icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
7. nov 2013

@zuzik_24 odfotím bruško a hotovo tvar tam nemusí byť vidieť alebo si tam dam dvár kačera donalda budem za vtipnu mamičku neboj nič 🙂
kreativite sa medze nekladú 🙂

inngrid
7. nov 2013

http://www.fertilityfriend.com/home/451f98

ja stale pozeram na ten svoj graf
🙂

zuzu1104
7. nov 2013

@inngrid presne aj u nás to je tak, že ja husté a muž riedke 😀

meranti
7. nov 2013

@inngrid aj ja cem vidieet 🙂

danielka20101989dadus
7. nov 2013

@zuzik_24 😵 😵 😵

inngrid
7. nov 2013

dnes video pre silné žalúdky 🙂

tehulky nepozerať 🙂

http://vitaminl.tv/video/750?ref=ft

zuzik_24
7. nov 2013

@neila dobre na to ideš, ja musím tiež tak nenápadko, lebo mne zase bolo povedané, že na to idem moc vedecky... 😠
a včera večer som tak mierne naznačila, že ťuťu muťu by mohlo byť a on, že no ale dá si ochranu, veď som chorá a nebudeme predsa plodiť keď som chorá... priznám sa, že ma vytočil až do krajnosti, nepovedala som nič, ale keby sa tak zamyslel, že už sme sa snažili, teraz len ne/čakám MS, cca 5 dní mám do jej termínu, takže ak sa zadarilo, tak sa už zadarilo a včerajšok by na tom už nič nezmenil... Ti poviem, mám riadne nervy už keď to tu píšem, lebo on bol ten, čo povedal, že vie ako prebieha ovulácia, oplodnenie a pod... tak ja som asi nevzdelaná, muži vedia všetko najlepšie... 😠 😠 😠
držím palčeky, aby vám to tento mesiac vyšlo 🙂

zuzik_24
7. nov 2013

@inngrid áno, máme, dolná časť domu je veľká obyvka spojená s kuchyňou, tak tu polovička dala postaviť aj krb... akurát som tu písala neile, že ako ma včera večer vytočil ☹

zuzik_24
7. nov 2013

@zuzu1104 ďakujem Zuzanka, je to už lepšie, uzliny stále trochu navreté, ale každým dňom je to už lepšie, si zlatučká 🙂

inngrid
7. nov 2013

@zuzik_24 to by bol môj sen mat raz taký domček ale snívať treba mne napríkald ani nebude vadit ked si o 10 rokov kupime chatu a potom sa tam mprestahujeme a dodochodkujeme tam 🙂
a čo sa priatela tyka to su muzi nič nevedia o ovulácii moj by sa snazil iba vtedy kedy má chuť ale teraz robím uz tak ze som mu ukazala ovu testy a hovorím mu ked musíš tak musíš sa smial
a vies čo teraz uz som nechala ovu test na stole a hovorí mi ja som to videl ale nenechavaj mi to obcikané na stole 🙂 tak musím najst lepšie miesto
vlastne nie nemusím ja uz nebudem ovu testy potrebovat ze ano 🙂

zuzik_24
7. nov 2013

@monika541 ja nemôžem ani slanú vodu kloktať, nie ešte olej dopusy, fuj 😅

nkem
7. nov 2013

Ahojte babulky 😉 dnes som čítala dalsi článok o modrej kobyle, samozrejme nepriamo, zas si robili srandu zo snaziliek a pod... nechápem prečo to stale vedie ľudí k tomu, aby si robili ironicke žartíky. Naozaj pokiaľ ľudia vyskúšali možné aj nemožné a budú skúšať všetko, aby sa im to podarilo a pomáhať si aj na nete. Musela som to už okomentovat 🙄 pekný deň prajem 😉

zuzik_24
7. nov 2013

@inngrid Ty si číslo, ale my chceme Teba a nie kačicu 😀
neboj, nejako to vymyslíme s tými fotkami 🙂

zuzik_24
7. nov 2013

@inngrid fuj, brutál.... hadi mi nevadia, ale toto bola iná haluz na babu... 😖

zuzu1104
7. nov 2013

@tamarka9 Tami, ja robím kyslú tú šošovicovú, ale snažím sa menej dávať octu, lebo mm nechce kyslé a tak robím kompromis a dávam do nej aj párok. Môj syn má v polievke najradšej ten párok 😀 a nezahusťujem smotanou, ale robím zápražku.
My robíme tak, že si na oleji orestujeme cibuľku, do toho dáme pokrájanú kyslú kapustu ak je moc kyslá, tak ju premývame, zalejeme vodou a pridáme huby pokrájané údené mäsko(väčšinou je už normálne uvarené pred tým alebo keď nemáme,t ak dáme len na kocky nakrájanú slaninku), klobásku a ja si dávam do takého vajíčka, čo je na luhovanie čaju aj cesnak, čierne korenie, bobkový list a nové korenie a vložím do polievky. Všetko spolu varíme a potom do toho ešte dáme zemiaky a urobíme zátrepku zo smotany a múky, okoreniť a osoliť podľa chuti.

