Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
dobré ranko dievčence
http://www.fertilityfriend.com/home/451f98
@monika541 Monci ty si 1!!!! 😀 😀 😀 Ja sa pucim od smiechu aká si ty šikulka,toto by mňa nenapadlo,no tlieskam Ti 😀 No a čo,keď sú neoblomni tak čo,treba im prejsť cez rozum 🙂 Mne dnes príde švagrinka ,ostanú asi do nedele,budem od nej nasávať tehu virusiky,tak potom poposielam ďalej 😎 Mňam syr 😵 😵 😵 Dala by som si,len ten môj mäsozravec by to asi nerozdychal 😀 ja dnes šalát a rezne chystám,a ako dezert jablcnik ,to mám zachvilu aj navarene a upecene 🙂 baby ja si už Vianočné pesničky púšťam. .Mi sibe,a nech 😀 A ponožky sú náhodou originálny darček 😉
@inngrid Dobré,dobré 😉 Vybuvana?
@danielka20101989dadus mm nie je až taký mäsozravec, mávame aj len pečené zemiaky. Tak riadne nasavaj aj virusiky tehu, nech sa ti prilepi🙂. Na koledy mám tiež chuť. V podstate celý rok😀. Milujem Vianoce🙂! Kto nie? Aj si dúfam z plneho hrdla spievaš🙂. Keď anik pije mlieko, spievam jej. Minuke sme mali na izve otvorené okno na ventilacku, vyspevovala som o dušu, mm bol niekde vonku. Neskôr vošiel dnu a so smiechom mi hovorí, že ho boli kuk.chalani a sa im páčilo ako vyspevujem. Trapaaaaas jak hovado.
@monika541 akú knižočku čítate?
Ja som sa ešte z postele nepohla, lebo opäť som začala trošku špiniť, tak ležím a budem celý deň, pôjdem len do kostola.
Sestra tam žije s manželom, majú tam aj prácu a pravdepodbne na ďalší rok začnú stavať v okolí Ba domček a tiež by sa chceli snažiť o dieťatko, tak potom jej dám inštrukcie, ako na to 😀
@danielka20101989dadus Danuš, že vrkoče, ty si riadna maska 😀
@monika541 volala som svojmu dokimu a povedal že sa mam sledovať do rana ak by to pokracovalo mam ist na pohotovosť a ked nie tak aj tak sa mam prisť ukazať v pondelok,mam byť v klude a oddychovať....takže zatial vytok neni žiadny ani na papiery takže ak sa nič nezmeni čo pevne verim tak kluse v pondelok k dokimu....inak že može to mat suvis s tym že mam maly zapal.....to mi v stredu niečim natrel....juj na nery som....dnes mi mm kupi kyselinu listovu,tak zacnem brať...
@zuzu1104 mám takú na učenie farieb, sú tam rôzne veci podľa farby oranžová mrkva, líška, pomaranč, zelený hrach,.... ale anik je hrozný lenivec na učenie.
Palko sa riadne uhniezduje, keď stále spinis, pôjdeš v pondelok zas k dr? 1x pri anik som zacala v piatok večer, pomaly to končilo a vo štvrtok ráno zas taký chuchvalec hnedý, ledva som dočkala dr na vizitu. Prvý krát som v dospelosti pred cudzím clovekom plakala. Bola zlatá, rýchlo urobila vizitu a išla som si po prvú fotku zo sona. Uf! To je už tak dávno 😢
@danielka20101989dadus no tak mohlo by to byt aj lepšie išli sme spat o 1 a vstavala som niečo po 6 🙂
a ze volný den rozumieš ? 🙂
@zuzulka255 hlavne skús ležať a moc nechoď. Treba kkudovy režim. Som si prvé tehu odležala prave kvôli krvacku v 7 a aj v 9.tt. tak buď opatrná. Potom chcem report od dr!
