icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzik_24
6. nov 2013

@tinka1003 och, tak toto nie je nič moc, takéto naťahovačky s mužom... je prirodzené, že chceš byť u Vašich viac ako u jeho rodičov... ja by som tiež nešla k priateľovým rodičom bez neho len tak. Musím ale povedať, že sú skvelí, len si to neviem predstaviť... A tiež sa bojím konfliktov v budúcnosti, keď budeme mať bábo, lebo ja mám už len maminku a preto mi príde ešte viac ľúto, že je sama a budem sa snažiť dopriať jej vnúča čo najviac... Ale zase priateľovi rodičia sú na východe, takže tiež budú chcieť vidieť vnúča často, ale tak budem riešiť, keď bude treba....
verím, že sa cítiš sama, Zuzka tu včera dobre napísala, že ak by sme všetky mohli bývať v jednej dedine, bolo by nám spolu veselšie... 🙂

monika541
6. nov 2013

@tamarka9 normálne napíš, že ziadas o prijatie do PP na pozíciu..... to, čo teraz máš v zmluve, prip.. niečo ďalšie, co môžeš robiť. Napíš aj do žiadosti akú máš teraz pozíciu a čo to obnasa, nech to zamestnávateľ vidí. Lebo môžu mať inak nazvanú popozíciu, kt.. robíš. Ak ešte nemáš od tohto zam.na papieri, že končíš, surovo bysom si na tvojom mieste nnapísala žiadosť o predĺženie prac.pomeru. aj dáky dôvod prečo ta praca baví, napĺňa....

inngrid
6. nov 2013

@lina129 ale to je ešte daleko do ms aby ta pobolievalo bruško o tyzden skôr či? 🙂

tamarka9
6. nov 2013

@zuzik_24 ano ano to poznam to mam urobene aj som zaregistrovana u roznych pracovnych agentur, teda hlavne u tych s farma ponukami..vsak ozaj robim co sa da,a le desna doba, blee

meranti
6. nov 2013

@monika541 silno silno drzkam palce,potom hned podavaj hlasenie 😉

tamarka9
6. nov 2013

@monika541 no mam to iste len z toho dovodu ze ja som na zastup pocas trvania materskej dovolenky a kedze sa baba rozhodla vratit ja musim prec. Cely problem vsak vznikol tak, ze mne slubili ze ma nechaju na tejto pozicii a babe daju novu. A ked prislo pred mesiacom na podpis zmluvy a vsetko zrazu sa povedalo ze nie, lebo je kriza a saving a je zakazane tvorit nove pracovne miesta, takze si vies predstavit aky sok som zazila. Som si bola ista ze budem mat pracu a zrazu bac 😠

monika541
6. nov 2013

@meranti budem, neboj, nenechám vás v napätí🙂

monika541
6. nov 2013

@tamarka9 nie je to veru pekné od nich.... ale verím, že niečo nájdeš. Aj na výsledok od dr som zvedavá, čo a ako...

zuzik_24
6. nov 2013

@tamarka9 áno, ťažko je s prácou v dnešnej dobe, ale tak aj Monika Ti dobre poradila, na drzovku napíš žiadosť o prijatie do zamestnania aj keď nikoho nehľadajú, to mala dobrý nápad. 🙂

danielka20101989dadus
6. nov 2013

Kočky,dnes total des v robote 😝 som nestihala písať,tobôž čítat,ale už som vás preluskala 😀

@meranti držím silno palce,nech silnie 😉

@gladriel Noo paaaani,tak to už hej,veľká gratulácia,a nieže odtiaľto teraz zdrhnes,potrebujeme tvoje virusiky 😀

lina129
6. nov 2013

@inngrid no ved to 😨 tak neviem preco... ci stresu, ci co?

monika541
6. nov 2013

@zuzik_24 ročne som evidovala v priemere 400-500 žiadostí, preto treba písať a skúšať , niekedy.sa môže stať, že životopis osloví zam.aj keď práve novú silu nehľadá. Granulkoví kocúrikovia poslúchajú? Ohrievajú paničku?

inngrid
6. nov 2013

@lina129 tak uvidíme či pride či nie 🙂

danielka20101989dadus
6. nov 2013

@rusinka1989 a čo tak smutne??? Či došla mrcha?? Neboj,už tu je toľko tehuliek,že tie virusiky raz dôjdu aj k nám 😉
@zuzu1104 Jooj,to je super,že Samkovi je už lepšie,a ty sa ako cítiš?
@zuzik_24 Zuzi,ako sa dnes máš,už ti je lepšie?

danielka20101989dadus
6. nov 2013

@monika541 Iiiha,začínas písať seminárku,šikula 😀 a inak Anik posluchala dnes?

monika541
6. nov 2013

@danielka20101989dadus práve mi pije krv 😝 , štrajkovala s olovrantom, trvalo jej to dlho a vymýšľala somarinky. Ale bolia ju asi zas zuboše, lebo sa chytá za pusu. Inak zlatá po mamike (tak mi hovorí mamika bez toho 'n') 🙂

zabkazabicka
6. nov 2013

@monika541 dakujem....stale som v pomykove ci mam riesit ten martin alebo to nechat na volny priebeh....
@inngrid chodim na folikulomt.aby sme presne vedeli kedy mam ovu a pregnyl zvysi moznost dozretia viac vajicok cim je vacsia pravdepod.otehotnenia...

