Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzu1104 praveze ja sa vobec nesledujem..
@zuzu1104 praveze mne je zle do nejakeho 7-8ttt, ale este som nezvracala, len mi je hrozne zle, akoby som mala kamen v zaludku a uplne ale ze uplne na nic nemam chut. jem iba preto, abymi nebolo zle od hladu 🙂 na kontrolu idem 14.11, co je asi o tyzden, huraaa, uz odratavam dni 🙂
ahojte rada by som sa aj ja pridala do vasej temy....s manzelom sa snazime o babatko asi pol roka a stale nic...je to dost na narvy zacarovany kruh...chodim aj do martina na folikulometriu a aj ma napichali pregnylom brala som duphaston a nic...do MTidem zasevv pondelok a znovu to. zopakuju cely proces tak som zvedava
@zabkazabicka a perčo ti to pichajú a chodiš na tu folikulometriu gynekolog zistil nejaký problem?
@zabkazabicka vitaj medzi nami a držíme ti palce 🙂 táto skupina je naozaj plodná, tak sa hádam aj vám zadarí 🙂
@zabkazabicka ahoj, vitaj, isto sa ti bude medzi nami páčiť, sme v rôznom veku i rôznej doby snaženia sa. ale cieľ máme všetky rovnaký🙂. tak nech skoro prejdeš od snažiliek k tehuľkám🙂
@zuzik_24 jooj.nestihla som skôr napísať,dnes nejako veľa roboty,za chvíľu končím a hurraaaa domov 😀 noo,tak ten jeden svetrik môže byt 😉 ale ja sa vzdám aj vianočného punču len aby som bola tehu 😵 😵 😵 A to už je niečo 🙂
@zabkazabicka ahoj a vitaj 🙂 Noo,tak hlavne kľud,pol roka je v pohode,ja snažím 4roky ,aj ja som chodila,ono je to v podstate dobré že ideš na folikometriu,aspoň vidíte či je ovu,kedy,atď.Len sa neboj,bude to dobré.Držím palce 🙂
@inngrid 😀 jeeej,zlatá 😀 no vidís,všetci sa tomu Ježiškovi prihovárame,otravujeme ho aby Inuske doniesol,uvidíš,pôjdeme mu na nervy,že taaake ti donesie 2//,neboj sa,a neboj ,v rezerve mám este to tu plachtu na bociany,takže keby niečo tak ju vytiahnem 😀
@tamarka9 Alee,čosi,ja kým prinútim muža ísť na IUI,tak ty budeš na sále rodiť 😀 neboj nič,snažíme ďalej a bojujeme " iba" za dve čiarky spolu,žiaaadne také,že niesi s nami 🙂 🙂 🙂
@danielka20101989dadus ak budú dve //, tak vianočného punču sa vzdáš úplne rada a s láskou ho prenecháš ostatným, juj aby to už bolo 😉

@tamarka9 Tami, to je celkom dobrá správa, že ti nič nie je, držím palce, aby bolo tak, ako si ty praješ🙂