icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

lina129
29. okt 2013

ahojte dievcata, tak dnes mi gynekologicka povedala, ze ovu testy su nespolahlive 😒 ze zena ma pocuvat svoje telo... ze ked ma priznaky plodnych dni, ma sa pokusat... tak chapete to??? stoji to peniaze a o nicom... 😖

hatapkagb
29. okt 2013

@zuzu1104 Ked som bola v piatok na gynde povedala ze mam krasne 2 folikuly aj mi vytlacila obrazky.Ale ma este zjazdila lebo sme mali styk vo stvrtok aj v utorok cize ja nemozem mat styk skor nez pojdem na sono ale to mi nebolo povedane.V sobotu som mala bolesti ovulacne ale aj stvrtok a piatok tiez no v sobotu silne a v nedelu rano ako som pisala som sa zobudila na silny naraz az akokeby kopnutie elektrikou,neviem to normlane opisat,za 9mesiacov som zazila rozne bolesti kontrakcne bolesti ale toto v nedelu bolo ine a vcera vecer spinenie a dnes ako bolesti na menzes.No necham to asi tak a uvidime ci dojde mrcha.Lebo mne po 9mesiacoch ziztili v auguste endometriozu mam poslednu sancu otehotniet povedala alebo sa stane zazrak a endo zmizne,teraz to nemam riesit mam sa sustredit na babo ak chceme.Idem uvarit mrkvovu polievku taku nastruhanu,dam aj kusok kalerab a halusky dcerka to miluje maso nechce jest tak aspon polievky papa ale vcera zjedla rezen co som rada.a zajtra skusim rezance s tvartohom som zvedava na jej vyraz.nejak jej nechutia nase jedla aj ked varim len nasu stravu buchty na pare nemusi,rezance s makom tiez nie.palacinky nie.akurat halusky syrove zje

danielka20101989dadus
29. okt 2013

@tamarka9
Ďakujem,jasné len rýchlo preliecit a šup šup do plodenia 🙂

@zuzu11
@zuzik_24 Zuzanky ďakujem hlavne vám,s Inuskou a Monikou ste ma k tomu dokopali,takže veľké srdiečko pre vás a pusinku posielam 😉 Rychle preliecim a bude dobré,zajtra ešte idem na kontrolu s tým fľakom,dám vedieť,že ako som dopadla,moje všetky ste tu zlaté,ešte,že vás mám 🙂

zuzu1104
29. okt 2013

@hatapkagb Andrejka, tak ovulka potom prebehla asi až v sobotu alebo v nedeľu, lebo ovulka by mala prebehnúť až keď bolesti odoznejú. Takže je možné, že to špinenie je ešte z ovulácie, ale veď uvidíš, ako to dopadne.
Aj si bola na operáciu s endometriózou?
Tak to robíš fajnotky, aj ja halušky ľúbim, ale od kedy som otehotnela, tak ľúbim viac halušky s kyslou kapustou ako so syrom alebo bryndzou. 🙂
A čo dcéra ľúbi, keď neľúbi také veci ako buchtičky?

zuzu1104
29. okt 2013

@danielka20101989dadus Danielka naša, hlavne sa nám vylieč a budeme najšťastnejšie na svete. 🙂

meranti
29. okt 2013

@lina129 ahoj,tak ja som sa testovala teraz prvy mesiac a verim tomu,ze nie su spolahlive na 99% ako to prezentuju...ako urcite obcas vyjdu,netvrdim ze nie ale napriklad podla testov kedy by mi mala vychadzat ovula som uz bola podla mna po,podla bolesti aj hlienu si myslim....neverim,ze sa tym da na 100% riadit,podla mna moc ovplyvni vela veci,tekutiny ale aj ine latky co sa vylucuju do mocu a test je tym padom uz skresleny

meranti
29. okt 2013

@zuzu1104 dakujem,si velmi zlata....no akoze nejde mi uplne cela cez bradavku, skor myslim cez ten dvorec, asi som sa nepresne vyjadrila,ale jak som to zbadala, az som sa zlakla, ze co to je...ty mas ake zily,skor take malinke jemne popraskane alebo ako to ma vyzerat?lebo vobec neviem 😒

