icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

monika541
3. nov 2013

@zuzu1104 už mi moj digi krámovník oznámil, že ms o 1 deň:'(. Fakt, že nechcem ho nezaujíma. A mm nebol/ nebude pri pôrode? Môj najskôr nechcel ale som mu vysvetlila, že ho budem psych.. potrebovať, suhlasil. Nakoniec sedel pred operačkou.

zuzu1104
3. nov 2013

@monika541 No tak bude z nej malá kutilka🙂, nás samulo má asi 6 sád náradia, čo mu vždy niekto iný doniesol, lebo nevedeli, že už to má. 🙂 A na Vianoce fakt netušíme, on je taký autičkár. Doma má už síce asi dva plné koše autíčok, ale stále mu nie je dosť. Uvažujeme, že mu kúpime od Brudera taký model bagra, lebo o tom vždy spieva, že chce bager. Tie Bruder hračky sú to vlastne presné napodobeniny reálnych strojov a sú teda na môj vkus dosť drahé, ale tak ešte pouvažujeme. No a určite mu kúpime aj pár C-dečiek s rozprávkami na počúvanie, lebo to má rád. A knižiek máme tiež veľmi veľa, už to nemám ani kde dávať. Ešte sme uvažovali aj nad byciklom, ale to je ešte asi skoro na neho. Minulé Vianoce dostal od krstného také bicyklové odrážadlo, tak na tom ide ako šíp 😀, tak asi ešte s bicyklom rok počkáme.
Vy ste neuvažovali nad takým odrážadielkom pre Aničku, by sa mohla ľahšie pohybovať a ak by ju boleli nôžky pri chôdzi, tak by si ju nemusela nosiť na rukách.
Inak tá tabuľa sa aj mne veľmi páči, ale Samko moc na maľovanie nie je.

zuzu1104
3. nov 2013

@monika541 och tak ten digi krámovník sa mi veru nepáči, hoď ho o stenu, žiadne krámy nebudú.
Manžel by chcel byť pri pôrode, ale nevieme ešte ako to bude, keďže je rozlietaný po celom Slovensku a nie je často doma či vôbec stihne prísť ku pôrodu. Preto by som si aj toho môjho gynekológa chcela vydupať.
A mm bol pri pôrode a som bola prekvapená, ako sa správal.Chodil so mnou na predpôrodné kurzy a tak vedel presne čo mi má povedať a ako sa o mňa má starať🙂. No a čo ma úplne že prekvapilo, tak celý priebeh pôrodu sledoval, ešte aj ako ide von placenta a aj ako ma doktor zašíval, nechápem ako mohol mať na to žalúdok 😀

monika541
3. nov 2013

@zuzu1104 ak hodím krámovník o zem, stratím kontakt so svetom, mám to v mobile aj s netom. Ale chuť byba. Mm teda má môj obdiv, ale kým sa pôrod rozbehne, stihne za vami doraziť🙂, veď SK nie je zas až také veľké🙂. Ja som chcela, aby sa anik narodila normálne vo štvrtok. To by mal mm priepustku na sprievod manželky do pôrodnice, v piatok dov, a v pondelok zas.priepustku. no, človek mieni.... nakoniec nemohol byť s nami pri prepustení z nemocnice, musel byť v robote. Bolo mi smutno, ale stáva sa.
Bruder vyzerá super! To sa aj tata s dedom radi zahrajú 😀

senselinka
3. nov 2013

@zuzu1104 Zuzi, ty si dávaš magnézium predpisovať? Lebo ja som si ho normálne kúpila a dávam si večer, aby som lepšie spala... ale teraz som si veru jedno šupla, lebo ma tak bolí bruško, že až... tento týždeň by som po starom mala menzes, tak neviem, či aj to na to vplýva... alebo sa len drobec v brušku rozťahuje 😀

monika541
3. nov 2013

@senselinka ahoj, ono je to jedno s druhým, dokonca môžeš mať aj spinenie. Keď dr predpíše, vyšlo ma to lacnejšie. Mne tvrdlo brucho pri anik, ale to hlavne keď mi z roboty daku jobovku volali a tak. Pekný deň, nech sa drbec pekne rozvaľuje v brušku🙂

