icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

beruska2327
19. nov 2013

@llenulka dakujem 🙂 ja uz mam za sebou 3xMA, mohla by som sa povazovat za "zbehlu zacinajucu tehulu", ale vzdy ma nieco prekvapi a vystresuje 😒

llenulka
20. nov 2013

@beruska2327 musis to brat tak,ze to tak ci tak neovplyvnis..mysli na to,ako si ho uz drzis v naruci po narodeni,vzdy ked ti pridu myslienky na nieco zle,radsej takto "prepni" 🙂 mne to pomahalo

hatapkagb
20. nov 2013

@andrejka2424 ahoj tak ako,co mas nove?

andrejka2424
20. nov 2013

@hatapkagb ahoj,tak rozmyslam ze si dnes pojdem kupit nejake testy.6 dni do ms,ale ak by nahodou 🙂 .Necitim sa vsak nijako inak.Brucho ma uz neboli,ani prsia nemam citlive.A ty?

hatapkagb
20. nov 2013

@andrejka2424 tak drzim palce,no ja cakam na ovulku mala by prist piatok,sobota...

andrejka2424
20. nov 2013

@hatapkagb super,tak kopec roboty na vikend 🙂.Pochybujem ze mi tento cyklus vyslo,ale viac ma stve,ze ak mi bude ms meskat,co zvykne,tak budem mat na svadbe silne.

rencici27
21. nov 2013

Ahoj babulky tak 11 dni meska 🙂 Cervena myslim ,ze je cas spravit test cez vikend,tie ktore su uz mamami prosim poradte znacku tesu ktor je najspolahlivejsi.Dakujem

andrejka2424
21. nov 2013

@rencici27 ak ti uz 11 dni meska,tak je podla mna uplne jedno aky test akej znacky si kupis.Ked si tehotna,staci ti aj rapipreg a ked nie si,darmo das 7 eur za digitalny clearblue...vlastna skusenost.

inngrid
22. nov 2013

Dobré ranko snažilky 🙂 kedy nám nasnezí nech uz sa mame ako na vianoce 🙂

rencici27
22. nov 2013

@andrejka2424 ahoj ,dakujem za odpoved a to iste aj mna napadlo naco drahi kupovat ked uz 12 den meska kupila som si za 5 eur (su tam 2 v baleni)pre istotu.Tak uvidim zajtra 🙂A prajem prijemne a USPESNE 🙂 snazenie

inngrid
22. nov 2013

@rencici27 tak to budeš tak ako ja plus minus mne mešká 7 dní a vlastne zajtra začínam 6tt - tak som zvedavá čakam na vysledky testov 🙂

rencici27
23. nov 2013

@inngrid drzim palce, idem sa testovat dnes ,tak som zvedava a moj manzel asi aj najviac 🙂) nevie sa dockat vysledku.

rencici27
23. nov 2013

@inngrid a daj vediet ako si dopadla......

rencici27
23. nov 2013

Tak toto je zvlastne ,moje telo si robi co chce ms meska 13 den a 2 teh testi negativne ,vyzera to tak,ze v pondelok sa pojde k doktorke nech ma vysetri.A kde su vsetky babi co sem prispievali ,to sa tu volajak preriedilo

inngrid
23. nov 2013

@rencici27 13 den ti mešká ms? a negativne testy nerozumiem

rencici27
23. nov 2013

@inngrid sak ani ja nechapem a nerozumiem tomu,som zdrava ,lieky neuziva proste toto je prv krat co mi meskaju a este tak dlho!.V pondelok idem Ginekologicke a som zvedava co povie.A test som si robila znacky Women secret-Inperial Vitamins .Som s toho zmetena a bojim sa aby to nebolo nieco vazne .Sak uvidim do pondelka musim pockat.:(

inngrid
23. nov 2013

@rencici27 ja sa tiez cyhstam ale az v utorok tak si potom dame info ako sme dopadli

andrejka2424
23. nov 2013

Väčšina čo tu prispievala je už v súkromnej diskusii.

majonezka
24. nov 2013

Tak baby dnes mam 14DC aj ked mam v tom trosku chaos ja ziadnu ovu nijak nepocitujem ale sexik bol aj vcera aj predvcerom a hadam aj dnes O🙂
Len z tychto teoteritckych informacii mam misung, neviem kedy to vlastne zena moze otehotniet? Ze po ovu je to iba nejakych 12hodin?

