icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

monika541
7. nov 2013

@hatapkagb neviem, na čo to ešte hodiť, či len stres, či čo? ale mávala som po pôrode aj 31 dň.cykly, tak možno zajtra vážená konečne dorazí.

hatapkagb
7. nov 2013

@monika541 tak nevadi,nepodarilo sa uvidime buduci mesiac,ale uz sa nebudem takto kontrolovat ako minuly a tento mesiac,ved som ani nespala poriadne,vkuse som myslela ci som tehu ci nie...treba klud a hlavne my ked nam to ide tazsie (myslim zdrav.probl.)

inngrid
7. nov 2013

@hatapkagb dakujem ja ešte nemam :(

pupavkaa
8. nov 2013

@neila a ja sa hlasim 🙂 ja som skor tiychy pozorovatel ale som tu tiez od zaciatku 🙂

zabkazabicka
8. nov 2013

martin som sa objednala sama...uz som tam hodievala jeden cyklus ale nevyslo to ;( takidem to znovu zopakovat v tomto m.cykle...ja si myslim ze u nas je to tym stresom kedze vela pracujene mame firmu a stale nieco treba riesit...a vy sa kolko teraz snazite? vraj sa tato liecbav mt opakuje tri mesiace a potom zase pauza a dookola kolotoc...nechcem to zase nejako prehanat s tymi hormonami lebo som mala aj pecen poskodenu...ale snad to do roka vynde 🙂 musime byt optimisti

lenicak
8. nov 2013

Dievcence treba mat hlavku hore a drzat sa.. Vsetko dobre dopadne, my sa tiez snazime a zatial tiez nic.. Som skor citatelka-sledovatelka 🙂

huncut
8. nov 2013

@neila aj ja prosím pridať do súkromky, dakujeeeeeeeem

lenicak
8. nov 2013

@zuzu1104 Ahoj aj ja vas cely cas sledujem, mozem ist do sukromky spolu s vami? ak hej ako? 🙂

mir78
8. nov 2013

Môžeš ma pridať do sukromky? Ďakujem!@neila

katkagab
8. nov 2013

@zuzik_24 tak aj mňa prosím do súkromky... tu sa už nič nedeje... :🙂

mucinkaa27
8. nov 2013

@neila aj ja prosím pridať do skupiny dakujeeem

tinka1003
8. nov 2013

ahojte, nemam docitane, ale citam, ze sa vytvorila sukromka, tak prosim o pridanie 😉

pupavkaa
9. nov 2013

@inngrid mozem sa k vam pridat do sukromky hm? ja vas tiez citam od zaciatku a ste super 🙂

luckalucka83
9. nov 2013

@neila
Aj ja prosim o pridanie do sukromky,
dakujem 🙂

mir78
9. nov 2013

@zuzu1104 Kto to tu pridáva do súkromného fóra?

lubka1983
10. nov 2013

@gladriel ahoj.mozem poprosit pridat do sukromky?!

gladriel
10. nov 2013

@lubka1983 fu neviem ako skus poprosit niekoho ineho.rada ale naozaj neviem ako

zlatulka24
11. nov 2013

@neila Prosím aj mna pridat do sukromky. Som sice len citatel a tichy pozorovatel neprispievam, no uz teraz mi chybaju vase prispeky, ktore mi dost pomahaju nakolko k vam od septembra urcite patrim 🙂

neila
11. nov 2013

dobrý deň po víkende, ja som dnes 18 DC, prvý mesiac s inofolicom....zatial necitim ani ovulku, tak som velmi zvedava, ze co a ako....minuly mesiac som mala 35 DC, cize este mam cas par dni, ale citim sa tak nejako...tak som sama zvedava....vy mate co nove?

tinkylinky
11. nov 2013

joooj par dni tu nepridem a uz nejaka sukromka ☹ to nebudem vediet ako pokracujete ☹

mir78
11. nov 2013

@neila Poprosim pridat do "sukromky" ako tichu citatelku,ale aktivnu snazilku 😉

voskovka
11. nov 2013

@zuzu1104 aj ja poprosim pridat 🙂

katkagab
11. nov 2013

zatiaľ ma nikto nepridal do súkromky...
tak píšem tu... akurát som si robila test a nič... hmm tak další mesiac, len ešte počkať, kedy sa mi vlastne dostaví MS (keďže dojčím, je to furt hocijaké..)
a ešte k tomu som dostala mykózu :( aj tú dúfam rýchlo preliečim, aby sme sa mohli dalej naplno snažiť!!!! :D
tak pekný začiatok týždňa!

inngrid
11. nov 2013

@katkagab aj si bola na gynde koli tej mykoze? inak ja tiez čakám ms neboj nič

katkagab
11. nov 2013

@inngrid nie, lebo už som ju raz mala, a viem čím to mám liečiť... ak by to ale neprechádzalo, samozrejme, že sa pôjdem ukázať... aj tak po tomto cykle idem k dr. kvôli otehotneniu... tak sme sa dohodli, že ak o tri mesiace nič, tak že nech prídem... že ako mi vlastne beží ovulácia popritom dojčení a tak....
odporúčal mi odstaviť malého, ale to mu nespravím... ked sa do pol roka nezadarí, tak potom to možno aj takto budeme riešiť... lebo aj jeho sme "splodili" aj s clostilgegytom...
ale na Vianoce budeme mať určite darček, uvidíľš!! ;)

inngrid
11. nov 2013

@katkagab ja uz nejako prestávam veriť 🙂
a čim to liečiš?

katkagab
11. nov 2013

@inngrid krém canesten a dnes som si kúpila aj tabletku... tak hádam to rýchlo zaberie - to mám z tých sladkostí :D
ver a modli sa a hlavne musíme byť trpezlivé!!!! 😉

inngrid
11. nov 2013

@katkagab inak to som počula ze je dobrý krém 🙂

andrejka2424
11. nov 2013

tiež sa snažíme od septembra...zatiaľ bez úspechu...ak sa dá,tiež poprosím pridať do súkromky...ďakujem krásne 😉

neila
11. nov 2013

Ďakujeme za záujem, ale súkromná skupina je už uzavretá. Pokiaľ chcete vedieť, čo majú dievčatá nové, tak ich kľudne oslovte v tejto pôvodnej téme, myslím, že sa radi podelia o novinky a poteší ich Váš záujem.