icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

magnolie1234
17. sep 2013

ahojte holky, miesam sa do tejto debaty a chcem vás potešiť :D, ja som sa snažila od sept 2011, všetko bolo uplne ok, aj ja aj partner nic nic nic nic!som sa s nim rozisla,bola s iným, nikdy sa nič nepritrafilo opať...... stretla niekoho ineho a otehotnela som na prvy sup vo febr. tento rok a sme stastní , vyteseni :D, je oveľa mladší a v siedmom nebi ..zažila som si stresy s rátaním ovulácie predtým, pitím čajov,vitamínov, stresov, nervov, neverila som ,že ja budem mať deti raz..... že sa to môže mne stať, takže isto sa vám tiež podarí :D držím palce, len netreba na to moc myslieť, lebo psychika odrovná všetko..... 😖

ciaaa
17. sep 2013

@maia2808 silno drzim paluchy.. aby to vyslo 🙂 a v pondelok daj urcite vediet vysledok od doktora 😉

nkem
17. sep 2013

Takže toto je clear blue 😉 inak dostať ho kúpiť je inak ťažké...

tinky09
autor
17. sep 2013

@nkem
@zuzu1104 aj ja som 9 DPO dnes som bola u lekara lebo sem tam jemne spinim, tak uvidime bral mi HCG

nkem
17. sep 2013

@tinky09 tak nech to dobre dopadne 😉 ja tiež zajtra brnknem lekárke na krv asi...

maia2808
17. sep 2013

@ciaaa dakujem a dam vediet co a ako 🙂

zuzu1104
17. sep 2013

@tinky09 takže ťa zobral ešte pred menzesom? Normálny test ti vyšiel pozitívny?

tinky09
autor
17. sep 2013

@zuzu1104 na teste iba I a prave teraz by som mala mat menzes, ale len tak spinim tak ma pre istotu vzal ja uz mam 3 potraty za sebou

zuzu1104
17. sep 2013

@tinky09 tak skoro by si mala mať menzes? Aké dlhé cykly máš? Tak hádam bude všetko v poriadku.
Budeš si pichať fraxík počas tehu alebo niečo iné budeš brať?

zuzu1104
17. sep 2013

@nkem koľko si za neho dala?

nkem
17. sep 2013

@zuzu1104 skoro 11 eur, ale to bolo v obchodnom centre..

zuzu1104
17. sep 2013

@nkem ale to je aj tak celkom dobrá cena, na nete chodia tak po 7-8 eur, ale pošta je drahá

nkem
17. sep 2013

@zuzu1104 ja som videla na nete aj dvojbalenia, ale to nemali a skoro nikde ho nemali, boli vykúpené 😀 vždy, ked som si kupovala test, tak aj ženy predomnou, zamnou... 😀

tinky09
autor
17. sep 2013

@zuzu1104 hej budem si pichat fraxiparin no ja som mala menzes 18.8. ale ovu mam stale okolo 8 dna v mesiaci pred tym som mala menzes 4.5 a 8.5 som otehotnela v posledny den menzesu

zuzu1104
17. sep 2013

@tinky09 budem držať palce, aby všetko dobre dopadlo 🙂

zuzu1104
17. sep 2013

@nkem nooo vybuchol babybooom

tomaskotinka
17. sep 2013

no zeny moje tak spravila som si clearblue a ukazalo mi + a 2-3 😝 takze je to tam 😉 ... dakujem babyyyy

maarlie
17. sep 2013

tak u nás bude nejaká pauzička od snaženia sa ☹ obaja máme mykózu jak hovado 😨

ciaaa
17. sep 2013

@tomaskotinka no supeeeer.. gratulujeeeem k //.. 🙂 drzim palce.. nech vsetko dobre dopadne 😉

tomaskotinka
17. sep 2013

@ciaaa dakujeeeeeeeme 😀

mischelin
18. sep 2013

@gladriel otocenu maternicu ma kazda druha zena a ani o tom nevie 🙂 ja ju mam tiez- s prvou dcerou som otehotnela na prvykrat a teraz na druhykrat 🙂 len som mala asi v 13,TT ASI 3 Hodky hrozne bolesti co mi diagnostikovali ako jej otacanie. lebo rastom babatka sa vykloni do takej strany ako ma byt a po porode sa to zas vrati do svojej otocenej strany 🙂 ono to vlastne nie je ze je otocena hore nohami alebo co, ale normalne je maternica vyklenuta dopredu a my ju mame dozadu 🙂

nkem
18. sep 2013

@mischelin veľmi pekne napísané 😉 ja tiež mám otocenu do zadu 🙂

inngrid
18. sep 2013

@zuzu1104 tak ja by som z toho všetkého brala iba infocil - vit. C a kys. listovú nič viac 🙂

inngrid
18. sep 2013

dobré ranko snazilkny ako? ja nejako asi tento mesiac z toho snazilkovania nič nebude :(

zuzik_24
18. sep 2013

Pozdravujem všetky snažilky, rada sa k Vám pridám, aj keď nie som snažilka na september, ale skôr na december, tak sme sa dohodli s lekárom, že po vysadení HAK nech si dáme chvíľku pozor, že je za to, aby sa trošku telo očistilo od hormónov. Držím Vám všetkým palce, aby ste každá mali čo najskôr dve // na testíkoch, teším sa, že existuje táto stránka, kde si môžu žienky odovzdať svoje skúsenosti a porozprávať sa. Želám Vám všetko dobré snažilky a snažilkovaniu ZDAR. 🙂

tonjadabik2
18. sep 2013

Ahojte baby..minuly mesiac ms 2 dnova a potom spinenie.. boli brusko kazdy den .. robila som si test a ze negativny ☹ len 1ciarka.. BT nizka cakame na plodne dni.. snazilkujeme sa uz druhy mesiac a nic.. tak vam drzim palce..ach.. ☹

manucao
18. sep 2013

@tonjadabik2 moja..iba druhy mesiac..my vyse roka a pol...a tak isto..dnes rano test negativny ☹

zuzu1104
18. sep 2013

žienky moje, mňa tak veľmi dnes bolia kríže a som taká ospalá, idem si ja asi zdriemnuť, nech tá únava nejako prejde, už tretí deň som ako mechom udretá :(

tonjadabik2
18. sep 2013

@manucao hej ale my sme nemali nikdy problem..vzdy sme do 2-3 mesiacov otehotneli.. ale tak nevadi.. asi to ma takto byt.. no

inngrid
18. sep 2013

@zuzik_24 ja som vysadila v auguste a uz mi prebehla prvá ms po vysadení teraz čakám druhu ale uz spíme bez ochrany tak asi snazilkuejme 🙂