na tom nieco bude

zuzu1104
29. okt 2013

@monika541 Dobré ránko, teda už dopolodnie 🙂
Tak to máte príjemnú zábavu🙂. Monči a to Anik každý deň kúpeš? A vonku sa na čo hráte? Ste na dvore alebo sa chodíte prechádzať po dedine?
Aj Samko rád skáče po matraci, to je najväčšia zábava🙂 A potom ešte po mamke, ale teraz sa krotí, keď je bábätko v brušku. 🙂 Včera mi zahlásil, že to bude chlapček 🙂
Monči, prepáč za osobnú otázku, ale strašne som zvedavá. 🙂 Ako ste sa s mm spoznali, za akých okolností, kde? Bola to láska na prvý pohľad?
No a hračku samozrejme pridám aj macka už mám odfoteného, čo som robila pre synovca. Mimochodom ten macko mal veľký úspech.

zuzu1104
29. okt 2013

@lenka07 ďakujem Leni 🙂 a aj ja tebe samozrejme prajem, aby bol ďalší pokus už poriadne úspešný. Nech lekári prídu na príčinu. Drž sa!

zuzu1104
29. okt 2013

@esperanzita A čo by mal z urológie, veď spermiogram už má, vy nemáte problém s tvarom spermií a to je základ, pohyblivosť sa dá vitamínmi upraviť. Ale fakt neviem ako to je teda u športovcov. Skús hľadať na internete, možno niečo nájdete.

inngrid
29. okt 2013

@meranti ved hej ja viem a uplne zdielam tvoj nazor len ja som 3 cykly po vysadení HAK a min. mesiac bola mozno ani nebula ovulka leb oto ze máš 2 čiarky na ovu teste neznamená ze ovulácia prebehla a aj tie čiarky boli iba v 1 den a velmi slabé tak tento mesiac meriam lebo chcem vediet či mam pekne upravený cyklus po prečistení 3 cyklov a vysadení dalej ak sa uistim neplanujem merat lebo medzi name trošku ma to otravuje ale tento mesiac som si povedala ze pre další dobry môj pocit to podstupim 🙂

inngrid
29. okt 2013

@zuzu1104 júúúúúúúúúúj chlapček fuju fuju to su mi veci
btw na mená sa budem pytat ked prekročíme 12tt 🙂 teším sa uz teraz

zuzu1104
29. okt 2013

@inngrid Inuška, ahoj, tak včera si mala ťažký deň, ale zvládla si ho.Vieš ako sa hovorí, starý človek odchádza, aby uvoľnil miesto malému človiečikovi. U nás sa to tiež potvrdilo, babina odišla, keď mal Samko pol rôčka, tak som si to tak vysvetlila.
Bolo nám včera za tebou smutno! A som rada, že už si tu.
Teším sa, že je ovu test s jemnulinkou čiaročkou, to je fakt dobré znamenie. Čo sa týka teploty, tak by mohla naznačovať ovuláciu, ale to by si mala mať test pozitívny, dnes skús robiť testíky viac krát za deň. Ono také výkyvy teploty môžu naznačovať aj hormonálnu nerovnováhu, ale hádam to tak u teba nebude. Ak zajtra teplota vystúpi a bude stúpať potom ešte ďalšie dva dni, tak by to malo naznačovať, že prebehla ovulka. Ale podľa toho aké máš dlhé cykly by som povedala, že ovulka by mala prebehnúť najneskôr dnes alebo zajtra.