Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@monika541 a aké cestoviny si robila? ja som kupila take tie hrubé rezacne inak skusala som ich raz uzrobit doma na faux paux ( či ako sa to píše ) najvačší uplne celé zle 🙂
@zuzu1104 vies čo už moc nechodievame velmi malo kedy to skôr ked ideme na dovolenku alebo na wlelnes ap o ceste domov sa niekde zastavíme najest alebo tak , uz sme asi fajnový často sú tie jedlá neni moc good, čina na namesti je uz zrušená urobili ju pri súde tam sem tam zajdeme milujeme kačicu po sečuánsky inak ju nezjeme tak tam sa dá 🙂 Wetzlerov dom je fajny to hej tam sa ešte dá a urobili novu reštiku na pešej ta je ešte super 🙂 ale inak dost sa to zhoršilo minule sme boli v steak house a dala som si grecky šalat a dali mi tam uharky nastruhané ako z uharkového šalatu som pozerala ako debil 🙂 čo ti poviem a potom mm nema rad moc takéto velké priestory kde je vela ludí on radšej take komornejšie prostredie 🙂 takze niekedy ked aj ja mam chut on nema a zse naopat ved vies ako to je ale raz za čas ideme 🙂
a trhy teraz zobral od krídla sukromník ma to uplne iné grády su ešte lepšie ale nebudem ti ani písať 🙂
teraz tu otvorili vo Voderadoch ten outlet ešte som nebula pozriet ale ze tam je obchod s vianočnymi ozdboami chcem pozriet ak ma neporazí niečo si chcem kúpiť 🙂
@tinka1003 ďakujem moja hej hej lezie ale ja to dam dnes do poriadku zajtra budem fit, lebo si dám moju drogue C-čko a to mi pomôze len prezit dnešok ale vies čo včera nič cely den v pohode 🙂 a večer zvyšená teplota a uz to išlo hrdlo sopel v noci nie a nie spat a vôbec nie dychat z min. na minutku ale davam sa do poriadku dnes som mala ist do office odmietla som lebo myslim ze čo ak sa zadarilo zdravie je prvodradé tak robím z postele 🙂
@lina129 ano išla som lebo som nevedela či mam ovuláciu lebo som v auguste vysadila posledny cyklus bol problémovy tak som tento išla aspon som vedela ze je všetko v poriadku a potom mi aj ovu testy vyšli len neskôr asi o 3 dni tak preto som bola aj taka ze bude ovulka čo sa deje, a kočky tu ma podporili a išla som 🙂
@inngrid myslíš s tým vajíčkom? či som sa niekde stratila? vajíčkové sú najlepšie kolienka, to sa mi tak pekne prepojí. dlhe rezance som ešte nikdy nekupovala, ale tie si predstavím tak s nejakou syrovo-mäsovo-smotanovou omáčkou. my sme cestovinoví, tak často varievam. až mi niekedy príde, že robím dokola to isté...
@gladriel ja uz mám ovuláciu v poriadku ešte neužívam ten infolic ale ked budeš predávat daj mi info 🙂 kupim 🙂
@zuzik_24 ďakujem moja ale určite nie to som v tom kostole v pondelok prechladla sme mali pohrebnú omšu a Zima tam bola jak v pekle he
ale rano som sadla za komp pod preinu ze uz som ako zuzik🙂 ale v piatok si vezmem dovolenku pôjdem holičovi a premyslam ze aj do toho outlet zbehnem tak budem mat taky pekny den 🙂 sa tešim uz teraz musím dovtedy byt fit🙂
@monika541 mam aj kolienka my zase lubime k tomuto tie vajíčka a hej ja ešte o otm 🙂 a premyšlam ze kupim aj ten encian a urobím ked mi ostali tie brusnice ty si mi pisala ze to k tomu ješ a počuj robíš k tomu aké zemiačky a aj nejakú tatrku či len brusnice?
taka na dnes na pobavenie 🙂
@monika541 Je to fakt strašné s tou škôlkou, hneď na začiatku som sa pýtala či môže byť len do dvanástej, tak to riaditeľka rázne odmietla :(. Som fakt bezradná. Samko, nemal vysokú teplotku, len niečo nad 38, dala som nurofén a bolo po teplote, vďaka Bohu🙂. Hodinu si pospinkal, teraz sedí pri mne v obývačke a pozerá Madagaskar. Ja odbieham k vareniu.
A čo to vlastne štrikuješ?
No ja neviem, ale keď ťa stále to brucho pobolieva, mne sa to akosi nevidí. Veľmi, veľmi, veľmi chcem, aby si bola tehotná. 🙂
Takže dnes na obed koložvárka hej? Ja budem asi budúci týždeň robiť, len musím nájsť na nete recept. 🙂
Som rada, že sa Anička takto pekne najedla 🙂, ty budeš mať z toho aspoň krajší deň 🙂. Aj Samko na počudovanie celkom dobre spapal polievočku aj keď isto ani chuť v ústach nemá.
@monika541 ďakujem, mne už je celkom fajn, hrdlo stále cítim, uzliny sú zdurené, ale pomaly to prechádza 🙂
pampúšiky priateľovi chutili, všetky zjedol, ja som mala asi tri 🙂
dnes som si uvarila špagety, len so syrom a kečupom, keď príde polovička práce, tak mu uvarím čerstvé, on to tiež môže kedykoľvek. Na zajtra budem robiť vyprážaný karfiol, sa teším 🙂
Som rada, že Anik spapala polievočku. 🙂
@inngrid No vidíš, ako sa to tam pomenilo a to som ešte tohto roku v TT bola, lebo som si dorábala pedagogické minimum. JA Trnavu milujem, je to moje naaaaaj mesto, som tam prežila krásne chvíle, no čo ti budem hovoriť🙂
A aj Samino je pôvodom trnavák, tam bol splodený 😀
Nové trhy som zažila, sú fakt lepšie, len škoda, že nie je viac stánkov na pozeranie, len na to obžerstvo myslia a na remeselníkov zabúdajú. Neviem či si videla minulého roku hneď v strede robil jeden pán obrazy z farebných sprejov, to sa mi neskutočne páčilo. 🙂
Takže ste s mm taký komornejší? Ani ja nemám moc rada, keď na mňa niekto čumí, keď jem, niekedy mi to nevadilo, ale teraz už áno. Asi sa to mení vekom 🙂

@inngrid citam, ze na teba tiez nejaka svinucha lezie. Skore uzdravenie.