icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
5. nov 2013

@tamarka9 Tami, to je celkom dobrá správa, že ti nič nie je, držím palce, aby bolo tak, ako si ty praješ🙂

zuzu1104
5. nov 2013

@zuzik_24 teším sa moja, že sa ti to pozdáva 🙂

tonjadabik2
5. nov 2013

@zuzu1104 praveze ja sa vobec nesledujem..

monika541
5. nov 2013

@zuzik_24 PMS a skoro stále😀! Ale nie, je to tým stresom, vidím to na ňom. Ale aby som bola úprimná, v rámci môjho PMS dokážem byť hrozná 😝 , mu to vtedy vraciam😀

tamarka9
5. nov 2013

@zuzu1104 ano dobra sprava ze ziadne cysty ani nic, len ta mrcha strajkuje. Tak neostava nic len cakat, v piatok vam budem vediet povedat.

zuzu1104
5. nov 2013

@monika541 ďakujem Monika🙂

monika541
5. nov 2013

@zuzu1104 rado sa stalo. Nám stacil i ten z menšieho množstva a boli traja dosdospelí chlapi a tri ženy plus kubo a cica, ale tá zjedla len asi dva hryzy. Len sa zaprášilo🙂.

zuzu1104
5. nov 2013

@zuzik_24 ja som presne to isté mávala, presne čo opisuješ aj ty, takže v tomto sme rovnaké 🙂. Mne sa to zlepšilo, keď sa nám narodil Samko a mm chodil na služobky, som si povedala, že malého pred všetkým ochránim a musím byť ja silná . 🙂
Kto neprežil, ten nepochopí.

zuzu1104
5. nov 2013

@tamarka9 dobre moja, zatiaľ sa drž 🙂

zuzu1104
5. nov 2013

@monika541 Vyskúšam a uvidíme či bude chutiť 🙂 ak áno, tak urobím aj z väčšej dávky, lebo knedlíky u nás idú ako na bežiacom páse 🙂

monika541
5. nov 2013

@zuzu1104 isto ti z toho receptu vyjde aj bez pekárne. Riadne vymiesiš a hotovo. Keď taký krásny chlebík vieš upiecť, knedlík bude pre teba brnkačka🙂.

monika541
5. nov 2013

@zuzu1104 ešte som zabudla. Vôbec som sa nemusela pri krájaní trápiť s niťou, ide to dobre aj nožom.

vertyeux
5. nov 2013

@zuzu1104 praveze mne je zle do nejakeho 7-8ttt, ale este som nezvracala, len mi je hrozne zle, akoby som mala kamen v zaludku a uplne ale ze uplne na nic nemam chut. jem iba preto, abymi nebolo zle od hladu 🙂 na kontrolu idem 14.11, co je asi o tyzden, huraaa, uz odratavam dni 🙂

zabkazabicka
5. nov 2013

ahojte rada by som sa aj ja pridala do vasej temy....s manzelom sa snazime o babatko asi pol roka a stale nic...je to dost na narvy zacarovany kruh...chodim aj do martina na folikulometriu a aj ma napichali pregnylom brala som duphaston a nic...do MTidem zasevv pondelok a znovu to. zopakuju cely proces tak som zvedava

inngrid
5. nov 2013

@zuzik_24 to poznám take robenie v posteli a ntb na kolenách čo ti poviem 🙂

inngrid
5. nov 2013

@zabkazabicka a perčo ti to pichajú a chodiš na tu folikulometriu gynekolog zistil nejaký problem?

zuzu1104
5. nov 2013

@monika541 dík moja za kompliment 🙂 mám výbornú kysku misku od tupperware, je fakt výborná a ešte sa mi nestalo, aby mi cesto v nej nevykyslo 🙂

zuzu1104
5. nov 2013

@zabkazabicka vitaj medzi nami a držíme ti palce 🙂 táto skupina je naozaj plodná, tak sa hádam aj vám zadarí 🙂

monika541
5. nov 2013

@zuzu1104 tiež som nad ňou rozmyšľala, ale táto pekárnička je zázrak a bez roboty🙂. len mi akosi prestáva piecť, budem asi písať Ježiškovi, alebo si vypýtam na výročie svadby vo februári🙂. chlebík si mala krásny, na to sa nezabúda🙂

monika541
5. nov 2013

@zabkazabicka ahoj, vitaj, isto sa ti bude medzi nami páčiť, sme v rôznom veku i rôznej doby snaženia sa. ale cieľ máme všetky rovnaký🙂. tak nech skoro prejdeš od snažiliek k tehuľkám🙂

zuzu1104
5. nov 2013

@monika541 ja som tiež túžila po pekárničke, ale akosi všetky sviatky v roku prešli a pekárničku som nedostala, tak som po nej túžiť prestala 😀

monika541
5. nov 2013

@zuzu1104 naši mali a oco super chlieb robí tak yo svadob.príspevkov y robotz som nam kupila 🙂

danielka20101989dadus
5. nov 2013

@zuzik_24 jooj.nestihla som skôr napísať,dnes nejako veľa roboty,za chvíľu končím a hurraaaa domov 😀 noo,tak ten jeden svetrik môže byt 😉 ale ja sa vzdám aj vianočného punču len aby som bola tehu 😵 😵 😵 A to už je niečo 🙂

danielka20101989dadus
5. nov 2013

@zabkazabicka ahoj a vitaj 🙂 Noo,tak hlavne kľud,pol roka je v pohode,ja snažím 4roky ,aj ja som chodila,ono je to v podstate dobré že ideš na folikometriu,aspoň vidíte či je ovu,kedy,atď.Len sa neboj,bude to dobré.Držím palce 🙂

danielka20101989dadus
5. nov 2013

@inngrid 😀 jeeej,zlatá 😀 no vidís,všetci sa tomu Ježiškovi prihovárame,otravujeme ho aby Inuske doniesol,uvidíš,pôjdeme mu na nervy,že taaake ti donesie 2//,neboj sa,a neboj ,v rezerve mám este to tu plachtu na bociany,takže keby niečo tak ju vytiahnem 😀

danielka20101989dadus
5. nov 2013

@tamarka9 Alee,čosi,ja kým prinútim muža ísť na IUI,tak ty budeš na sále rodiť 😀 neboj nič,snažíme ďalej a bojujeme " iba" za dve čiarky spolu,žiaaadne také,že niesi s nami 🙂 🙂 🙂

zuzik_24
5. nov 2013

@monika541 ja PMS čo sa týka nervozity netrpím, ja skôr mám len tie fyzické prejavy... ale chlapi ho podľa mňa majú stále, celý život 😀 kombinácia PMS a celoživotnej puberty = katastrofa niekedy s nimi 😀 😀 😀 😀

zuzik_24
5. nov 2013

@zuzu1104 presne tak Zuzka, kto neprežil, nepochopí ... 😉

zuzik_24
5. nov 2013

@inngrid úplná paráda práca z postele, ja by som to normálne zakázala, ale dnes každého ihneď nahradia keď trošku povolíš, z toho som dosť smutná, lebo dnes ochorieť a zostať doma je viac ako luxus... ☹ ☹ ☹

zuzik_24
5. nov 2013

@danielka20101989dadus ak budú dve //, tak vianočného punču sa vzdáš úplne rada a s láskou ho prenecháš ostatným, juj aby to už bolo 😉