Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzu1104 ďakujem za radu, ja som dnes 11DC teploty mam obde ze 35,7-35,9-36,1-35,9-35,7-35,9 stale sa mi to drzí plus minus okolo 35,9 a dnes 35,5 takze klesla tak uvidíme dufam, ze to nebude z tej hormonalnej nerovnováhy ako píšeš uvidíme, dnes testnem radšej 2x doobedu pooobede ked sa mi bude chcieť čúrat uvidíme tak či tak dnes som uz mm posielala spravy ako sa na neho teším ze ano ked mi pride domov 🙂
@inngrid drzkam palce nech vam to cim skor vyjde a budete sa tesim z krasnych // ale na tehu teste ;)...nam to tento mesiac asi nevyslo,takze asi nebude prekvapko na vyrocie :( nevadi,treba sa otriast a ist dalej,raz to musi vyjst, asi sme sa prilis premotivovali (teda aspon ja),muz je totalny flegmos,on si spravi svoju "robotku" v tomto a viac to neriesi,ach,mat tak jeho povahu 🙂
@inngrid Inuš, vieš anglicky? Ak áno teda aj ak nie, lebo ja neviem vôbec po anglicky a aj tak som sa zaregistrovala na fertilityfriend.com. Tam si môžeš všetko krásne zapisovať. Teplotu, hlien, sex a tá stránka ti potom sama vyznačí, kedy bola ovulácia. Všetko z papiera si prepíš do toho grafu, uvidíš bude to pre teba jednoduchšie.
Dobré ránko dievčatá a pekný dník želám 🙂
@zuzik_24 určite vyskúšaj 🙂 a po ovulke si kúp ananás a každý deň zjedz jeden plátok, že vraj to pomáha uhniezďovaniu vajíčka. Nie nešla, ja som šla taká spať, ani mne to nebolo príjemné, keď mi to tam čľapkotalo, ale čo by som pre dieťa neurobila. Osprchovala som sa až ráno.
No jasné, že môžeš. Samko je jasnovidec-gynekológ, on sa nepotrebuje pozerať ani do vagíny ako iný lekári, proste má budúcnosť 😀
ďakujeme Zuzi, vydaril sa nám 🙂
@meranti takze ty mas dostat v sobotu? Ja v piatok a uz dnes ma chytilo, ze neviem ci to vydrzim 🙂 Ale vcera ma uz brusko bolelo ako na ms, dnes zase nic,ale krize ma bolia silno, len predpokladam, ze to asi musi byt nejake prechladnutie, lebo tie ma uz skoro 2 tyzdne bolia. Ale tiez tomu nedavam velke sance, kedze mm bol chory, aj atb papal, och, tak uvidime, ale zle sa caka ☹
Dobre ranko dievcence.Ako sa mate?Vcera vecer som mala bolesti v praci,bez intimky nemozem ani byt a ako som prisla domov mala som taky hnedasty vytok.Dnes uz je vsetko ok.Hmmm 😨
@zuzu1104 Ok, dnes to určite vyskúšam, som si bola pred chvíľou spraviť ovu testík teraz a vyzerá to tak, že ovu prebehne čo nevidieť, resp. prebieha, testovacia čiarka strááááášne moc silná, tá kontrolná, čo sa tam objaví vždy je oproti nej úplne slabulinká, dám sem aj foto, len som si zabudla telefón u priateľa v aute, donesie mi ho až okolo jedenástej 😅
takže dnes ideme na to 🙂
s tou sprchou, neviem, či to vydržím po sexíku do rána nechať tak... no ale čo, zatnem zuby a vyskúšam to 🙂
@tamarka9 no ja mavam tak 26 dnovy cyklus,ako kedy,cize MS podla mna dojde tak v pondelok,utorok buduci tyzden...aj mna kus pobolievaju krize a obcas ma pichne v podbrusku ale neviem preco,mam taky vnutorny pocit ze nic z toho...ked som si hmatala krcok tak jak som vytiahla prst bola tam krv - co je podla mna uz nahromadena krv na MS,cize neverim,ze sa to podarilo,ani nic zvlastne necitim,prsia ma uz bolia poriadne,ale tak mna vzdy bolia pred MS,cize to nie je ziadna zvlastnost,aj brusko sa mi uz nafukuje,co je dalsia vec ktoru mam vzdy pred MS....nevadi,ked to nevyjde objednam vitaminy aj pre mm a bude to musiet jest,bo uvidi! 😀 ja aj rozmyslam nad tym inofolicom,nevedela som co to je,som myslela ze nejaky liek na predpis ale to su v podstate vitaminy,cize to urcite neublizi,len pomoze ked tak a uvidime

@inngrid inak moja čítam, že sa snažíš spermoše nasmerovať. Nám sa to asi vyplatilo, lebo ja som po každom pohlavnom styku ležala ešte pol hoďky, ale ja pre zmenu na bruchu, lebo ja mám maternicu otočenú do zadu, tak kvôli tomu.Takže aj vy pekne po sexe pod zadok vankúš a ležať ešte aspoň pol hodiny