icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

gladriel
6. nov 2013
inngrid
6. nov 2013

@monika541 teším sa s Tebou to je super nei je nič krajšie ako mat zdravé dieta 🙂

@meranti júúúúúúúúúj tušim sa niekto môze pomalinky tešíť neboj bude to silnieť

@denka_pk Júúúúúúúj a aký dlhy si mala ten cyklus inak ty si ako ja ja som tiez bola na konci s ovulkou v termine s kočkami čo sme mali mat naraz 🙂 kazdy cyklus je rozdielny neznamena ze si mala min. mesiac v 16DC budeš mat aj teraz a počuj nechavaš ten test dlhšie postat to chvílu trvá kym sa to tam zobraí 🙂

@lubka1983 Ahoj Lubka ja ked som bola tak som mala 16 mm FOLIKUL ( tak sa to volá ) 🙂 - doratá do velkosti 20 - 24 mm čo ja viem potom praskne a uvolní vajíčko - nastava ovulácia - rastie tak 2-3 mm za den tak si to tak vypoíčtaj rob si ovulačné testy a uvidíš kedy bude ovulka a vtedy šup šup snazilkujte 🙂

inngrid
6. nov 2013

@monika541 júúúúúúúúj moja, tak pekne len ty nečakaj aby nič neprišlo 🙂

@gladriel júúúúúúúúúúúj krásne sú tie čiarky tak to gratulujem moc moc mala si aj nejaké príznaky? kolkí DC?

inngrid
6. nov 2013

dobré ranko snazilky budúce maminky 🙂

gladriel
6. nov 2013

@inngrid prve testy boli v nedelu 25dc a ten pekny je robeny dnes rano teda 28 dc a podla vypoctou som 15dpo ak neratam den ovulky

gladriel
6. nov 2013

@inngrid v nedelu som si robila prvy test a to len kvoli tomu ze ma brucho a nohy boleli kedze mam asik syndrom nepokojnych noh tak som si chcela dat ibalgin.chcela som si byt ista ci si ho mozem s cistym svedomym dat.nemohla som si dat kedze vysla jemna ciarka.inak ziadny iny priznak nic ani prsia tak som si celu dobu myslela ze pms.uplne opacne som sa citila ako 2 mesiace pred tym ked som dostala

meranti
6. nov 2013

ahojte baby,jesis vy ste strasne zlate,jak sa so mnou tesite ;)...velmi vam dakujem za to....testik som robila aj rano ale bol taky isty ako vcera...cize ste mali pravdu,ze lepsie robit az vo stvrtok,piatok...radsej pockam az do piatku a vtedy urobim,aby som zbytocne nerobila vela testov...ale vyzera to naaadejne...stale tomu akosi nemozem uverit,naozaj,minuly mesiac som mala same "priznaky"..tocila sa mi hlava,nechutenstvo som mala,pichalo ma v podbrusku,nesmierne ma boleli prsia a nic z toho nebolo....a teraz mi nie je vobec nic,akurat ma bolia krize a kazdy den mierne hlava - nic strasne (co som myslela,ze je z pocasia) ale inak sa citim uplne vyborne....takze baby co cakate po ovulke a necitite ziadne priznaky - nezufajte vobec,stale je sanca...len to nechcem nejak zakriknut..alebo teraz nic a o tyzden budem blinkat kazdy den 😀

inngrid
6. nov 2013

@gladriel takže 25DC si v podstate uz vedela tak to je super, a brucho a nohy myslis ze uz boli tehu príznaky?
ale krásne sú tie čiarky krásne moc ti to prajem musí to byt super uz uvazuješ ako povieš mm? 🙂

inngrid
6. nov 2013

@meranti 🙂 tak čo by sme sa netešili dalšie plodné budúce mamičky robia tuto skupinku ozaj plodnou trošku ti zavidim ma ten pocit vnimat to čakt musí to byt krásne vzrušujúce
btw uz si povedala mm? či panuješ niečo origoš? 🙂

meranti
6. nov 2013

@inngrid dakujem a zo srdca prajem aby si aj ty a ostatne snazilky prezivali ten pocit, ked najdu pozitivny tehu test,naozaj z celeho srdca vam to zelam...ved aj u teba to vyzera nadejne,mala si potvrdene,ze kraasny folikulik bol,ovulka urcite jak vysita bola cize je velka nadej si myslim ;)

gladriel
6. nov 2013

@inngrid priatel to vedel hned kedze to bol velky sok a ledva som dychcala akurat bol vysipat smeti ked som si ho robila ked prisiel som bola tak mimo ze som ho prosila ze nech sa kukne ci dobre vidim.bola som tak zmatena ze o pol hodku som robila dalsi test a v pondelok dalsi.v pondelok poobefe som kupila inu znacku.vsetky pozitivne.dnes znova rano.stale sa neviem spamatat.priatel hned sa zacal o brusko starat.rano ked vstaneme najskor pobozka mna na to hned brusko.a stara sa o mna dava pozor

meranti
6. nov 2013

@inngrid mm som povedala hned jak som si urobila test,som zvazovala,ci urobit origos prekvapko na vyrocie ale ja som z toho bola tak v soku,ze on by hned zbadal na mne,ze sa nieco deje,on ma ma precitanu,cize som mu povedala...som si potom vypocula,ze preco som mu nepovedala,ze sa chystam robit test,ze chcel byt pri tom..cize dobre,ze som povedala,lebo keby som tajila par dni to by som dostala "hubovu polievku" od neho 😀

lina129
6. nov 2013

@inngrid ahoj 🙂 vcera som bola na masazi a maserka mi hovorila, ze mam zablokovanu pravu cast tela, ze vela riesim veci v hlave... ze aj to mi brani otehotneniu ☹ tak ze mam vela vypustat... a asi nieco na tom asi bude, kedze som mala aj cystu na pravom vajecniku... 😒

inngrid
6. nov 2013

@meranti tak tak aj ja verím a dúfam 🙂 a ako to príjal bol dojatý? teším sa usmieval sa ja sa na toto moc moc teším 🙂