zuzu1104
3. nov 2013

@monika541 Tak hádam to stihne,a le tak radšej ešte nepredbieham, najskôr krpca hádam donosím 😀
Žiaden menzes nepríde, ja mu to zakazujem! Nechcem ho u teba ani vidieť.
A teda, keď teraz mm nestihol, tak pri ďalšom stihne 🙂
No veru, neviem či to nebude skôr darček pre tatka, ako pre syna 🙂

zuzu1104
3. nov 2013

@senselinka Zuzi,tak pri predošlom tehu mi ho doktor predpísal a trošku sa aj bojím si to sama naordinovať. A aké si si kúpila? Magne B6.
Aj mňa dnes v noci dosť bruško bolelo aj teraz trošku pobolieva, ale je to ok zatiaľ.
No a tvoja bolesť môže byť aj z toho predpokladaného menzesu, ale aj z toho, že ti tam drobec robí kotrmelce 😀

senselinka
3. nov 2013

@zuzu1104 tieto som si kúpila
http://www.najlekaren.eu/titulka/2108-magneziov...
Pýtala som si v lekárni Mg pre tehotné a dali mi toto, ale ja som ho brávala aj predtým občas, lebo ja mávam v noci také nervózne nožičky 😵

monika541
3. nov 2013

@zuzu1104 veď ja chcem anik tú kutilskú sadu kúpiť aj preto, aby sa s tatkom mohli hrávať, nech sa rozvíja viacerými smermi. stálu mu aj tak lezie do vercajgu, tak nech má slečna svoj🙂

@senselinka presne tieto mi dr.predpísal, na recept ťa to vyjde cca o euro menej.

zuzu1104
3. nov 2013

@senselinka no tak ja sa teda opýtam môjho lekára, že čo mi odporučí a či mi nemôže niečo rovno predpísať.
Dnes mám takú divnú paniku, že čo ak dieťatko tým špinením odišlo:(, ale už druhý deň nešpiním a tehotenské príznaky sa vôbec nestratili, tak hádam to je len divný pocit:(. Už chcem, aby bol piatok, že zistím, čo sa deje.
Ma tak napadlo, že v pondelok večer sme s mm mali sex, teda skúšali sme, nakoniec sme to nedokončili, lebo som sa necítila moc pohodlne a v stredu ráno sa objavilo to špinenie či to nebolo z toho a potom ešte aj doktor vo mne pošpáral tým vyginálnym UTZ, tak som špinila ešte dva dni. Neviem ako mám tie zlé myšlienky vytesnať z hlavy :(

zuzu1104
3. nov 2013

@monika541 Takže aj ona rada s tatinom pracuje? Aj Samko stále dedovi a tatovi niečo z dielne berie a montuje 🙂

inngrid
3. nov 2013

@monika541 🙂 zlatá si dakujueme
vies čo ja tiez si to tak po sexe predstavujem aj ako ten romantic ide uz a dorazi 🙂 a hladkam si pri tom bruško he
a inak vies čo ani ja nebudem testovat lebo potom zbytočne aj min. mesiac aj tento mesiac som si povedala ze testnem az ked bude meška

monika541
3. nov 2013

@zuzu1104 mne povedali, že po sexe v 1.trimestri býva špinenie, tak je to len preto🙂, drobec zaprotestoval, bojí sa prípadnej konkurencie v brušku, ešte nevie, že je to mááááálo pravdepodobné🙂

anik ak nepomáha, sama sa mu v náradí pohrabe, má to pod schodmi v plastovej krabici s vrchnákoom. ale keď si to nechce odpratať, musí rátať aj s prípadnými stratami a ajmami. dnes mi vymieňali pneumatiky na aute, celá šťastná pomáhala🙂)

monika541
3. nov 2013

@inngrid presne, najskôr zbytočné nádeje a potom to strašné sklamanie. ale brucho ma už mrchovo pobolieva:( a nervy ako parný hrniec. nevidím to dvojčiarkovo:(

