icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

monika541
6. nov 2013

@zuzu1104 tipujem to na Paulínku🙂. mäso som nemohla ani cítiť, ani vidieť, ani jesť. ale hlavne nech je zdravé babuliatko utešené🙂. dobre si sa rozhodla, nemôžeš riskovať, že ti niečo z tej škôlky dovlečie a hlavne keď nie sú ochotní ti ho brať ani len na pol dňa.
z práce som nestihla ani ťuk dnes, mm prišiel len pred chvíľou, boli sme a Anik vonku a na návšteve a prišli sme tesne pred prvou dávkou sunaru. rýchlo som podpálila v krbe aby v noci bolo pekne teplúčko. večer vždy rýchlo preletí.... ak sa mi podarí svetrík dokončiť, pochválim sa🙂.
dobre, že je aspoň tento týždeň tatík doma, predsa ti pomôže so Samkom, i keď v chorobe je asi skôr na tebe nalepený. Anik býva, až hrôza.
na seminárku som si už vymyslela tému, v piatok skočím k babám do roboty, urobím si podklad - výplatný lístok - nech je to praktické a zaujímavé, a začnem konečne tvoriť. vždy mi bolo čudné, že keď Anik búvala a ja som sa začala pri nej učiť, ona sa mi buď zobudila, alebo sa tak mechrila, až som sa bála dýchať a musela som prestať učiť sa. normálne mám strach začať na tej práci cez ej denný spánok robiť. ale čas ma tlačííííí

monika541
6. nov 2013

@zuzu1104 zuzik, aj zvraciaš, či "len" blbo od žalúdka a neznášaš pachy? som sa tešievala, kedy sa konečne vyvraciam, prišla úľava, síce len na max.dve hodiny, ale prišla.

zuzu1104
6. nov 2013

@tinka1003 Ja som na tom tak isto, tiež som hrozne unavená a lenivá a už mi je druhý deň poriadne zle :(, ale som aj rada, lebo myslím, že to bude ok.
Úplne rozumiem o čom hovoríš. Ja by som tiež bola radšej u mojich rodičov ako u svokrovcov, ale to je úplne logické. To nech ti mm vôbec nevyčíta, svokrovci nikdy nenahradia vlastných rodičov, nech máš s nimi akýkoľvek vzťah.
Kde bývajú tvoji svokrovci?

zuzu1104
6. nov 2013

@nkem Nebooooj všetko bude fajn, bábätko bude v poriadku 🙂

zuzu1104
6. nov 2013

@tamarka9 žiadne odolávanie, idete na to a hotovo 🙂

zuzu1104
6. nov 2013

@zuzik_24 joooj Zuzanka, tak siiilno držím palce, aby mrcha neprišla 🙂

zuzu1104
6. nov 2013

@danielka20101989dadus Ahoj Danielka, Samko sa cíti o trošku lepšie, dnes zaspal veľmi skoro, lebo bol chudáčik veľmi unavený. Hádam bude dobrá noc. Mne je od obeda zle. Mám také návaly nevoľnosti, nie je to nič moc, ale vydžím 🙂, pre bábä všetko.
A tebe je ako moja?

zuzu1104
6. nov 2013

@meranti väčšinou je to dva týždne po vynechaní ms, to už by mal lekár niečo na sone vidieť, ja som šla už deň po vynechaní, ale to len kvôli tomu júnovému potratu

denka_pk
6. nov 2013

@monika541 ja tomu tvojmu mm vobec nerozumiem preco nechce brat vitaminy, moj snubenec v pohode a berie co mu nachystam 🙂 nema proti tomu nic, takze nechapem co ten tvoj vymysla...

