Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzu1104 no tp by mohol byt ten spravyn vytok tehotensky 🙂
@inngrid ja mam take obcasne, neviem presne kedy pocas dna to mam, ale mavam to a mam to uz dost dlho, zacalo mi to po ovulke a zatial to nepreslo.
@manucao ale ked si 28DPO, tak by si to uz mala vediet, to by ti test uz ukazal. ak si tesne pred poslednou mrchou nemala ovu, tak potom by si nemala otehotniet.
@tonjadabik2 kazdy cyklus moze byt iny, bud si budes sledovat teplotu denne a potom sa vies podla toho orientovat alebo sa riad len hleinom. alebo sa enriad obec aa sexujte stale. ale 4x to uz je vela (teda ak nemate taky apetit) lebo za ten kratky cas spermije nedokazu dozriet. ale ak vam to tak chut, tak kludne aj 10krat 😀
@tinky09 ked si pozriem na nete jonasa, tak mi vychadzaju uplne bludy, ze mam ovulku pocas kramov alebo na koci cyklu, takze omu trosku dost neverim 🙂
@tinky09 ja si tiez nemeriam používam ovulačné testy pozri si 🙂 http://www.ovulacny-test.sk/ako-ovulacny-test-f...
Ahojte Baby my sme sa zacali snazit tento mesiac prvy krat. No chcela by som od vas pomoc lebo som z toho total debo 🙂 🙂 ako sa to rata od prveho dna MS sa rataju tie dni alebo ako skusala som citat vase prispevky ale mam v tom misung. ak by sa nejakej z vas chcelo a vysvetlila mi to budem vdacna 😀 😀
a este ma napadlo 28.8 som mala prvy den MS a ak som spravne ratala plodne dni som mala od 11.9 ?? a 24.9 mam dostat MS..dnes som si robila test a je negativny asi som to skusila skoro pravda...ale tak mam citlive prsia a aj podbrusko ...tak neviem 😒 😒 😒
@manucao mozno budes, ja neviem, len to je akesi divneee, uvidis, ci ti pride mrcha 🙂
@lilinka004 vitaj, ja ti to trosku ozrejmim, ale pogoogli si aj na nete, ze tehotenstvo, alebo ako otehotneit. Tak v skratke- plodne dni sa nedaju vyratat, ale musis sa hlavne sledovat- t. j. tvorba hlienu - napr. http://tehotenstvo.rodinka.sk/planujeme-dieta/p...
tzn, ze tento hlien by si mala mat priblozne v polovici cyklu, je to ako vajecny bielok surovy, taky ntahovaci hlien, castokrat tospozorujes na tolaetaku po cikani, ze sa ti "smykne" papier, ale niekedy to aj same vytecie. Ale naopak, takisto nemusi byt hlien vonku, takze sa da kontorlovat aj zvnutra, tzn.sstrcis prst, vytiahnes a skusis ten hlien ponatahovat medzi prstami. a ked mas takyto hlien, tak si najplodnejsia, leb tento hlien je najlepsi prepohyb spermii. 🙂 takisto su aj ovu testy, ktore si mozes robit, najlepsie je robit si ich niekedy uprotsred dna, nie rano ani veecer, a to ponoris papierik do mocu a vidis bud dve rovano silne ciarky= ovulacia prebehne do 24-48 hod. alebo ti ukaze jednu slabsiu- to este nie je ovulka alebo je uz po .-) preto sa robi viacero testov podla dlzky tvojho cyklu. a ptom je este riesenie sexovat kazdy den alebo obden a nechat to na nahodu. ak to je prve babo, nemas sa kam ponahlat, pride to v najvhodnejsiu dobu 🙂 drzim palceky
@vertyeux dakujem ti velmi pe 🙂 kne idem si to aj precitat vsetko 🙂 aspon teraz budem vediet. Este raz dakujem si zlata 🙂
@lilinka004 ja som mala poslednu MS presne ako ty 28.8. a tiez mam dostat 24.9. a tiez som si dnes robila test a bol negativny. Prsia ma bolia uz tyzden a podbrusko par dni, tak uvidim za par dni ci su to len PMS
Zienky miernu paniku som chytala, ked sa druhy prúžok dnes moc nechcel objaviť...mala som pocit, že zoslabol. Zajtra vyskúšam opäť ráno... sono ďaleko, až v októbri, na krv nejdem. Moje heslo momentálne je udržuje paniku 😀
@wildroses tak to som zvedava ze ci nam to ukaze || ale velmi nam prajem aby boli krasne 2 ciarocky 😀😀
@lilinka004 ja nie, raz som ich skusala, maju tu nevyhodu ze ked ti vyjdu pozitivne tak uz ovulacia prebieha a na pocatie sa treba snazit este pred ovulaciou, ale je to individulane, niektore snazilky otehotneli prave vdaka ovu testom, ja si sledujem hlien a ovu citim - boli ma podbrusko

my tiez snazilkujeme, dnes som si robila test ale bol negativny, tak zrejem to tento mesiac nevyslo :-/ budeme skusat dalej 🙂