icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
18. sep 2013

@tonjadabik2 tak to sme 2, ja som si robila dokonca teraz teraz - snazilkujeme vlastne my teraz prvý mesiac ostro - ja obcikávam ovu testy a po plodných dnoch som dala tehu test a nič tak čakam ms :(

inngrid
18. sep 2013

@manucao my tiez iba druhy mesiac neviem si predstavit rok a pol uz by som asi bola u lekára boli ste?

manucao
18. sep 2013

@tonjadabik2 no a boli ta brusko tak ako mna..co...ja mam pocit,ze mam mrchu..ale nemam...mam len vytok a ta bolest je dost neprijemna a aj pichanie do prs..som 13 den cyklu

manucao
18. sep 2013

@inngrid ja som bola..na sono aj ster mi robil vtedy mi vysiel zapal..tak som sa preliecila a na sone vsetko ok..dalsie vysetrenia az na zaklade vysledkov zo spermiogramu..manzel ide v piatok..no my sme pred rokom kupili dom a mali sme cely rok co robit..za 11 mes. sme ho cely prerobili..maly sme frmol...teraz uz byvame..tak sme to zacali riesit..

vertyeux
18. sep 2013

@inngrid tehu test ti ukaze najskor tak 9-10den po ovulacii, ale niekedy aj neskor, ved prvy tyzden po ovulke sa vajicko len uhniezduje a az potom zacina robit hcg 🙂 takze testovat az tak na 12DC najskor sa oplati, vtedy by uz mohol byt aspon duch 🙂 ale napr. ja pri mojom prvom dietati som si robila test az 34DC, ovulka bola asi 17DC a mala som len slabu druhu ciarku, takze je to individualne 🙂

inngrid
18. sep 2013

@manucao fúúú tak ty máš priznaky tehu

tonjadabik2
18. sep 2013

@inngrid ja som robila vcera myslim.. a negativne.. tak treba sa snazit dalej..len keby ma tak zaludok nebolel..aj brusko..

manucao
18. sep 2013

@inngrid no mam..ale co ak mam test negativny..v piatok sme s manzelom videli ciarku..v pondelok tiez slaba a dnes rano nic..ani vcera poobede...ale prsia mapichaju..aj v noci som sa zobudila na to podbrusko...no mam aj chut na sexik..ale na druhej strane zaspim na gauci uz o pol 10 vecer..a je mi casto zima a lica mi horia...ale test je negativny..takze neviem co to vsetko je...papkam aj Femibion 6 tyzdnov

manucao
18. sep 2013

@vertyeux len ide o to..ze my tak vela snazlkujeme aj cez mrsku..takze mne tie priznaky pripadaju,ze s nam to podarilo rpave predposledny den poslednej slabej mrchy..

inngrid
18. sep 2013

@manucao jasné ja rozumiem ja som zase hned nemohla lebo som mala zdr. problem 🙂 yle verím ze zvladneme to spolu

tonjadabik2
18. sep 2013

@manucao ja som 14 den cyklu..a len brusko boli..aj prsia boleli ale uz nebolia. aj ja mam uz vytoky..

inngrid
18. sep 2013

@vertyeux dobre vedieť 🙂 vdaka

inngrid
18. sep 2013

@manucao počuj podla mna by som ešte počkala priznaky máš kedy ti má príst ms?

tonjadabik2
18. sep 2013

@manucao ty mas presne to co ja stale zimnica zima pod perinou..aj chut na sexik a test negativny. bolenie bruska uz cely mesiac.. a stale nic..

inngrid
18. sep 2013

@tonjadabik2
@manucao a baby to možno blab otázka ale výtoky sú ak je zena tehu?

tonjadabik2
18. sep 2013

@manucao inak aj my stale aj cez ms..kedze som mala len 2 dnovu a potom len spinenie.. tak my stale pomaly kazdy den aj cez ms..

tonjadabik2
18. sep 2013

@inngrid ano aj.. ak mas vytoky miesto ms tak ano myslim .. ci? baby co vravite?

vertyeux
18. sep 2013

@inngrid v pohodke, my tento mesaic tiez snazilkujeme, v juni som potratila, tak toto je prvy snazilkovsky mesiac pokratkej pauze. Dnes som 9DPO, test dnes rano negat. ale neviem, preco osm vobec testovala, tak skoro by mi aj tak neukazal. ale uz asi tyzden mam bolesti ako pre menstruaciou, co nezvyknem mavat tak skoro. uvidime, najblizsie testujem v pondelok a ked nevydrzim ztak uz v nedelu. ak dovtedy nedstanem mrchu. 🙂
@inngrid ja som pri prvom aj druhom tehu mala taky biely kremovy vytok, ale tusim mi zacal az par dni pred (ne)ocakavanou mrchou
@tonjadabik2 a kedy mas dostat mrchu, resp. kolko si dni po ovulke?