monika541
6. nov 2013

@denka_pk starého psa novým kúskom nenaučíš 😖 . a keby si vedela, ako pekne, diplomaticky som na neho išla? ale vedela som odpoveď skôr ako som skončila otázku, aspoň som nebola sklamaná. i keď spočiatku som si myslela, že povie dobre... prestávam mať výčitky svedomia pre to granko 😀 . teraz som v "očakávaní" výsledku piatkového ranného testovania. ms nikde a brucho bolí o 106

zuzu1104
6. nov 2013

@monika541 No neviem neviem, uvidíme, ale je mi jedno fakt, aké to bude pohlavie, naozaj len túžim po zdravom bábätku. 🙂 Práveže vôbec nevraciam, len ma napína a je mi veľmi ťažko na žalúdku :(. Aj teraz mi tak je, asi idem ľahnúť.
Teším sa na fotku svetríka🙂
Monči a nemôžeš sa učiť v inej izbe ako Aničkinej?
No predstav si, že Samko spáva viac s tatikom ako so mnou. Ja som si včera ľahla do druhej izby, lebo mi bolo fakt zle, ale o tretej prišiel manžel, že má Samko horúčku, tak som jeho poslala do druhej izby, aby sa vyspal do roboty a ja som s ním bola hore.
Uvidíme, ako to bude dnes, ale keď je chorý, tak sa viac ku mne tlačí a chce, aby som mu držala rúčku. 🙂
Ten tvoj muž, to je taká tvrdá hlava, že ja by som ho na tvojom mieste normálne až nakopala za tú tvrdohlavosť. Strašné s ním, aký si je istý, že problém je v tebe a nie v jeho kamošoch. :(

gladriel
6. nov 2013

@monika541 to ideme brat do bazaru inak Peugeot starsi ale s dobrou spotrebou.a chceli by sme byt okolo 16h v LM kedze mala ostava u kamosky

zuzu1104
6. nov 2013

@monika541 ty si tehotná moja, to brucho mi jednoducho nejde do hlavy, tak dlho brucho pred mrchou predsa nebolí

monika541
6. nov 2013

@gladriel autíčko za svetla treba obzrieť, nech je aj zvonku v poriadku. tým, že napadol sneh (uvidíme ako zajtra bude), tak mm mi najskôr okolo piatej domov príde a tak pôjdeme... ani sa mi moc nechce, radšej by som bola s malou doma ako sa do obchodu pratala, ale na druhej strane, ak by bolo v pia-so škaredo, mm má anik na starosti sám, môžu skrinky spolu montovať. keď sme dávali dokopy posteľ, veľmi nám pomáhala, skrutky a pod. podávala🙂.

monika541
6. nov 2013

@zuzu1104 testujem, pochválim, ale posťažujem sa🙂. necháme sa prekvapiť. pozerala som si spätne krámovník a mala som cykly 27 - 31 dňové, preto to nechávam až na pia, teda 31.deň. bojím sa robiť si nádeje... ale to ti nemusím vysvetľovať. lebo všetko by bolo pre nás jednoduchšie - práca, bývanie, vek.rozdiel medzi deťmi aj to, že sme ešte nastavení na nočné vstávanie a pod.🙂. tvrdohlavec je to hrozný, ale podľa mňa je to aj nejaký strach, lebo keby mal blbý spermiogram, tak by mal pocit, že nie je chlap, i keď ja by som to nikde neroztrubovala a lieky či vit.neberie nikdy, to je svätá pravda.
pekne si choď ľahnúť, hladkám bábo a pozdravujem. papa

denka_pk
6. nov 2013

@monika541 tvrdohlavec to je..a nemaj žiadne vycitky za smermogranko, ked sa inac neda, tak co...
tak drzim palce aby to vyslo...
ja som tento mesiac nejako slabo s ovulkou...mala byt vcera ale testy boli biele, takze neviem...ideme aj tak snazilkovat a snad motyka vystreli

gladriel
6. nov 2013

@monika541 jej aka sikovnica.co sa tzka auta ten bazar a aj chalnov pozna brasko uz ho videl tak spokojnost.zial skor sa nam neda kedze pracujeme do 14h

zuzu1104
6. nov 2013

@monika541 ale zas z druhej strany, keď bol v utorok prasknutý folikul a ovulka bola deň alebo dva pre tým, tak by ten menzes vychádzal až na piatok alebo sobotu. Necháme sa naozaj prekvapiť, ale pevne verím, že tá sviňucha nepríde, nechcem, aby prišla, tak veľmi ti prajem tehuľkovanie. 🙂
Hej, ja to chápem, mužská ješitnosť, ale v takýto prípadoch by mala ísť bokom, ale čo narobíš, muža po tridsiatke neprerobíš. 🙂
Dobrú nôcku Monika, daj božtek malej Aničke za mňa a dobre sa vyspite🙂, bruško hladkaaaam, papa 🙂
Mimochodom aj u nás poletuje sniežik, ale len také drobnučké vločky 🙂

