icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

tonjadabik2
19. dec 2013

@vertyeux Dakujem pekne mojka. hej podarilo..uz sme vobec necakali..uz som si vravela ze od januara sa prestaneme snazit a dost.a bum..ms neprisla ta sok sme mali 😀 doteraz neverim..este ku dr na potvrdenie nemam kedy ist..jooj..hned by som sla..keby sa dalo..buduci tyzden sa chystam.. uz keby sa to aj hybalo.. a ty ako???co nove?

vertyeux
19. dec 2013

@tonjadabik2 u nas vsetko ok, vyzera to tak, ze cakame dievcatko, budeme mat doma parik 🙂

tonjadabik2
20. dec 2013

@vertyeux ale hej tak teda Gratulujeeeeeeem 😀 aj my ceme dievčatko a velmi. tak uvidime ci pan manželik dobre zapravil hehe 😀 snad hej..

katkagab
10. jan 2014

ahojte maminky, tak ako, je tu ešte nejaké snažilka? či ste všetky v tej sukromnej?
tak mňa na Nový rok došla opäť MS... užívam druhý mesiac ten Gynex a uvidíme čo to teraz urobí.... aj keď pri dojčení asi isto ostáva len čakať... 🙂
gratulujem všetkým budúcim mamičkám, nech ide všetko ako po masle!!!!

andrejka2424
11. jan 2014

@katkagab aj ja tu ešte stále trčím od septembra....keby sa to konečne podarilo teraz,tak by som sa veľmi rada presunula do oktobrových rodičiek...no uvidíme,manžel sa snaží,som 13 DC. 🙂

katkagab
11. jan 2014

@andrejka2424 aj my sa snazime 🙂 ja som 12dc.. tak držim palce, nech to uz vyjde!!! 🙂

andrejka2424
11. jan 2014

@katkagab tak si držme palce spoločne 🙂

marianna7
17. jan 2014

aj my sa snazime od septembra a zase nic akurat dneska mi prisla mrcha☹ takze zas od zaciatku☹

andrejka2424
17. jan 2014

@marianna7 ahoj,o prvé ste sa ako dlho snažili?Môj prvý vyšiel na druhý krát,teraz to nejako nejde.

marianna7
17. jan 2014

@andrejka2424 o preve sme sa snazili tiez od septembra a otehotnela som v decembri.a teraz to dajako nejde ach co uz hadam tento mesiac sa to podari

andrejka2424
17. jan 2014

@marianna7 ja už mám skôr v hlave myšlienky,že niečo možno nie je ok,tak sa pôjdem objednať k ženskému,nech mi vezme krv,spraví riadne vyšetrenie a keď to bude potrebné aj manžela pošlem,nech vieme na čom sme a ak je náhodou problém nejaký,začneme ho hneď riešiť...

marianna7
17. jan 2014

@andrejka2424 ja mam ist teraz dakedy na rocnu prehliadku tak to gynekologicke poviem a uvidime. ale zas vzdy si poviem, ze mame aspon jedno dieta a horsie by bolo keby nemame este ani to prve ako moje kamaratky ktore sa snazia uz rok a nic☹

katkagab
28. jan 2014

@andrejka2424 Ahoj 🙂 tak vyzera to tak,ze to vyslo a budeme mat surodenca!!!!! Taka som z toho mimo,ze som to musela dat von a napisat 🙂
Tu je este len taky duch,mozno tam aj uvidis tu druhu ciarku.. este urobim druhy test koncom tyzdna 🙂 tebe stale drzim palce!!!

andrejka2424
28. jan 2014

@katkagab tak ti srdečne gratulujem,som rada že ti to vyšlo.Ja pokračujem v snažení,dnes 1 DC 😢

katkagab
28. jan 2014
katkagab
28. jan 2014

@andrejka2424 odporucam ti vyskusat Gynex kvapky. Nam podla mna oni zabrali..na 2.x..
Lebo ked dojcim,tak hormony furt robili sarapatu...

andrejka2424
28. jan 2014

@katkagab veď rozmýšľam,že začnem niečo brať.Náhodou s inofolicom skúsenosť nemáš?dosť to chvália,ale aj tak keď mi skončí mrcha,pôjdem najprv k ženskému,aby ma pozrel,či nie je problém v hormonoch,či ciste,alebo niečo podobné,čo mi bráni otehotnieť.