inngrid
29. okt 2013

@lina129 a čo ty mmyslela ze su nespolahlivé? ako nespolahlivé ja sa na ne dost spolieham I ked je Pravda ze oni ti iba nszačia hormone , nejaky nenaznačia ti to či ovu ozaj prebehla

zuzu1104
29. okt 2013

@meranti za máličko, veď sme tu všetky pre to, aby sme si poradili, no nie?No tak po prsiach mám niektoré úplne vystúpené, hrubé, niektoré sú ako vo vnútri, ale sú aj tak viditeľné a cez dvorce mám také tenké malé.
Čo sa týka ovulačných testov, viem,ž e si to nepísala mne, ale nedá mi nezareagovať, prepáč, tak testy ti nemohli ukázať prúžok už po ovulácii, pretože vtedy už luteizačný hormón klesá a tak musí čiarka slabnúť. Pri ovulácii bolesti ustupujú alebo úplne vymiznú a hlien sa tak isto stráca alebo sa mení jeho konzistenciaČiže bolesti a silný hlien sú väčšinou pred ovu

monika541
29. okt 2013

@danielka20101989dadus ahojky, čítam len občas útržkom, ale tvoj príspevok som si vyhľadala🙂, lebo som bola zvedavá ako stará tetka🙂. ak máš nejaké výsledky v ruke, pošli mi ich, mám kamoša urológa, môžme konzultovať, ak chceš. robí v Rakúsku, ale cez maily fungujeme celkom dobre. teraz sa mi aj o otca staral a on naňho len chvály spieval, takže ak chceš, stačí povedať / napísať, dohodneme sa, ok?
som rada, že si šla a urobila im tam riadny čurbes, čo si to dovoľujú do našej kamošky?

myslite na mňa, idem sa chystať k dr., a ešte do knižnice pre knihy na seminárku z didaktiky 😝 .
pekné popoludnie všetkým🙂

@voskovka dúfam, že bábo je ok, hnedý výtok by vraj nemal byť problém, to je stará krv. tak držím palčeky aj na nohách🙂 (sa bude dr.diviť, čo to vystrájam, chi!)

čítať vás vôbec nestíham, kým resty z dndeška dobehnem, aj piatok bude. papa

monika541
29. okt 2013

@lina129 to som zvedavá, čo mi na ovu testy teraz povie môj gynedkológ. 😖

monika541
29. okt 2013

@zuzik_24 ďakujem, dúfam, že si už na tom zas o kusisko lepšie, kocúrikom daj pekne papať, keď si ich vankúšikom nahradila, sa nečuduj, že sa na teba nelepili🙂. večer začínate snažilkovať? ak áno, nech to tento mesiac vyjde 😉

monika541
29. okt 2013

@inngrid to aj ja som mala také divné ovu testy, možno si pamätáš, aj preto idem k dr., drž palčeky🙂

monika541
29. okt 2013

@zuzu1104 ďakujem, že na mňa myslíš, dúfam, že teraz pekne oddychuješ, slinka na líčku🙂. Som zvedavá, či dr. potvrdí slová Samka Proroka🙂. papa

inngrid
29. okt 2013

@monika541 no uvidím tento mesiac aj ja ked objednam sa dnes som 11DC Zuzka uz ma silné čiarky ja nič včera duch dnes nič takze uvidim testnem dnes ešte 2x a uvidím ešte dalšie dni čo a ako ked pôjdem aj ja k lekárovi

inngrid
29. okt 2013

@monika541 ale ked ja tych lekárov tak neznačam po poslednom roku čo som si uzila som taka rada ze som tam teraz mesiac nemusela a zase mam ist je mi z toho zle preto dnes ani moc nepíšem ale čítam ta a ymslim na teba 14"" hod to ist

meranti
29. okt 2013

@zuzu1104 aha,tak ja som myslela ze bolesti su cez ovulku,ked sa uvolni vajicko z folikulu....ale to je jedno,podla mna sa treba snazit cely mesiac,ak sa da samozrejme a ak je vsetko ok tak to raz musi vyjst,no nie? 🙂 ja si neviem predstavit dlhodobo sa testovat,kedze chodim do prace..ja som to robila prvy mesiac a dost ma to obtazovalo,doma by mi to nevadilo ale v praci je to otravne a najma nepohodlne...ale na nieco boli dobre a na to,ze som zistila,ze vobec mam ovulaciu 😉 dakujem za info Zuzi

meranti
29. okt 2013

@zuzu1104 Zuzka a kedy si spozorovala tie zily?kolky DC priblizne?

