Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
no zeny moje tak spravila som si clearblue a ukazalo mi + a 2-3 😝 takze je to tam 😉 ... dakujem babyyyy
@tomaskotinka no supeeeer.. gratulujeeeem k //.. 🙂 drzim palce.. nech vsetko dobre dopadne 😉
@gladriel otocenu maternicu ma kazda druha zena a ani o tom nevie 🙂 ja ju mam tiez- s prvou dcerou som otehotnela na prvykrat a teraz na druhykrat 🙂 len som mala asi v 13,TT ASI 3 Hodky hrozne bolesti co mi diagnostikovali ako jej otacanie. lebo rastom babatka sa vykloni do takej strany ako ma byt a po porode sa to zas vrati do svojej otocenej strany 🙂 ono to vlastne nie je ze je otocena hore nohami alebo co, ale normalne je maternica vyklenuta dopredu a my ju mame dozadu 🙂
dobré ranko snazilkny ako? ja nejako asi tento mesiac z toho snazilkovania nič nebude :(
Pozdravujem všetky snažilky, rada sa k Vám pridám, aj keď nie som snažilka na september, ale skôr na december, tak sme sa dohodli s lekárom, že po vysadení HAK nech si dáme chvíľku pozor, že je za to, aby sa trošku telo očistilo od hormónov. Držím Vám všetkým palce, aby ste každá mali čo najskôr dve // na testíkoch, teším sa, že existuje táto stránka, kde si môžu žienky odovzdať svoje skúsenosti a porozprávať sa. Želám Vám všetko dobré snažilky a snažilkovaniu ZDAR. 🙂
Ahojte baby..minuly mesiac ms 2 dnova a potom spinenie.. boli brusko kazdy den .. robila som si test a ze negativny ☹ len 1ciarka.. BT nizka cakame na plodne dni.. snazilkujeme sa uz druhy mesiac a nic.. tak vam drzim palce..ach.. ☹
@tonjadabik2 moja..iba druhy mesiac..my vyse roka a pol...a tak isto..dnes rano test negativny ☹
žienky moje, mňa tak veľmi dnes bolia kríže a som taká ospalá, idem si ja asi zdriemnuť, nech tá únava nejako prejde, už tretí deň som ako mechom udretá :(
@manucao hej ale my sme nemali nikdy problem..vzdy sme do 2-3 mesiacov otehotneli.. ale tak nevadi.. asi to ma takto byt.. no

ahojte holky, miesam sa do tejto debaty a chcem vás potešiť :D, ja som sa snažila od sept 2011, všetko bolo uplne ok, aj ja aj partner nic nic nic nic!som sa s nim rozisla,bola s iným, nikdy sa nič nepritrafilo opať...... stretla niekoho ineho a otehotnela som na prvy sup vo febr. tento rok a sme stastní , vyteseni :D, je oveľa mladší a v siedmom nebi ..zažila som si stresy s rátaním ovulácie predtým, pitím čajov,vitamínov, stresov, nervov, neverila som ,že ja budem mať deti raz..... že sa to môže mne stať, takže isto sa vám tiež podarí :D držím palce, len netreba na to moc myslieť, lebo psychika odrovná všetko..... 😖