katkagab
28. jan 2014

@andrejka2424
@andrejka2424 nie s tym nie...
Ja som pri prvim tiez kvoli hormonom brala clostylbegyt.
A tejto gynex je nieco ako duphaston len na prirodnej baze...

andrejka2424
28. jan 2014

@katkagab tak ďakujem za tip,vyskúšam.

kirriana
28. jan 2014

caute baby, par mesiacov som sa odmlcala, ostala tu este nejaka snazilka?

andrejka2424
29. jan 2014

@kirriana no bohužiaľ ešte nás tu pár je...

kirriana
29. jan 2014

@andrejka2424 my sa pustame do snazenia, tak hladam nejake spriaznene duse a tu som sa vratila, uplne som sa tu stratila z vas, lebo sa tu toho udialo kopec, a pozerala som len ze kazda tu je tehotna....
a ake bohuzial? si uz zufala?

andrejka2424
29. jan 2014

@kirriana no všetky tehotné ešte asi nie sme,väčšina odišla asi do súkrom.diskusie.Už toho máme popravde s manželom od septembra plné zuby....vlastne ma aj sex pomaly prestáva baviť,ale dnes som trocha pesymisticky naladená,lebo som to včera dostala,tak o pár dní to bude hádam lepšie.Idem do toho naplno-vyšetrenie,hormonálny profil z krvi,gynex kvapky začnem brať,alebo inofolic a ak budem ja ok podla doktora,manžela posielam na spermiogram.

kirriana
29. jan 2014

@andrejka2424 a do sukromnej diskusie odisli tehulky alebo este netehulky?
my sme zacali rok s tym, ze ideme sa teda snazit a dala som si spravit HP a krvny obraz, bola som na preventivke nech sa nesnazime do aleluja....
tak teda zaciname 🙂 ides si nasadit ten gynex? bez poradenia s lekarom?

andrejka2424
29. jan 2014

@kirriana nie,hned ako mi skončí mrcha idem k ženskému a nechám si pravdaže aj od neho poradiť,čo by som mala užívať na podporu tehu. No do súkromky odišla drvivá väčšina septembrových snažiliek ešte niekedy v novembri či kedy.Tak určite aj z nich sa niektorej zadarilo,ale nie som v kontakte,tak neviem a neriešim .

karkulka2014
29. jan 2014

Ahojte...aj ja sa pridávam k snažilkám. Už je tomu 7 mesiacov a nič

rencici27
31. jan 2014

Ahojte babulky dlho som tu nebola a gratulujem babam co su tehotne a cakaju svoje vysnivane babetko.No tak my sme sa snazili od septenbra ked sme chceli na to vletiet na (sto percent )s manzelom v Decenbri som sa dozvedela, ze sa bude rusit prevacka kde pracujem a to sme si chceli zobrat hypoteku.No nastastie moj sef ma dal na druhu prevacku,riesime hypoteku(zajtra ideme pozret bytik ktor straasne chceme)a v marci chceme vlwtiet na to.Vlastne neviem preco to pisem, asi preto, ze chapem snazilky co sa snazia a prezivaju stres s neotehotnenim a do toho praca a financie)A este strasne ma mrzi , ze aj moja vlastna rodina sa ma pita, ze kedy uz budem tehotna a pritom vedia , ze v akej sme boli situacii.No a najlepsie moja svagrinka je uz zas tehotna a ja jej zavidim, ale prajem jej to.

rencici27
31. jan 2014

Karkulka 2014 uzivaj si milovanie a hlavne drzim palce ;)

denka_pk
1. feb 2014

@kirriana ahojky, no nie si sama snazilka...ja tiez este patrim do snaziliek 🙂

kirriana
3. feb 2014

@denka_pk jejo ahoj, teba este registrujem, ty si zacinala v septembri ze? my sme to v oktobri skusili len raz a pak sme to zase nechali tak ze az od noveho roka, no a je tu novy rok a dnes som 3DPO, zacala som si merat teplotu, prvy krat v zivote. Inak mam aj diagnozu PCO - neviem ci vies co to je, takze neviem ci to otehu pojde tak rychlo ako by sme chceli.
A vy ako?