Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@lina129 ale na druhej strane, ak máš na niečo chuť, treba si dať adpon trochu, niekedy si to skrátka telo žiada. Tie dobroty som nasla aj cez e-shop www.pecivarne.sk a je to o dosť lacnejšie. Musím sa ísť bud.. týždeň kuk do obchodu v lh. To tam asi vykupim🙂
@monika541 áno je to E-schop, ale keď to majú u vás v obchode, tak mi to môže aj mm kúpiť, aby som neplatila poštovné zbytočne, keď chodí častejšie tam okolo vás.
Ale inak teraz mi je celkom fajn, som sa na Samuela vykričala a je mi fakt lepšie aj na žalúdku 😀, ale bolo to oprávnené, neznášam, keď ma zámerne vytáča, je niekedy taký pokušiteľ a skúša, že čo všetko prekusnem
Babky žabky, tak uvažujem, neurobíme si súkromku? Lebo toto čo si tu všetko my píšeme môže hocikto čítať a niekedy si tu veru píšeme niektoré veci zo súkromia. Čo vy na to?
@zuzik_24 tak sľúbená "naša" situácia....dohodli sme sa, že doberiem posledné tabletky a odvtedy to nechávame na náhodu...prišlo prvé ťuťu-muťu po tabletkách a môj drahý tesne pred šup ho von...kukala som ako debil....bolo mi to ľúto, ale bola som ticho, aj ďalšie ráno a celou cestou do práce...pýtal sa, či sa niečo deje, samozrejme som klamala, že nieee..
keď som už bola v robote, tak som mu napísala, že mi to mohol povedať skôr, že by som teda tabletky brala ďalej a že teda ten mesiac nech už zabudne na všetko a od ďalšieho cyklu si pôjdem ešte pre tabletky, lebo tak ako to on vymyslel večer predtým, tak fungovať odmietam...veď kde sme v našom veku riešiť takéto veci, keď na to nemáme žiadny vážny dôvod...
zachvíľku mi písal, že ho to mrzí, že nad tým rozmýšľal a ideme sa snažiť naplno, lebo v lete s veľkým bruchom by bolo lepšie aj kvôli obliekaniu a podobne a že bytík už dokončujeme a kým sa začne bábätko hýbať, tak to ešte potrvá a bude ho môcť hladkať už v novej obývačke a spálni a bude sa s ním môcť rozprávať...skoro som vtedy odpadla, až mi slzy vyhŕkli...
ale samozrejme ma najprv musel predtým riadne vytočiť, kým toto pochopil...
P.S. začína ma popichávať vaječník, síce ten istý, čo minulý mesiac, ale aspoň viem, že sú tam 🙂) tak možno aj ovulka dorazí a všetko bude ako má byť
@zuzu1104
@monika541
baby, ja som sa z tých zázvorových skoro povracala, horkoťažko som zjedla jednu a šli hneď do koša :( Neviem, či boli na mňa moc aromatické, alebo mi nechutia, lebo som tehotná, alebo by mi ani tak, ale ja som ich nemohla... tie brusnicové boli skvelé. Ale nechcem ťa odrádzať, Zuzinka, možno tebe zachutia 😉
@neila tak supeeer 🙂 a nic si z toho nerob, chlapi su divní dakedy... aj mojej kamosky mangel bol taky ze az kym dokoncia byt a kupia auto... stale sa snazil este nieco "zabezpecit", ale kamka si povedala, ze teraz budu odkladat a potom, ked uz budu mat vsetko, tak sa im nebude darit... a sa rozhodla, ze ho okabati a vysadila tabletky a bum, po 4 mesiacoch bola tehu... aj s rozostavanym bytom a jednym starym autom... a teraz maju doma pokladik a mangel je z neho hotovy a jej pomaha a maleho aj ju na rukach nosi... niekedy tym chlapom aj takto prejst cez rozum treba 😉 A kolko mate rokov, ked sa smiem spytat? 🙂
@senselinka skus tie Ceresky... su fajn 😉
@monika541 no veru, vzdorovitý je riadne a od kedy chodí do škôlky, tak ja drzí :(
no tak súkromku by mala vytvoriť jedna z nás a potom popridávať do nej ľudí, ale aj som to ešte nikdy nerobila. Len ma to tak napadlo, lebo teraz jedna baba vytvorila k nám Júlovkám, tak som chcela aj tu
@senselinka No veď uvidíme Zuzka, ako na mňa budú pôsobiť 🙂
ak by vam to nevadilo, tak už na tej skupine pracujem....nechcem Vas totiz "stratit"...prirastli ste mi k <3
Zienky....dnes mi kvalitne vyhrava v gebuli.Prvy raz v zivote som sa u zubarky bala.Teraz som v praci a nie a nie dokoncit,co mam.Nie som ani unavena,len hlava odmieta spolupracovat s telom aj ked viem,co vsetk!o ma este caka.Citam akurat konika a je mi tu strasne dobre.Tak si zaliezt do postele a iba luskat MK a stihnut vam aj popisat.Bleeeee... Vsetky vas pozdravujem,tehulky aj netehulky...a dlabat na celu Evitu!
@inngrid Bože, to by som chvíľu chcela mať 😀 😀 😀
@senselinka čo take ze ti nechutí? 🙂

@lina129 to si aj ja hovorim čo by som za tu nevolnost dala inak budeme hovir ked tu bude neboj nič 🙂
@zuzu1104 nič moja nič to
v pohode