tonjadabik2
18. sep 2013

@vertyeux ja az prvy oktobrovy tyzden ms ma prist.. podla kalendara mam mat zajtra ovulku..podla seba neviem..

vertyeux
18. sep 2013

@tonjadabik2 a aky mas vytok? biely-lepkavy alebo skor taky tahavy? ovlacny vytok je taky, ktory vies medzi prstami roztiahnut, no niekedy ho nie je vidno na povrchu, ale vnutri v posve. a ked ten hlien objavis, tak ten je najlepsi n aotehotnienie. ale samoska sexovanim nic neopkazite 😀

vertyeux
18. sep 2013

@tonjadabik2 mozno prepac, z eti radim, mozno uz vsetko vies 🙂 este aj ovu testy su celkom fajn, nam sa tak podarilo teraz druhykrat otehotniet (potom som vsak potratila) 🙂

manucao
18. sep 2013

@tonjadabik2 no aj ja mam vytok..vyzera ako detska krupisa..taky biely husty a nie je tahavy

vertyeux
18. sep 2013

@inngrid a ty mas kedy (ne)dostat kramy?

tonjadabik2
18. sep 2013

@vertyeux taky jak voda myslim taky co nevidno.. neni ho vidno poriadne na spodnom pradle..len vnutri.. ale medzi prstami sa neak netaha.. jasne sak my vkuse uz 2 mesiac..aj cez ms aj pred aj po stale pomaly kazdy den.. minule 4 krat rano hehe.. 😀 .. strasne 🙂

manucao
18. sep 2013

@tonjadabik2 presne presne..toto iste..poslednu normalnu silnu mrchu som mala 7.8 a to tri dni...potom sme skusali pravidelne..a dalsiu mrsku som dostala o den neskor ako som mala na 31 DC..ale bola slaba..bolo to 6.9 v piatok..a to viem presne..lebo som ju dostala hned po sexe..take slabe cervenkaste..a v sobotu uz skoro nic..a v nedelu sme uz isli a trochu este vyslo..v pondelok uz len pri poceni ked som sa poutierala..a to sme uz zase skusali..a vlastnne dnes je 13 DC a tie bolesti su ako keby som mala dostat...ja neviem..najhorsie je,ze na jednom teste je duch..ale to aj manzel ho videl a na dalsom nic...to ma robi smutnou..ale strasne..myslela som, ze ciarka zosilnie..a manzel mi to stale opakoval,ze na spemiogram nepojde,lebo uz nebude treba..ale ako to vidim..v piatok pekne nakluse do Kosic

tinkylinky
18. sep 2013

mne sa kazdu noc sniva ze som tehotna 🙂 uz nech dostanem mrchu alebo nech nedostanem nech sa mozem otestikovat 😉

zuzik_24
18. sep 2013

@inngrid ja som vysadila tiež v auguste (posledná hak 29.8.2013), nové balenie som podľa pôvodného plánu mala brať od 6.9.2013, ale to som už samozrejme nezačala, prvú ms po vysadení očakávam 1.10.2013, možno začneme už v novembri. Sa moc teším, dúfam, že sa nám podarí čo najskôr, predsa, už mám 35... 🙂

manucao
18. sep 2013

@inngrid no ja neviem..mam taky husty, biely ale nie je tahavy....a keby ste videli ake mam cecky ked dam dole podprdu...kruhy kokso priemer mozno aj č,ř cm..fakt..a zily mam okolo dvorcov..riadne ako keby kruh mi zila urobila okolo dvorca

tonjadabik2
18. sep 2013

@manucao presne jak my.. ja dostala 5.8 a len 5,6 krv bola,potom dva dni nic vobec dalsi den trosku krvi aj po sexiku samozrejme vyslo.. a posledny den vobec nic.. divne.. my skusame stale úresne jak vy..hihi 🙂 ja som mala na teste iba jednu ciarku ta neviem.. my budeme urcite skusat dalej..az kym to nevide..

vertyeux
18. sep 2013

@tonjadabik2 podla mna by sa tento priesvitny mal casom premenit na tahavy. Kontroluj aj v posve. Ja ked som prvykrat otehotnela so synom, to bol december,tak som bola 21Dc u dr. s tym, ze asi neovulujem, lebo som zacely mesiac nepocitovala tahavy hlien, tak ma objednala na januar na hormonalne testy, ale koncom decembra som uz mala // 🙂 takze niekedy to je fakt len o pocitoch, ze co si myslime, to si vsugerujeme 🙂
@manucao na 13DC a tehotenske priznaky? no akoze moze to byt, su aj take baby, co maju plodne dni hned po mrche 🙂 inak pomocka este je aj to, zevraj ovu testy reaguju aj na hcg a vraj skor nez tehu test, ale v tvojom pripade byto asi teraz nebolo nic platne, kedze mozno mas teraz ovulku...ci?