rencici27
24. nov 2013

@inngrid a ty si sa testla ci si teh?Drzim palce aby si bola🙂.No a som sama na seba zvedava co mi povie Dr v utorok.

inngrid
24. nov 2013

@rencici27 hej testla v utorok idem na gynekologiu pre potvrdenie 🙂

rencici27
24. nov 2013

@majonezka ahoj ja so citala,ze aj po 24 h moze zena otehotniet a nerob si nic misungu aj ja ho mam 🙂

danielka20101989dadus
25. nov 2013

@rencici27 ahoj 😉 len kľud,mne raz mrcha meškala asi 20dni,a nist,len kľud,možno si niekde prechladla,mne teraz tiež telo blbne ,môj cyklus sa z 28 dni "pretiahol" na 35 😠 no hrôza,nejdem sa potom dočkat aby mrcha prešla...Ale určite zájdi aj na gyndu,nič tým nestratis 😉

danielka20101989dadus
25. nov 2013

@majonezka a ovu testy si neskusala???Mne to trošku napovie,že kedy...i keď vždy viem približne kedy bude hlavne podľa hlienu...Tak nech Ti to výjde 😉

majonezka
25. nov 2013

@danielka20101989dadus neskusala az tam som sa nedostala. Ani neviem ci by mi to pomohlo kedze sa 'snazime' kazdy druhy den v priemere.... Takze kazdy mesiac urcite chytim plodne dni. Ale preco to nevychadza? ☹

danielka20101989dadus
25. nov 2013

@majonezka Moja,ja viem,je to ťažké, každý mesiac čakať či náhodou nebudú 2// .Viem presne ako sa cítiš,vie to každá,ktorej to nejde...Hlavku hore,,utri očká,usmej sa a ideme ďalej 😉 Fiiiha,tak to už hej keď snažíte každý druhy deň,ja musím muža nasilu znásilnovat 😀 😀 😀 chce-nechce-musí 😀 Koľko sa snažíte(ak ti to nevadí prezradiť,bo ja som strasaaasne zvedavá od prírody 😀 )

majonezka
25. nov 2013

@danielka20101989dadus od septembra, ale 1.9. Som si dala vybrat teliesko DANU tak teraz neviem ci to nedarenie nesuvisi aj tym aj ked zatial presli len tri cyklusy....

danielka20101989dadus
25. nov 2013

@majonezka juuj,nezúfaj,3cykly sú máličko...Len keby sme tak velmi netúžili po nich že? Môže to byť spôsobene DANOU,možno si telo chce ešte trošku oddýchnuť...Neboj,čoskoro to príde,skús myslieť na niečo iné,možno na Vianoce 😵 a hlavne kľud,mojka.Viem,že je to ľahké povedať...Ale 3cykly sú v pohode,ja na svoje prvé čakám 4roky,a nevzdávam to...Je to ťažké,veru je...Ale ja verím,že raz to musí vyjsť 😉 držím ti palce...

rencici27
25. nov 2013

@danielka20101989dadus Ahoj, dakujem za povzbudive slovo. A dnes som bola na ginde a kedze moja dr ma dovolenku tak som isla k zastupujucei dr no lenze sestricka mi medzi dverami povedala ,ze ked je test negat to neznamena ze niesom tehona,respektive opitala,ze a ked som tehotna tak co potom....a ja pozeram na nu ako koza ....ze prosim tak som nanu chcela nakricat, ale potom som jej povedala s kludom anglicana,ze samozrejme ze to babo ked nahodou cakam tak chceme s manzelom a ona ma odpiala ,ze ci sa citim zle a ja ,ze nie vsetko ok a ona ,ze mam ist v stredu svojej dr a potom sa uvidi.Tak babulky do stredi som v neistote a dalsi test uz neurobim.!Jaaaaaj slahne ma do stredi a chuda moj manzel.

vertyeux
25. nov 2013

@inngrid dobre citanm ze si tehuulka? gratulujem prevelice..nemam cas sem moc chodit, moj syn ma naplno zamestnava a dokonca aj zaspavat chce so mnou, ale dnes sa nechal ukecat, z eho uspi tatinko, tak mam chvilku..drzim palceky, tfuj tfuj 🙂