@gladriel jéééééééééj to je krásne takáto starostivosť výborneho mm máš ked sa takto o vás stará 🙂

inngrid
6. nov 2013

@lina129 fúha to kde s ibola na takej dobrej masázi 🙂
ale veci treba vypúštať z hlavy to ano berie to energiu 🙂

zuzu1104
6. nov 2013

@monika541 No uvidíme , čo to bude, ale aj pri Samkovi mi bolo večer zle, ale už nepamätám či až takto. Ani teraz mi nie je moc dobre, som neskutočne unavená. Samko mal v noci teplotu, tak sme boli od tretej hore, až nad ránom zaspal a už o siedmej sme vstávali, lebo tatino ho bral k lekárovi. Skončili sme na antibiotikách, ale našťastie nemá chytené priedušky. Len dosť zapálené hrdielko, takže to vyzerá na angínu.
Teraz si išiel ľažkať, lebo bol veľmi unavený, tak ja žehlím, ale doslova pri tom zaspávam, asi tú žehličku vypnem a idem si aj ja pospať.
Monči, tebe ako išlo včera štrikovanie?

zuzu1104
6. nov 2013

@neila ahoj moja, noc bola strašná, Samko mal teplotu, tak sme toho nenaspali, bolo mi aj v noci zle, ale akosi strach o malého tie nevoľnosti potlačil. Aj teraz mi je blbo, vkuse sa mi grgá, no fuuuj.
Ty si mala akú noc?

lina129
6. nov 2013

@inngrid hej, super masaz, dokaze odblokovat vsetky zle veci v tele aby vsetky organy dobre fungovali... potom sa vraj aj lahsie otehotnie... tak neviem, ale verim tomu, bo to ma drzi v nadeji... 😉

zuzu1104
6. nov 2013

@monika541 Monči, ja to vidím, že asi to aj u vás vyšlo, tak si to prajeeeem 🙂

zuzu1104
6. nov 2013

@inngrid dobré ránko milá potencionálna tohto mesiacova maminka, takže tebe je zle, noooo, žeby sme mali ďalšiu tehuľku? 🙂

meranti
6. nov 2013

@inngrid aj on bol v soku,akosi si to obaja neuvedomujeme,ze je to uz asi tu...plus ta ciarocka bola este slaba,takze hovoril, ze aby sme nezakrikli, tak pockame na silnejsiu ciarocku a budeme sa vytesovat ;) ale bol zlaty,potomsi ma tak stiskal a hladkal,bolo to mile 🙂

zuzu1104
6. nov 2013

@meranti No moja, vítam ťa v júlovkách a prajem ti silnú a zdravú fazuľku

inngrid
6. nov 2013

@zuzu1104 Júúúúúúj zuzi to ma mrzí so Samkom, ze az takto ale ked ti poviem ze mne tiez je zle ako psovi a lezim v posteli ale myslim si ze je skoro nato aby to boli tehu príznaky lebo som tak 2-3 DPO takze to určite nebude ono skôr to bude nejaký virus :( tak som si nasadila čaj a C-čko vysoké dávky 🙂
btw ty si tiez oddychni vidim, ze si moc v noci nenaspala inak asi ako ja ja som bola o 3 o 4 aj o 5 hore :(

@lina129 júúúúúúúúúj to by som si dala 🙂

inngrid
6. nov 2013

@meranti 🙂 viem si predstaviť, závidim ale v dobrom uzívaj si kazdý taky den 🙂 potom budeš to hovoriť svojmu krpcovi alebo krpatej 🙂

zuzu1104
6. nov 2013

@gladriel Krásne čiaročky, presne také som mala aj ja 🙂, teším sa z teba 🙂

gladriel
6. nov 2013

@inngrid tesi sa velmi.pre toto ho milujem

gladriel
6. nov 2013

@zuzu1104 dakujem.kedy mas termin

zuzu1104
6. nov 2013

@inngrid to ma mrzí moja, že to bude asi nejaký vírus. Aj si vracala alebo hnačkovala? Dúfam, že ti to skoro prejde.
No Saminko je fakt dosť chorý, má úplne sklenené očká a bledú tváričku, teraz spinká, musí si chudáčik oddychnuť.
Ja už som sa trošku prebrala, pozerám trošku telku, potom pôjdem navariť a poobede dožehlím.
Ty len oddychuj, aby to to skoro prešlo, dobre Inuška?

inngrid
6. nov 2013

@gladriel 🙂 tak to má byť

zuzu1104
6. nov 2013

@gladriel termín pôrodu? Ak áno, tak 1.7.2014 a tebe kedy vychádza?