Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzu1104 ďakujem uvidíme, ako to bude pokračovať ďalej, dnes si vyskúšam dalsi, ale hlavne uverim, až ked potvrdi lekárka, a sono, minulé má totiž strasila, že je to moc malé a pod.. len musím počkať, lebo som v malom týždni podľa mňa a nemusí byť ešte ani srdiečko ani nič. Ale verím tomu 😉
@zuzu1104 no problem je, že ja nemávam kramy aj 3 mesiace, ale zhodou okolností som mala menzes posledný v auguste na začiatku a dalsi som čakala tak v októbri najskôr, takže ťažko povedať a nepamätám si, kedy som mala ovulku, ja to tak tipujem na 2,3 tt. Chcem si kúpiť ten test, čo vie ukázať týždne, zabudla som meno.
@zuzu1104 tak držím paluchy, nech všetko dobre dopadne 🙂 ja som bola včera v miernom šoku, lebo výroba dcérky trvala dlho a toto sa zadarilo pomerne rýchlo 😀 niektoré testy zevraj ukážu aj 5 dni pred menzesom, ale načo sa zbytočne stresovat, ak by to nevyšlo len kvôli skoremu testu...
@nkem ďakujem 🙂 nám to vyšlo vždy rýchlo. Syna sme splodili počas užívania antikoncepcie, ďalšie dieťa bolo na prvý šup, ale Bohužiaľ som potratila a ak by to teraz vyšlo, tak opäť na prvý šup.
Ti verím, že si bola v šoku, asi aj ja budem, ale v takom príjemnom, keď zbadám dve čiaročky. 🙂
tak prsia bbolia brucho boli a dnes ma zacali boky boliet a neviem z coho ci z toho pocasia blazniveho testy stale slabo pozitivne tak hadam uz zacnu aj silniet ale test si spravim az hadam par dni preed ms.drzte palce.az nam uz potom vijde krasne silno pozitivny.
aj ja by som chcela take dve ciarky,tak velmi som dufala aj tento mesiac,ale v piatok som dostala menstruaciu,to je strasne toto cakanie,prve sa nam zadarilo hned a teraz uz cakam pomaly 3 mesiac a nic..baby beriete nejaky vitaminy? ja beriem kyslinu listovu to som brala aj pred prvy tehotenstvom,nemala by som prihodit este nejaky vitamin babyplan?
ahojte baby 🙂 tak chcem sa vam aj ja pochvalit , cerstvo sobotny test pozitivny 🙂 ale presne ako ma nkem druha ciarocka taka slabsia ... to je kvoli tomu ze to som este len na zaciatku , ci? 🙂 Prvorodeneho mam chlapceka a pracovali sme na nom 9mesiacov a na toto nase male nunu druhe 2 mesiace 🙂 tak sme stastni ... dakujem za odpoved a DRZIM PALCE VSETKYM MAMINAM A BUDUCIM MAMINAM K USPESNEMU PLODENIU 🙂
@tomaskotinka blahoželám 🙂
na testíku môže byť slabšia testovacia čiarka z toho dôvodu, že sa ti ešte neuvoľnilo dostatočné množstvo HCG hormónu na začiatku tehu. Keby si si urobila dnes test tak už by mohla byť čiarka silnejšia. Lebo v literatúre sa udáva, že HCG by sa malo každý 2-3 deň zdvojnásobiť

Baby ja som skoro skolabovala, som si robila test a je tam druhá ciarka 😀 kolaps 😀