icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

wildroses
18. sep 2013

my tiez snazilkujeme, dnes som si robila test ale bol negativny, tak zrejem to tento mesiac nevyslo :-/ budeme skusat dalej 🙂

vertyeux
18. sep 2013

@zuzu1104 no tp by mohol byt ten spravyn vytok tehotensky 🙂
@inngrid ja mam take obcasne, neviem presne kedy pocas dna to mam, ale mavam to a mam to uz dost dlho, zacalo mi to po ovulke a zatial to nepreslo.
@manucao ale ked si 28DPO, tak by si to uz mala vediet, to by ti test uz ukazal. ak si tesne pred poslednou mrchou nemala ovu, tak potom by si nemala otehotniet.
@tonjadabik2 kazdy cyklus moze byt iny, bud si budes sledovat teplotu denne a potom sa vies podla toho orientovat alebo sa riad len hleinom. alebo sa enriad obec aa sexujte stale. ale 4x to uz je vela (teda ak nemate taky apetit) lebo za ten kratky cas spermije nedokazu dozriet. ale ak vam to tak chut, tak kludne aj 10krat 😀
@tinky09 ked si pozriem na nete jonasa, tak mi vychadzaju uplne bludy, ze mam ovulku pocas kramov alebo na koci cyklu, takze omu trosku dost neverim 🙂

vertyeux
18. sep 2013

@inngrid tak ak by si bola nedockava, tak testni v utorok a uvidis 🙂 budem drzat palce 🙂

manucao
18. sep 2013

@vertyeux ja nebudem tehotna...a to co sa deje s mojim telom..tak to neviem vysvetlit..ale uz mato navuje..lenňbo prsia ma bolia, picha ma v nich a aj brusko ma boli a najhorsie je, ze ma po jedle pali zaha a ako keby mi to netravilo

inngrid
18. sep 2013

@tinky09 ja si tiez nemeriam používam ovulačné testy pozri si 🙂 http://www.ovulacny-test.sk/ako-ovulacny-test-f...

inngrid
18. sep 2013

@zuzik_24 nech nám to vyjde ne? budeme sa podporovať 🙂

inngrid
18. sep 2013

@tinky09 vies čo k jonášovi - ja som aj ešte dávnejšie uvazovala - aj mám v maily toto, že ten jeho dostazník ale akosi ešte si hovorím počkám mám čas 🙂

inngrid
18. sep 2013

@wildroses vitaj medzi nami

inngrid
18. sep 2013

@vertyeux fúúúú ja som na Teba zvedavá 🙂

inngrid
18. sep 2013

@vertyeux vies čo ved je to o týžden počkam štvrtok budúci majú príst tak uvidím či prídu to uz 2-3 dni hore dolu ja som myslela, ze môžem sa hned po ovulke testovat ale zase som trošku múdrejšia 🙂

inngrid
18. sep 2013

@manucao a čo ty vies možno budeš tehu 🙂

wildroses
18. sep 2013

@inngrid dakujem ja som sice len 22 DC ale ovulaciu som mala 8 DC, tak som myslela ze by test uz mohol nieco ukazat

lilinka004
18. sep 2013

Ahojte Baby my sme sa zacali snazit tento mesiac prvy krat. No chcela by som od vas pomoc lebo som z toho total debo 🙂 🙂 ako sa to rata od prveho dna MS sa rataju tie dni alebo ako skusala som citat vase prispevky ale mam v tom misung. ak by sa nejakej z vas chcelo a vysvetlila mi to budem vdacna 😀 😀

lilinka004
18. sep 2013

a este ma napadlo 28.8 som mala prvy den MS a ak som spravne ratala plodne dni som mala od 11.9 ?? a 24.9 mam dostat MS..dnes som si robila test a je negativny asi som to skusila skoro pravda...ale tak mam citlive prsia a aj podbrusko ...tak neviem 😒 😒 😒