danielka20101989dadus
29. okt 2013

@lenka07
Leni,moja,och,mi je to ľúto ☹ Musíš byť silná,nezúfaj,a aj keď ti je smutno a ťažko,hlavu hore,všetko si vyplac,vyplav ten smútok zo seba...Držím ti palce,aby si sa rýchlo zotavila,a aby si čoskoro nahradila slzy úsmevom. .Drzkaj sa 😉
@inngrid Inus+denka nestresujte 🙂 Inus veď aj ja 4roky snažím a čo narobím???.A viete čo,vykašľala som sa na meranie baz.teploty už ani ovu testy nerobím, lebo má to iba stresovalo,že toto a hento,ovu testy skoro stále,že biele ako sneh,iba 2krat mi potvrdilo,že ovu bude,za takmer 4roky iba 2krat,doktorka mi vždy potvrdila že ovu bola,tak načo mám minat peniaze keď mi to vôbec nepomáha? Tak som si povedala,že dosť,nebudemsa ja stresovat,plakať,že mi test neukazuje ovu ja už po tých 4rokoch nemám síl ďalej takto seba trápiť,.Aj tak vždy cítim,že bude,hlavne podľa výtoku..Proste u mňa to už bolo na nervy ,ja som už ani nemala chuť žiť,nič má nebavilo,..Až raz som si zapla Modré z neba na markíze a akoby má niekto vyfackal.Ja som riešila nejaké blbe testy,zatiaľ čo tam bojovali o život .☹ Bola som sprosta,čo vám poviem 😔 a odvtedy som úplne iná,síce občas revem,že sa nedari otehu ale, už nie tak ako predtým(to som už skoro skončila v kazajke na psychiatrii 😀 )tak čo už..Možno mi nieje súdené byť mamou,čo ja viem,hoci stále dúfam.Newiem,či si tam hore niekto zo mňa strieľa a skúša,ale nech.Ďakujem Pánu Bohu za všetko čo mám,za muža,ktorý je stále somnou a nezunovala som sa mu ani po 9 rokoch 😀 zatiaľ 😀 Inus,denka,monca,Zuzik,a ostatné baby však raz nám to bude dopriate, to si píšte 🙂 ,Tak žiadne slzy,hoďte soplik o zem(môžte aj o stenu) a ideme ďalej.Inus,viem,že ty máš aj nejak zdr.problémy ale ja verím,že sa všetko upraví a budeš nám celá šťastná oznamovať ,že si tehu,Držím palce,zlato.Usmej sa a bude dobre. 😉

zuzik_24
29. okt 2013

@monika541 pa a držíme palce u dokyho 🙂

zuzik_24
29. okt 2013

@monika541 kocúriská papať dostali, aj keď tentokrát si nezaslúžili, ale tak odpúšťam im 😀

áno, áno, áno, dnes začíname snažilkovať, normálne musím potláčať aká som z toho nadšená, aby polovička nemala pocit, že musíme... 😅
A ďakujem, si zlatá, ja držím paluchy, aby bolo u dokyho všetko v poriadku 🙂 , aj na nohách, ja môžem, mne sa na nohy nikto dívať nebude 😀

hatapkagb
29. okt 2013

@zuzu1104 Nebola som na operacii len som mala laparoskopiu aby nasli dovod krvacania a nenormalnych bolesti,raz alebo 2krat do tyzdna niekolko hodinove zachvaty ako kontrakcie ale bolesti nonstop od januara som mala.Ona miluje spagety alebo bolognese cestoviny a kuraciu polievku to je vsetko no a hranolky a zmrzlina.

