Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
martin som sa objednala sama...uz som tam hodievala jeden cyklus ale nevyslo to ;( takidem to znovu zopakovat v tomto m.cykle...ja si myslim ze u nas je to tym stresom kedze vela pracujene mame firmu a stale nieco treba riesit...a vy sa kolko teraz snazite? vraj sa tato liecbav mt opakuje tri mesiace a potom zase pauza a dookola kolotoc...nechcem to zase nejako prehanat s tymi hormonami lebo som mala aj pecen poskodenu...ale snad to do roka vynde 🙂 musime byt optimisti
Dievcence treba mat hlavku hore a drzat sa.. Vsetko dobre dopadne, my sa tiez snazime a zatial tiez nic.. Som skor citatelka-sledovatelka 🙂
@neila aj ja prosím pridať do skupiny dakujeeem
ahojte, nemam docitane, ale citam, ze sa vytvorila sukromka, tak prosim o pridanie 😉
@neila
Aj ja prosim o pridanie do sukromky,
dakujem 🙂
@neila Prosím aj mna pridat do sukromky. Som sice len citatel a tichy pozorovatel neprispievam, no uz teraz mi chybaju vase prispeky, ktore mi dost pomahaju nakolko k vam od septembra urcite patrim 🙂
dobrý deň po víkende, ja som dnes 18 DC, prvý mesiac s inofolicom....zatial necitim ani ovulku, tak som velmi zvedava, ze co a ako....minuly mesiac som mala 35 DC, cize este mam cas par dni, ale citim sa tak nejako...tak som sama zvedava....vy mate co nove?
joooj par dni tu nepridem a uz nejaka sukromka ☹ to nebudem vediet ako pokracujete ☹
zatiaľ ma nikto nepridal do súkromky...
tak píšem tu... akurát som si robila test a nič... hmm tak další mesiac, len ešte počkať, kedy sa mi vlastne dostaví MS (keďže dojčím, je to furt hocijaké..)
a ešte k tomu som dostala mykózu :( aj tú dúfam rýchlo preliečim, aby sme sa mohli dalej naplno snažiť!!!! :D
tak pekný začiatok týždňa!
@inngrid nie, lebo už som ju raz mala, a viem čím to mám liečiť... ak by to ale neprechádzalo, samozrejme, že sa pôjdem ukázať... aj tak po tomto cykle idem k dr. kvôli otehotneniu... tak sme sa dohodli, že ak o tri mesiace nič, tak že nech prídem... že ako mi vlastne beží ovulácia popritom dojčení a tak....
odporúčal mi odstaviť malého, ale to mu nespravím... ked sa do pol roka nezadarí, tak potom to možno aj takto budeme riešiť... lebo aj jeho sme "splodili" aj s clostilgegytom...
ale na Vianoce budeme mať určite darček, uvidíľš!! ;)
tiež sa snažíme od septembra...zatiaľ bez úspechu...ak sa dá,tiež poprosím pridať do súkromky...ďakujem krásne 😉
Ďakujeme za záujem, ale súkromná skupina je už uzavretá. Pokiaľ chcete vedieť, čo majú dievčatá nové, tak ich kľudne oslovte v tejto pôvodnej téme, myslím, že sa radi podelia o novinky a poteší ich Váš záujem.

@hatapkagb neviem, na čo to ešte hodiť, či len stres, či čo? ale mávala som po pôrode aj 31 dň.cykly, tak možno zajtra vážená konečne dorazí.