@monika541 jasne dam určite vedieť.....nepojdem ani na cintorin...pojdeme sice autom daleko ale potom už po hroboch chodiť nebudem.....jaj nepoznam ta osobne ale cez pismenka mi davas podporu a to ma hreje a dava silu,dakujem ti 🙂
@monika541 neviem vôbec čo robiť, asi mu v pondelok zavolám ak to neprejde a teda ak by sa to zhoršovalo, tak idem dnes do nemocnice, už som aj mm hovorila. Ale teraz som bola zas na WC a už nebolo nič, len taká malá bodka ako špendlíková hlavička. Aj včera ráno sa mi to stalo a keď som vzala tabletku, tak to prestalo. Ale všimla som si, že mi stále niečo vyjde len vtedy, keď mám bolesti ako na mrchu.
Moja, Samko doteraz nevie rozoznať farby a nemá ani snahu sa to naučiť. Jediné čo vie, tak je rátať do trinásť 😀
@tamarka9 dufam aj ja ze pondelok bude nas 🙂. Stastnu cestu aj tebe 😉
@zuzu1104 to by som si aj ja priala 😵. Dnes zas dusik (alebo sa to uz da nazvat slabulinkou ciarkou? Neviem), kazdopadne tam nieco strasi a dufam, ze to bude silniet. Zacina mi byt nejak divne, rano ma naplo mi umyvani zubov, bolia krize a podbrusko...Neideme do Prahy, tuto noc sme spali u kamosov v Trebici, manzel isiel skoro rano na sluzobku do Mostu a my sa vyberieme za nim, niekde tam prespime a urobime si vylet a zajtra ideme do Pardubic na maskarny ples.
@zuzu1104 vyskúšam, len všade čítam, že nie ležať na bruchu, tak mám to nejak zafixované...
@monika541 žeby karatista po mame? 😀
@danielka20101989dadus no tak to sú menstruacne bolesti v podstate, keby to prechadzalo do brucha, tak to sú už kontrakcie 😉 ale inak sa mame dobre, muž mi obliekal ponožky 😀
Juj dievčence, vyzerá to tak,sú že sa nám to znovu rozbehne s tehu 😵
@monika541 No,pravda,spievam,tiež okno otvorené,lebo varím,a došiel muž a mi vraví"Mami,daj si to tichšie,veď ľudia chodia do cintorína a len sa obzerajú z kadiaľ tie piesne idú" Som mu povedala,že zato hľadia,že mi kukaju na zaclony 😀 vyhovorka ako sviňa 😀 No tak hádam nebudem ticho,keď tak pekne spieva radio,aj prdelkou vrtim pri sporáku 😀
@zuzu1104 No ba vážne,vrkoce tam sú,síce nosím okuliare ale vidím dobre,😀 papam veľa mrkvy 😀
@danielka20101989dadus skore uzdravenie prajem, dufam, ze dnes je uz lepsie ako vcera. Cajickuj, ber vitaminky, lez a oddychuj...A nech sa o teba manzel dobre stara 😉. A ten chlapcek co zapotil 😀
@tonjadabik2 drzim prsteky aby si sa k nam v pondelok pridala s dvoma krasnymi ciarockami
baby co je pre boha spermogranko? :D
@inngrid o 1? Ty betarka jedna,ja som síce písala včera,že pekný večer,ale že až taky pekný 😀 Ty,počúvaj,a muž nemá svalovku? Veď ho umordujes 😀
@tinka1003 Noo,veď ja som nevedela či sa smiať či plakať 😀 zlatý bol 🙂 Hej,stará sa,včera sme si varili vínko so škoricou a klincekmi,spoločne sa vypotili 😀 zato dnes tá taká supis dobrá nálada,čo ti poviem 😀 Ďakujem,keby ma takto kazdy deň prinútil muž sa potit,tak veru nedbám 😀

@zuzu1104 cmux musim oprášit svoje znalisti 🙂