zabkazabicka
6. nov 2013

nemate niekto problem s menstruaciou? konkretne ja mam v podstate pravidelnu menzes len zacina spinenim asi dva dni potom dva dni nic a potom zacne riadne krvacanie.asi dni..vibec potom neviem kedy mam ovu

zabkazabicka
6. nov 2013

@danielka20101989dadus a aj to nejako este riesis myslim nejake planovsne rodicovstvo a pd... a kolko mas rokov ak to ie je tajne 🙂

hatapkagb
6. nov 2013

@zabkazabicka aj ja takto chodievam naposledy som mala 2 krasne folikuly.To mavam aj ja,to spinenie,ale ja to mavam aj tyzden.

zabkazabicka
6. nov 2013

@hatapkagb a kolko sa snazite...a po tom spineni mas aj normalne krvacanie?

danielka20101989dadus
6. nov 2013

@monika541 Zlatá 😀 aspoň vieš,že ju máš keď ta aj pozlosti 🙂. Joj,tie zuby,bolia keď sa režu a bolia aj ked ich treba dať von,mne vlani trhali zuby múdrosti,2ks,takže neeecem ho(zubára) vidieť najbližšie 3roky,iba rychle preventivka a dosť.Mám fobiu s bielych plášťov 😝 Zajtra ti zhltne celý obed,neboj 😉 Naša mala Vika chodí od septembra do škôlky,nechce tam chodiť,stále nám vravela,že jej nedávajú papat,no proste každý deň na otázku co mali na obedik v škôlke povedala,že jej zase nedali papat.Sestra už nechápala,že či naozaj,tak sa opýtala celá červená,že ci mala jedava,a učítelka rehot,lebo,že ona zje všetko vždy prva,a teda zato to vravela,lebo jej nedali duplu,a Vika bola zato urazena,že ona si pekne prosila papat a kuchárky jej nedali 😀 sme sa tak rehotali vsetci, takmer nás dostala,lebo take očká smutne pulila na nás,že jej nedávaju papat a my sme skoro uverili jej.Potvorka malá 😀 Neboj,Anik z toho preberania vyrastie a možno ta ešte prekvapí ako tá náša Vika 😀

hatapkagb
6. nov 2013

@zabkazabicka tak 5 rokov.ako kedy niekedy spinim mam az cierny cokoladovy vytok aj 4dni a potom sa spustia kramy a stane sa ze po menzese cize 2-3 dni cista a spinim zase.ale u teba to moze byt ine mne zistili endometriozu v auguste tak snad sa podari aj otehotniet.

monika541
6. nov 2013

@zabkazabicka podľamňa nič nepokazíš, ak tomu pomôžeš, hlavne ak je tvoj ms takýto. Sme vonku, zle sa mi píše...

zuzik_24
6. nov 2013

@monika541 veď to, náhodou ich jej životopis zaujme a je to 🙂

Kocúri ohrievajú, dnes áno, jeden tu hneď vedľa mňa drichme, ma skoro zo sedačky vytlačili, lebo dnes som už v obývačke pod dekami, som si myslela, že si nebudem mať kam ľahnúť, jeden na jednej strane, druhý na druhej... 🙄
ale tak pomestili sme sa 😀

zabkazabicka
6. nov 2013

@hatapkagb a da sa otehotniet aj napriek endometrioze? ja ked mam zly mesiac velmi stresujuci tak sa mi to prejavy aj na menzes ze su natiahnute s tym spinenim...ked mam menej stresov tak je to lepsie...kedysi som aj vedela a citila kedy mam ovo teraz uz nic ani ten hlien nemam

zuzik_24
6. nov 2013

@danielka20101989dadus ďakujem Danielka, dnes zase o niečo lepšie 🙂 , akurát ma z roboty s..ú, furt niekto otravuje, nestačí, že som furt a mailoch a riešim... si človek zoberie po 100 rokoch PN-ku a aj tak som na mailoch a riešim telefonáty... Ja budem mať z toho akurát na dve veci výplatu, no čo, to nikoho nezaujíma, hlavne, že bude robota urobená 😠 😠 😠 😠 😠

inngrid
6. nov 2013

nestiham čitat je mi čím dalej tym horšie :(
zajtra vás dočítam ak budem mať síl cmux kočky moje

zuzik_24
6. nov 2013

@inngrid och, Inuš, tak to ma mrzí, nemôžeš si dať aspoň Paralen? Ja som sa v lekárni pýtala, ten môžu aj tehu, takže ak sa Vám zadarilo, tak Ti to neublíži... moja, mňa tiež bolelo celé telo, som nevedela ani na wecko ísť... posielam objatie a energiu Inuš, drž sa

danielka20101989dadus
6. nov 2013

@zabkazabicka nieje to tajné 20.10. som mala 24 😀 snažíme 4roky,problém bol vtom,že 3roky som mala doktora,ktorý ma nechcel ničím dopovat,stále ma presviedčal,že som mladučká ,že to príde samo,a bla bla,a keď minul tretí rok a nechcel ma nikde poslať,tak som ho zmenila,teraz mám doktorku,super,úplne zlatá je,no a všetko je u nás ok,"len" ja mám vyklenutu maternicu,čize sa mi ťažšie bude otehotnievat,nakoľko mi všetok "material" vyteká,takže máme naordinovane polohy 😀 a už len čakať na ten zázrak.No donedavna sme s mužom boli dohodnutí,že po novom roku pôjdeme na IUI,ale mladý pán sa nejako zľakol spermiografu(zlá predchádzajuca skúsenosť) a vraj ešte nemám stresovat,že citujem"zase prepadás hysterii" nechám ho vychladnúť a ponovom roku skúsim opäť otvoriť túto tému.Mám pocit,že jemu toto snaženie vyhovuje 🙂 lenže mňa to už nebaví,som veľká optimistka,ale toto je už moc na mňa...A vy čo, ako dlho a odkedy snažíte?