inngrid
29. okt 2013

@danielka20101989dadus ďakujem moja, vies ja všetko viem ja viem proste čo mi hovorí mozog ale ja uz som tak precitlivelá za posledny rok ze uz ten rozum ani nedokazem počuvat uz mi ide srdce a pocity mam dost tazku diagnozu predstav si ze mam parkinsona napríklad je to tiez taka tazká choroba a čo odstavili ma teraz od liekov priznaky mi začínaju ak sa nam dlho nebude darit opat mi to zakazu vies preto ja merat a obcikávat musím nemam ja na vyber moja
ked som bola zdravá na všetko som kašlala hovorila som si srat nato som zdravá teraz si hvoorím srat nato mam mm ktorý ma miluje ale poviem ti vidiet ho ako tuzi bo babatku a nedarí sa je pre mna hrozné horšie ako ked sme prekonvali spolu moju diagnozu preto som taka mozno zufala ale je to aj z vyčerpania lebo je to boj a môzem ti povedat ze som na začiatku trasy môjho boja to ešte len bude boj bojujem ako vladzem ale stale kolena pod nohy nebojuje sa mi lahko oto viac to prezívam snád ma Danielka pochopíš

tamarka9
29. okt 2013

bambule aj ja by som chcela nieco podivne citit a nejaku zmenu vidiet, ale u mna vsetko po starom, ms mam dostat v piatok a klasika bolesti krize a sem tam uz aj pobrusko, prsia normalka, nic nezvycajne 😖 och ja mam pocit ze nic z toho nebude, uz od dnes ma cuka test si urobit,ale mam v praci len ovu testy, co mi dala kolegyna, ze mam poskusat, ze ona uz nepotrebuje 🙄 ale som citala ze babam aj ovu testy vychadzali pozitivne, tak ja neviem ci vydrzim 🙂

zuzik_24
29. okt 2013

@danielka20101989dadus že o stenu... sa tu v kancli rehocem ako divá, si ma pobavila 😀 😀 😀 😀 😀

inngrid
29. okt 2013

@danielka20101989dadus opat mi to zakazu myslim snazit sa o babo

inngrid
29. okt 2013

@tamarka9 júúúúúúj Tami bodajby tie bolesti boli z iného

lina129
29. okt 2013

@inngrid neviem presne, ale mala som vsetky priznaky ovulky, hlien, teplota, bolesti v podbrusku a stale negativny... tak nechapem, ale mam "len" tie Pepino, tak neviem ako su tie spolahlive... 😒

tinka1003
29. okt 2013

@senselinka @zuzu1104 baby, my sme tiez nemali srdiecko a teda asi ani babatko len prazdny plodovy vak. Senselinka, vam prisli na to, preco sa vzdy tehotenstvo skoncilo zle, ze?
@denka_pk nebud smutna, nebudes prva v rodine, ale to je uuuplne jedno. Onedlho budes tehu a tvoje dietatko bude mat rovako stereho kamosa/kamosku v rodine 😉. Tri mesiace snazenia sa je kratka doba, ja som prvy krat otehotnela po 8mich mesiacoch a druhy krat asi po 5tich, teraz sa snazime ako ty tri mesiace.
@monika541 my nemame problem byt doma, maly sa mi vzdy pekne zahra, dokonca ho musim vacsinou tahat vonku. To ideme tak raz denne na 1-2 hodky na motorku. No a okrem toho chodime raz do tyzdna na take skupinove cvicenie pre deti a potom na kavicku, kde sa s kamosmi pohra v detskom kutiku a este sa pritrafi nejaky nakup a podobne veci, to ho beriem so sebou.
@inngrid hmm, nieco na tom bude. Ja sa nechodim po sexe vycikat (teda ked potrebujem tak ano, ale nie cielene) a az po nejakom case davam sprchu, niekedy vecer ani to, len sa utriem a sprchujem sa az rano, No a od posledneho sexu mam to palenie a vytok. Som si ista, ze to vzniklo prave tym sexom. Aj ked musim povedat, ze to nie je nic hrozne, len pri umyvani to citim a vcera sme sa pokusili sexovat, ale nedalo sa, bolelo to jak cert 😠

lina129
29. okt 2013

@meranti ahoj, ano, to si myslim aj ja, bo som tu aj citala, ze niektorym babam to ukazuje rano negativne a po obede pozitivne... a ze nemozu pit 2 hodiny predtym, ale to ja doobeda nevydrzim... aj testovat v robote... 😒 a aj tie lieky a ine veci urcite ovplyvnia... Neviem ci je dolezita aj znacka, ja mam tie Pepino... ale vraj Rapiclear su lepsie, ale stoji okolo 30€ 😖