zuzik_24
7. nov 2013

@inngrid ja som včera také nervy mala, že ma išlo roztrhnúť... a nemohla som to dať najavo, lebo by sme sa pohádali a bolo by vymaľované... ☹
A Ty už ovu testy zahoď, Ty už len tehu testy urobíš a potom sono, tak tak moja, žiadnu inú alternatívu neprípušťam, howk. 😉

zuzik_24
7. nov 2013

@inngrid a domček som aj ja vždy chcela, náhoda bola, že sme sa s polovičkou našli až vtedy keď už mal dom postavený... a ja som potom kúpila ten vedľajší pozemok s domom, takže mám už aj ja ten svoj 🙂 ale bývame v jednom, aj keď pri niektorých situáciách by som sa tam najradšej presťahovala 😨

tamarka9
7. nov 2013

@zuzu1104 aha no super, islo mi hlavne o tie koreniny lebo z toho som bola vedla. A ako dlho to cele varis?

zuzik_24
7. nov 2013

@nkem ahojky, nedáš nám sem link na ten článok? sa pridáme a vysvetlíme im, že to čo robíme je normálne...
pekný dník želám. 🙂

inngrid
7. nov 2013

@zuzik_24 🙂 kač kač he
ja by som sa nato nedala nahovoriť 🙂

@nkem vies čo možno niektoré skupinky nie sú fajn ale tieto naše diskusie su super, ja som bola uz aj v takej kde nemali pochopenie odsudzovali baby a tak prestala som tam chodiť potom som v jednej privatnej kde sú kčoky s mojou diagnozou ale mam to tu celkovo rada hlavne našu snazilkovskú skupinku 🙂

@zuzik_24 tak pozri niektorí snivajú a ty máš 2 vedla seba ccc to mi je zivot 🙂 aj tam chodiš upratat alebo tak ?

neila
7. nov 2013

@zuzik_24 jááj moja, o tom môžem rozprávať aj ja...idem na obed a potom napíšem...

zuzu1104
7. nov 2013

@zuzik_24 a v pondelok ideš do práce alebo bude ešte domka oddychovať?

zuzu1104
7. nov 2013

@nkem Ahoj Dianka, ja som minule čítala, čo písala o snažilkách a tehuľkách Evita a teda som si o nej urobila riadny obraz, ťava jedna

zuzu1104
7. nov 2013

@tamarka9 koreniny, tak sladká paprika-pre farbu v záverečnej fáze, soľ, čierne korenie mleté, potom do toho vajka už vieš čo dávam. Tak to ti neviem povedať, ako dlho, ja to ani nesledujem, ochutnávam a podľa stavu surovín sa riadim

inngrid
7. nov 2013

@zuzu1104 čo sú tehulky Evita?

nkem
7. nov 2013

@zuzu1104
@zuzik_24 v eve som to čítala.už novej...to ze som to čítala aj v blogoch neriesim

gladriel
7. nov 2013

Ahojky holky tak akodnes?ja v praci toho vela ani vas nesledujem.fazulka mi dnes dovolila oddych takze sa citim normalne

inngrid
7. nov 2013

@gladriel tak to je super ze je na Teba taka dobra 🙂
tak si to pekne úzivaj 🙂 inak ani nič klebetíme tu kto čo varí a čo o nás pišu iné žienky 🙂

monika541
7. nov 2013

@zuzu1104 vyrába LHradok, toto balenie cca 0,57 e, ale mala som už aj väčšie balenie. Dnes som našla v našom obchode, 6 zazvorových a 6 brusnicovych som hneď schmatla🙂

monika541
7. nov 2013

@inngrid si to mm dobre oovedala a ten ovu test na stole, skapíňam od smiechu😀. Isto už to vyšlo🙂, to len ja tu štrajkujem😝.