Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzulka255 okamžite choď na pohotovosť. Ja som tiež včera začala špiniť, tak na hnedo a doktor mi dal tabletky na udržanie dieťatka
@danielka20101989dadus no je to fakt hrozné s tými škôlkarskymi bacilami, fakt :(, ale tak hádam si vybuduje imunitu.
Danielka, užite si večer 🙂 a nech z toho večera vzíde nový život 🙂
@zuzu1104 jeeeejpekne ja mam tiez niekolko fotiek dcerky niekde zalozene 🙂 ako sa mas?ako sa citis?ja nic moc ubolena som brucho boli akokeby menzes som mala dostat kazdu chvilu,picha do krizov pred chvilou som pardon vyzvracala vsetko z celeho dna.asi na mna nieco lezie och joooj
@zuzulka255 až teraz čítam a dúfam,že si už na pohotovosti a po injekcii a dufaston vo vrecku. Držím palčeky.
@zuzu1104 urcite tehu nie som 10 dni mam dostat mrchu.juuj len davaj pozor na seba aj na babatko v brusku moja,som rada ze uz nespinis.Vies aj mna napadlo ze ci nie som tehu ale to je prilis skoro aby som mala take priznaky takze ja myslim nieco ine je so mnou len neviem co.boli cely spodok pichaju krize.zaludok hompalajuci.Dnes je tu halloween tak za hodinku vyrazame do ulic dcerka od rana otravuje kedy bude vecer nevie sa dockat 😀
@monika541 no tak jasné, spermogranko musí byť a riťka až tak vysoko zas byť nemusí 😀
No a čo si si teda pekného kúpila, chváľ sa a preháňaj ?🙂
Áno už sme všetci. Boli sme s mm na cintoríne zapáliť sviečočku a dať venček pre naše bobulko, čo je v nebíčku, ale aj za babinu a strýka.
Doteraz som sa učila háčkovať malé papučky, tak už som konečne prišla na princíp, zajtra ich uháčkum, lebo už som úplne grogy.
@inngrid zlatíčko, tu je návod na papučky, tieto robím aj ja, tak vyskúšaj
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=6418
Pekný deň všetkým🙂!
@zuzu1104 samochvála nech si smrdí koľko chce. Bol taký vtip 9 mes.to nosíš, 6 mes.nespíš, aj tak sa podobá naňho. 😉 .
Papučky sú pekné, aj veľké podľa toho sa urobia? Keď budem veľká, naučím sa tiež háčkovať🙂.
Kúpili sme hlavne potraviny a švagrovi svsveter pod stromček, urobili sme obhliadku pre ďalších a ja som si kupila ponožky🙂 tie pod stromčekom predsa nesmú chýbať😀!
Môj deň sa začína, idem si plniť svoje mama povinnosti🙂.
Dobré ranko 🙂 ako? Ja celé noci nespavam, lebo má boli chrbtica resp kríže hoci som len v treťom mesiaci..snáď to prejde a druhy semester bude jedna veľká lahoda 😉
@monika541 hej ten vtip poznám 😀
no asi áno, tieto by mali byť na 3-6 mesiacov a určite by si to hravo zvládla, nie je to také strašné A na youtube sú krásne vysvetlené začiatky háčkovania.
No tak s tými ponožkami máš teda pravdu a ja sa ním normálne najviac vždy poteším. 🙂 Sestra mi vždy kúpi také fajne huňaté, lebo mne je vždy zima. 🙂
Takže sunar už za vamií?
@zuzu1104 Áno vegetime, anik s číta a hráme sa s manuskou. Mm šiel do hory na drevo, spermo granko vypité 😎 , my sa prejdeme na cintor.ci ešte žije chryzantéma na svokrovom hrobe, ak bude treba, vyhodim ju a zas papať a búvať. Mm chcel vypr.syr, tak sa budem realizovať. Sestra ešte študuje, či je kvôli v BA?
@zuzu1104
Aj ja cem 😀 Ale veď to je celá mama 🙂 ja tam vidím vrkoce 🙂 krásne foto,Zuzik nech len fazuľka pekne rastie do krásy,a nech poslúcha a nestrasi mamku lebo príde teta Dada a urobí nonono 😀
@nkem oo,chudatko,kríze bolia najviac,síce to viem zatiaľ iba podľa mrchy ale aj tak.Tak nech ta drahý trošku pomasiruje 😉 Inak ako sa máte?
@hatapkagb Ahoj,tak ako ste včera dopadli?Užili ste si Hallowen? Musela to byť paráda,i keď ja by som sa asi trochu bála,a isto by som miestami vrieskala 😀 😀 😀 pekný deň prajem 🙂

žienky, ja som predsa len našla fotku mimiška, tak prikladám 🙂, som sa tešila a aj teším ako malé dieťa, že mám fotečku mojej lásky 🙂