icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

nkem
16. sep 2013

Baby ja som skoro skolabovala, som si robila test a je tam druhá ciarka 😀 kolaps 😀

nkem
16. sep 2013
tinkylinky
16. sep 2013

@nkem aj ja by som chcela taky kolaps😉

nkem
17. sep 2013

@tinkylinky tfuj tfuj tfuj nech prejde aj na teba 😉

zuzu1104
17. sep 2013

@nkem blahoželám 🙂

nkem
17. sep 2013

@zuzu1104 ďakujem uvidíme, ako to bude pokračovať ďalej, dnes si vyskúšam dalsi, ale hlavne uverim, až ked potvrdi lekárka, a sono, minulé má totiž strasila, že je to moc malé a pod.. len musím počkať, lebo som v malom týždni podľa mňa a nemusí byť ešte ani srdiečko ani nič. Ale verím tomu 😉

zuzu1104
17. sep 2013

@nkem kedy si mala poslednú mrchu? určite počkaj aspoň, keď ti bude mrcha meškať dva až tri týždne, to už by malo byť vidieť srdiečko. Teda podľa toho kedy si mala ovuláciu

ciaaa
17. sep 2013

@maia2808 fuuu.. neboj.. urcite to vyslo.. a ak nahodou nie.. tak dalsi mesiac.. prichadza so novym pokusom 😀 ako sa poznam.. testla by som opat rano.. ale nema to vyznam.. skus aspon obden 😉

ciaaa
17. sep 2013

@nkem jeeeeej.. krasne //.. gratulujeeeeem a drzim palce.. aby to hlavne dopadlo vsetko dobre 😉

nkem
17. sep 2013

@zuzu1104 no problem je, že ja nemávam kramy aj 3 mesiace, ale zhodou okolností som mala menzes posledný v auguste na začiatku a dalsi som čakala tak v októbri najskôr, takže ťažko povedať a nepamätám si, kedy som mala ovulku, ja to tak tipujem na 2,3 tt. Chcem si kúpiť ten test, čo vie ukázať týždne, zabudla som meno.

nkem
17. sep 2013

@ciaaa ďakujem 😉 si zlatá 😉

lukaskam
17. sep 2013

super gratulujem a želám krásne tehulkovanie 🙂

lukaskam
17. sep 2013

@maia2808 no skús teda ešte počkať chvíľku a uvidíš niekedy tá mrcha vie meškať aj preto že si to veľmi želáme 😒 ale akby to aj nevyšlo tento mesiac tak čoskoro určite však ide zima a budete mať aspoň čo robiť po dlhých zimných večeroch 😵

danielka20101989dadus
17. sep 2013

@nkem
Tak to gratulujem,aspoň niekto😉

nkem
17. sep 2013

@danielka20101989dadus už tu otehotneli aj iné kočky myslím 😉 ďakujeme 😉

zuzu1104
17. sep 2013

@nkem myslíš clear blue?

nkem
17. sep 2013

@zuzu1104 áno, to je ono 😉 nikdy som ho nepoužila, najobycajnejsie papierové podľa mňa v poho stačia, ale som zvedavá, čo to ukáže...

zuzu1104
17. sep 2013

@nkem aj ja si ho potom možno kúpim 🙂 tiež som používala len obyčajné
mimochodom aj ty si taká unavená? Ja ešte len vstanem ráno a už by som zas spala. Som teraz ešte len navarila a už ledva stojím na nohách. Len čakám, kedy pôjde malý spať, že si ľahnem aj ja

nkem
17. sep 2013

@zuzu1104 pri prvom som bola strašne unavená, spala som ako medveď, ale teraz nič. Som sice unavená, ale to z toho, že dcéra často buntosi v noci 😅 ty už si sa testovala?

zuzu1104
17. sep 2013

@nkem nie ešte nie som ešte len 9DPO, tak ešte musím pár dní počkať, v nedeľu hádam mrcha nedôjde a potom otestujem

nkem
17. sep 2013

@zuzu1104 tak držím paluchy, nech všetko dobre dopadne 🙂 ja som bola včera v miernom šoku, lebo výroba dcérky trvala dlho a toto sa zadarilo pomerne rýchlo 😀 niektoré testy zevraj ukážu aj 5 dni pred menzesom, ale načo sa zbytočne stresovat, ak by to nevyšlo len kvôli skoremu testu...

zuzu1104
17. sep 2013

@nkem ďakujem 🙂 nám to vyšlo vždy rýchlo. Syna sme splodili počas užívania antikoncepcie, ďalšie dieťa bolo na prvý šup, ale Bohužiaľ som potratila a ak by to teraz vyšlo, tak opäť na prvý šup.
Ti verím, že si bola v šoku, asi aj ja budem, ale v takom príjemnom, keď zbadám dve čiaročky. 🙂

nkem
17. sep 2013

@zuzu1104 to je super, že to ide tak dobre, na prvý šup 😉 bude to v poriadku, vsetky bábätká budú 😵

emilia25
17. sep 2013

tak prsia bbolia brucho boli a dnes ma zacali boky boliet a neviem z coho ci z toho pocasia blazniveho testy stale slabo pozitivne tak hadam uz zacnu aj silniet ale test si spravim az hadam par dni preed ms.drzte palce.az nam uz potom vijde krasne silno pozitivny.

franka83
17. sep 2013

aj ja by som chcela take dve ciarky,tak velmi som dufala aj tento mesiac,ale v piatok som dostala menstruaciu,to je strasne toto cakanie,prve sa nam zadarilo hned a teraz uz cakam pomaly 3 mesiac a nic..baby beriete nejaky vitaminy? ja beriem kyslinu listovu to som brala aj pred prvy tehotenstvom,nemala by som prihodit este nejaky vitamin babyplan?

zuzu1104
17. sep 2013

@nkem bodaj by si mala pravdu, už nechcem prísť ani o jedno 😵

tomaskotinka
17. sep 2013

ahojte baby 🙂 tak chcem sa vam aj ja pochvalit , cerstvo sobotny test pozitivny 🙂 ale presne ako ma nkem druha ciarocka taka slabsia ... to je kvoli tomu ze to som este len na zaciatku , ci? 🙂 Prvorodeneho mam chlapceka a pracovali sme na nom 9mesiacov a na toto nase male nunu druhe 2 mesiace 🙂 tak sme stastni ... dakujem za odpoved a DRZIM PALCE VSETKYM MAMINAM A BUDUCIM MAMINAM K USPESNEMU PLODENIU 🙂

nkem
17. sep 2013

@tomaskotinka gratulka 😉 áno si na začiatku 😉

zuzu1104
17. sep 2013

@tomaskotinka blahoželám 🙂
na testíku môže byť slabšia testovacia čiarka z toho dôvodu, že sa ti ešte neuvoľnilo dostatočné množstvo HCG hormónu na začiatku tehu. Keby si si urobila dnes test tak už by mohla byť čiarka silnejšia. Lebo v literatúre sa udáva, že HCG by sa malo každý 2-3 deň zdvojnásobiť

maia2808
17. sep 2013

@ciaaa @lukaskam dakujem dievcence ste zlatee...no uvidime co bude, snad mi nie je nic vazne. volala som doktorovi a sestricka povedala ze ak do pondelka nedostanem tak nech sa ohlasim, ze 4 dni su este malo a aj ked bol test negativny...tak budem cakat ci ta mrska pride 😠