monika541
6. nov 2013

@denka_pk mne test ukázal slabú ciarku a o dva dni, keď som myslela, že už bude riadna, zrazu nič. To taká depka ma chytila.... ale na sone bol prasknuty folik, všetko ok, sa to len posunulo. Po tom bielom teste som už neocikavala. Preto výdrž v testovaní i snažení, úspech nenechá na seba dlho čakať🙂. Plavci sú ziveni, budú sa ponáhľať splniť svoju misiu🙂. Papa

rusinka1989
7. nov 2013

@danielka20101989dadus aaahojte babenky 🙂 teraz som dosla z nocnej spapam parky a hajde do postele 😀

monika541
7. nov 2013

Dobré ráno všetkým🙂! Nevydržala som, testovala som a nič! Citlivosť 10, keby sa zadarilo, musel by byť aspoň duch. Ale nič. Iba brucho boľavé... a 30 DC. Zvláštne je, nie som prekvapená a ani nejako extrémne sklamaná, lebo som to v podvedomí tušila.... Už keby ms dorazil, nech to brucho bolieť prestane.

Pekný deň, chorôbky sa majú lepšie?

inngrid
7. nov 2013

@zuzik_24 dakujem moja, som išla večer o 8 spat uz je o malinko lepšie dufam ze ak sa zadarilo tak to neublízi fazulke ale niekto tu písal ze by nemalo nechcem lieky aj pre moju imunitu mne tieto lieky len zabijaju to malo čo mi ostalo tak radšej nie
ale davkujem sa c-čkom a je lepšie trošku dnes 🙂
zajtra bude super a v sobotu pôjdem aj na nakup 🙂
včera mm musel variť he
a ty ako? doma v posteli?

inngrid
7. nov 2013

@hatapkagb čítam o tvojej endo - ja mam síce autoimunitné ochorenie to je určite niečo iné ako endo ale tiez to mam take ze ak sa nam rychlo nepodarí dajú ma na lieky a potom zase taky rok mozno dva mozno pol roka nik nevie ako bude telo zaberat sa budem davit dokopy ale čo je dôlezité 99% zien počas tehotenstva tak ako píšeš ty straca svoje bolesti a ako by bola choroba uplne vyliečená a zena sa cíti vyborne po pôrode samozrejme zmenou hormonou nastava po určitej dobre zvrat a stav sa rapídne horší kazdopadne som teraz bez liekova snazíme takze to mam asi podobne ako ty sme spolubojovníčky!!!!

inngrid
7. nov 2013

@danielka20101989dadus Danuška ja mam kamaratku a ona nemôze mat na pracovisku ani kvetinu v kofliku ani rezanu ani fotku rodinnú 🙂 čo ti poviem

inngrid
7. nov 2013

@monika541 kokos to fakt u vás snezilo? aj ja chcem ja milujem sneh

inngrid
7. nov 2013

@denka_pk hej hej nechaj, ale ak to budeš mat takto aj buduci mesiac ak teda mrcha pride chod radšej v období ovulaice uprostred cyklu na gyndu nech ti pozrie či ti prebehla ovuácila tak ako som bola aj ja 🙂

inngrid
7. nov 2013

dobré ranko dievčence

monika541
7. nov 2013

@inngrid Ahojky, snežilo, ale nedrží sa, teraz pre zmenu prší, aby sme náhodou nešli von:(. Anik to má na háku a ešte búva, nechám ju, poobede mi síce spať asi nebude, no večer by mohla skôr zalomiť. Čaká ma dlhý deň..

inngrid
7. nov 2013

@monika541 tak to ano to hej, ze sneh tu nič len dázd ja milujem ked je nasnezené a môzem s neterkou sankovat snehuliaka stavať a tak
btš ty si mi písala ze ked sa niekomu o niečom sniva znamena to tehu v rodine čo to bolo:
dnes som mala velmi zvlastny sen 🙂

inngrid
7. nov 2013

skače mi to aj napriek tomu ze meriam uz pod jazykom ale to bude asi včera ta nízka teplota tou mojou chorobu dôlezité je ze sa vratila hore a pekne nech drzí tak je ne? 🙂

http://www.fertilityfriend.com/home/451f98