vertyeux
18. sep 2013

@manucao mozno budes, ja neviem, len to je akesi divneee, uvidis, ci ti pride mrcha 🙂
@lilinka004 vitaj, ja ti to trosku ozrejmim, ale pogoogli si aj na nete, ze tehotenstvo, alebo ako otehotneit. Tak v skratke- plodne dni sa nedaju vyratat, ale musis sa hlavne sledovat- t. j. tvorba hlienu - napr. http://tehotenstvo.rodinka.sk/planujeme-dieta/p...
tzn, ze tento hlien by si mala mat priblozne v polovici cyklu, je to ako vajecny bielok surovy, taky ntahovaci hlien, castokrat tospozorujes na tolaetaku po cikani, ze sa ti "smykne" papier, ale niekedy to aj same vytecie. Ale naopak, takisto nemusi byt hlien vonku, takze sa da kontorlovat aj zvnutra, tzn.sstrcis prst, vytiahnes a skusis ten hlien ponatahovat medzi prstami. a ked mas takyto hlien, tak si najplodnejsia, leb tento hlien je najlepsi prepohyb spermii. 🙂 takisto su aj ovu testy, ktore si mozes robit, najlepsie je robit si ich niekedy uprotsred dna, nie rano ani veecer, a to ponoris papierik do mocu a vidis bud dve rovano silne ciarky= ovulacia prebehne do 24-48 hod. alebo ti ukaze jednu slabsiu- to este nie je ovulka alebo je uz po .-) preto sa robi viacero testov podla dlzky tvojho cyklu. a ptom je este riesenie sexovat kazdy den alebo obden a nechat to na nahodu. ak to je prve babo, nemas sa kam ponahlat, pride to v najvhodnejsiu dobu 🙂 drzim palceky

lilinka004
18. sep 2013

@vertyeux dakujem ti velmi pe 🙂 kne idem si to aj precitat vsetko 🙂 aspon teraz budem vediet. Este raz dakujem si zlata 🙂

wildroses
18. sep 2013

@lilinka004 ja som mala poslednu MS presne ako ty 28.8. a tiez mam dostat 24.9. a tiez som si dnes robila test a bol negativny. Prsia ma bolia uz tyzden a podbrusko par dni, tak uvidim za par dni ci su to len PMS

tinky09
autor
18. sep 2013

@vertyeux a ked ti poviem, ze ja som otehotnela posledny den menstruacie. Vraj kazda zena ma ovulku inak nie je pravidlo, ze je to v strese cyklu

vertyeux
18. sep 2013

@tinky09 tak sak ja som vravela, ze to moze byt, ze zena otehotnie pre alebo pocas mesntruacie, ale potom uz nema ovulku dalsiu, ci? takze keby otehotnela pred menstr. alebo po a teraz je 14Dc tak uz by to malo byt vidno na teste. ale ani nemusi, ktovie 🙂

tinky09
autor
18. sep 2013

@vertyeux ja neviem na mna uz to je Velmi velka veda 🙂 dokonca niekto hovori, ze aj dve ovulky su do meiaca

nkem
18. sep 2013

Zienky miernu paniku som chytala, ked sa druhy prúžok dnes moc nechcel objaviť...mala som pocit, že zoslabol. Zajtra vyskúšam opäť ráno... sono ďaleko, až v októbri, na krv nejdem. Moje heslo momentálne je udržuje paniku 😀

tinky09
autor
18. sep 2013

@vertyeux ja neviem na mna uz to je Velmi velka veda 🙂 dokonca niekto hovori, ze aj dve ovulky su do meiaca

inngrid
19. sep 2013

@wildroses ty si mala ovuláciu 8DC to znamemená 8 DNI od prvého dna MC ? tak ano to by mohol niečo ukázať 🙂

wildroses
19. sep 2013

@inngrid no podla hlienu ktory som mala to tak vychadza ze ovulka bola 8 DC, len presne taky isty hlien som mala este aj na 18 DC, co sa mi este nikdy predtym nestalo, tak neviem co to znamena 😒 . no ved test aj ukazal - ze nie som teho, jedine ze by nie 🙂

lilinka004
19. sep 2013

@wildroses tak to som zvedava ze ci nam to ukaze || ale velmi nam prajem aby boli krasne 2 ciarocky 😀😀

wildroses
19. sep 2013

@lilinka004 aj ja 🙂 dame si vediet 🙂

inngrid
19. sep 2013

@wildroses ved ked nič nič sa nedeje ideme dalej ja čakám inak 26, ms - mali by sme si robiť take sumare aby sme vedeli čo ktorá má tento tyzden lebo strácam prehlad napríklad vzdy v pondelok 🙂 na další tyzden alebo tak hehe 🙂

wildroses
19. sep 2013

@inngrid a aj mas nejake priznaky? ved iste ze ked nic ideme dalej, nic ine nam neostava 😉

lilinka004
19. sep 2013

@wildroses jasne no a chcela som sa este opytat ci pouzivate ovulacne testy?

wildroses
19. sep 2013

@lilinka004 ja nie, raz som ich skusala, maju tu nevyhodu ze ked ti vyjdu pozitivne tak uz ovulacia prebieha a na pocatie sa treba snazit este pred ovulaciou, ale je to individulane, niektore snazilky otehotneli prave vdaka ovu testom, ja si sledujem hlien a ovu citim - boli ma podbrusko