monika541
3. nov 2013

@inngrid pustila som mm romantica, páčilo sa aj Aničke, na hudbičku si zatancovala🙂

zuzu1104
3. nov 2013

@monika541 zlatko, dúfam, že máš pravdu, dnes mám fakt divné obavy.
Tak to z Aničky bude asi automechanik, keď sa jej to tak páčilo. 🙂 Zlatá je, musíte prísť niekedy k nám na návštevu, aby sa Anička zahrala so Samkom. 🙂

monika541
3. nov 2013

@zuzu1104 nepokusaj, lebo sa vážne pridem nechať nakaziť🙂! Anička skáče po matraci, vybija si energiu, keď sa nám nedalo ísť von, je ako vrecko blšiek. Stihla si sestru patrične teh.. nakaziť? By to bolo pekné, keby ste v lete mali obidve bábo...

monika541
3. nov 2013

@zuzu1104 o spineni po sexe mi hovorila sestrička v nemocnici, nás sa to netýkalo, my sme nestihli.

zuzu1104
3. nov 2013

@monika541 Monči, však príď, by sme trošku pokvákali, páčila by sa mi aj reálna kamoška nie len virtuálna 🙂 A ja by som ťa poriadne poobjímala, aby si sa poriadne nakazila tehu vírusmi.
Anička to je také malé šidielko neposedné. 🙂 Aj Samulo často skáče po matraci, tiež ho to veľmi baví.
No a čo sa týka sestry, tak som sa s ňou o bábätku rozprávala a hovorila, že oni by chceli začať na bábätku pracovať až budúci rok v jeseni. Aj mne by sa páčilo mať už prvé krstniatko, ale ona o tom nechce moc počuť teraz, lebo ešte nemajú vlastné bývanie, až budúci rok si chcú dať postaviť dom na kľúč.
No tak hádam to tak bolo a špinila som fakt len v dôsledku sexu a potom toho vaginálneho UTZ, ale však v piatok budeme všetci múdrejší. 🙂

inngrid
3. nov 2013

@zuzu1104 jééééééééj to by bolo fajné 🙂

inngrid
3. nov 2013

@monika541 júúúúúúúúúj drzim moc moc palčeky aby to vyšlo Moni ved obe snívame o krásnych vianociach
he ešte ze je Anička malá a nevie ze pozerá na spermie 🙂
raz ju ešte mama bude cháraniť pred takymi romantikmi 🙂

monika541
3. nov 2013

@inngrid už dnes máme z toho nočné mory, ako budeme riešiť jej sex.. život😀. Tento týždeň bol dokument o 15 ročných rodičoch. Uf!

tinky09
autor
3. nov 2013

Hallo damy 🙂 pozeram, ze sa nam to tu poriadne rozrastlo, skoro mi kukadla vypadli, ze 237 strana wooow 😀 pribudli nam nejake tehulky??? my dnes ideme na to Jonas + ovu testiky absolutne na chlp presneeeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gladriel
3. nov 2013

ahojky holky tak momentalne mam strach ako neviem co.ved kuk foto som 12dpo bolelo ma brucho a zub tak zesi dam ibalgin ale bez tehu testu som radsej neriskovala a kuk co vyslo.za chvilku foto

gladriel
3. nov 2013
zuzu1104
3. nov 2013

@gladriel jeeeej moja, ty si tehuľka, to je krása, blahoželám a prajem veeeľa zdravíčka🙂 Tak predsa to len s tým Inofolicom vyšlo 🙂

gladriel
3. nov 2013

@zuzu1104 mam iny strach mrcha mala prist az stvrtok resp piatok tak mam strach strasny.som mimo aj s polovickou.striedavo placem a smejem sa.fuuuuuuuuuuu sok jak ...a to som robila ich teraz vecer co bude rano som zvedava.

zuzu1104
3. nov 2013

@gladriel neboj sa nič, všetko bude v poriadku, naozaj! Ja som už na 10DPO mala čiarku.

gladriel
3. nov 2013

@zuzu1104 ja viem bojim sa aby neslo o mimomaternicove ale podla pocitov v podbrusku nejde.takze poplut a ideme tehulkovat