icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzik_24
19. sep 2013

@inngrid mne sa o tehotenstve sníva už asi dva roky, dokonca v sne aj porodím 🙂 na druhý deň ráno mám potom pocit ako keby som mala tehotenské bruško... 😉

zuzik_24
19. sep 2013

@inngrid jasné, že áno, mne už z toho aj trošku prepína, stále na nete niečo čítam o tehotenstve, aké kto má príznaky, čo bude až bude, skrátka na jednej strane som nedočkavá, na druhej aj malý strach, ale to je snáď asi normálne, či?

inngrid
19. sep 2013

@wildroses 🙂

inngrid
19. sep 2013

@zuzik_24 jasné ja som tiez porodila aj som tehu bruško mala - mne sa to stalo prvý krát a my teraz prvý krát snazili tak asi preto sa mi to snívalo 🙂
a ved aj ja čítam sledujem a chodím aj sem a tak a hovorím si, že ked budem tehu kupim si nejakú super knihu a budem si čítat pekne po mesiacoch čo sa deje v brušku hlavne nech uz to je 🙂 ne?

tonjadabik2
19. sep 2013

@vertyeux tak my jeden den sexik potom den pauza bola a na dalsi den sexik..takze bola pauza jeden den tak snad sa narobili nove.. tak aspon pan manzel vravel ze ma plne gulky spermii 🙂 ze pome rychlo hehe 😀 .. Dakujem aj dnes este neboj aj pozajtra..tak mame istotu ze sme mali dva dni pred ovulkou,v den ovulky a este aj cez ten 2 dnovy menzes,,sme dost vela..aj v posledny den ms co vela zien otehotnelo.. a to po ovulke je zase sucho? po kolkych dnoch po ovulke? nevies?

tonjadabik2
19. sep 2013

@inngrid ahaa chapem. tak snad sa neake spravili 😀 a ak nie tak sme tolkokrat sexikovali ze snad Panbožko nam pozehna babetko.. ale minuly mesiac sme tiez komplet pomlay kazdy den sexikovali a nic..prisla 2 dnova mrcha tak neviem.. tak teraz nie kazdy den len cez plodne dni a ovulku hlavne 😀

zuzik_24
19. sep 2013

@inngrid ako som písala, mne sa to snívavalo veľmi často, to boli asi tie biologické hodiny 😀
ja mám v sebe toľko informácií, že hotová encyklopédia zo mňa 🙂
minule sme boli s priateľom v Maďarsku, sme sa tam zastavili v kníhkupectve a hneď som natrafila na knihu pre budúcu mamičku, resp. pre ženu, ktorá je tehotná. Môže si tam zapisovať všetky veci okolo tehotenstva, vkladať fotky a všeličo možné, proste som sa do nej zahľadela, škoda, že nebola po slovensky, už by bola moja 🙂

zuzik_24
19. sep 2013

@inngrid nech to už je, to máš pravdu, ale ja sa na to chystám až v decembri, tak povedal lekár, že nech sa telo vyčistí od hormónov z HAK... ale neviem, či neskúsime aj skôr, neviem sa dočkať. 😉

tonjadabik2
19. sep 2013

@wildroses snad hej Dakujem ti mojka 🙂 aj ja si myslim ze to vyzera slubne.. minuly mesiac som si tak nevsimala ani tak plodne dni.. az tento mesiac ideme presne..tak uvidime aj plodne dni aj ovulka.. ale kolko zien sa tak snazi a nic.. uvidime..

inngrid
19. sep 2013

@tonjadabik2 jasné nato je to to forum aby sme sa podporovali 🙂 som zvedavá kedy pride prvá tehulka 🙂

inngrid
19. sep 2013

@zuzik_24 sama uvidíš ja sa tiez čistím 2 mesiac ale neriešim ochranu ked sa stane stane sa, mam kamaratku gynekologičku a povedala mi ze sú take ze po tyzdni od vysadenia otehotnejú a ze ziadna nemala problem ze nemusím mat stress to len aby si ho ani ty nemala ty chodiaca encyclopedia... 🙂

btw ja uz mam pocit ze mi šibe lebo mne teraz tak niekedy dnes napríklaš stipne v podbrušku v pravo dolu a to určite pred menzesom sa vajíčko posuva ale ja uz hned myslim nato ze som tehu 🙂

zuzik_24
19. sep 2013

@inngrid no, tak ešte s priateľom domíňame pyžamká pre neho (ochranu), nech sa nám v nočnom stolíku nepokazia a potom už teda nebudeme kupovať ďalšie balenie 🙂
mne to inak lekár len doporučil, nepovedal, že to tak musí byť, tak som poslúchla 🙂
no, aby som pravdu povedala, tiež sa pozorujem viac ako je zdravé, aj keď neviem, či sa nám niečo nepodarilo zamiesiť hneď po vysadení HAK, lebo 29.8.2013 som zobrala poslednú tabletku, od 2.9.2013 som mala MS a cez víkend 6.-7.9.2013 sme sa milovali bez ochrany, až potom sme začali s ochranou... Aj keď podľa výpočtov som nemala mať plodné dni, ale "čert" nikdy nespí 🙂
úprimne, veľmi by som sa tešila, keby som už pod vianočným stromčekom sedela so zázrakom v brušku 🙂 želám si to a želám to aj všetkým čo sa tu snažilkujú 🙂

saska97
19. sep 2013

Kočky, chcem počuť vás názor ....poslednú MS som mala 28.9., MS mávam tak každý 30-32 deň cyklu...v nedelu sme sa milovali...a odvtedy ma pobolieva podbruško, myslíže si, že sa to môže uhniezďovať vajíčko?a otázka druhá: Ukázal by mi tehot. test či som tehotná?

inngrid
19. sep 2013

@zuzik_24 tak tak aj ja mám pocit, ze sa sledujem posledný mesiac viac ako je zdravé 🙂 hehe dobre dobre vidím, ze my dve máme viac ako spoločné

inngrid
19. sep 2013

@saska97 tak môžeš byt tehu ked ta bolí podbruško - poslednú ms si mala 28.9 to ešte len bude 🙂 ????

tonjadabik2
19. sep 2013

@inngrid ja by som sa smiala keby sme vsetky otehotneli do Vianoc.. 😀 co baby vyhlasime sutaz 😀 ???

saska97
19. sep 2013

@inngrid nie som sa pomýlila 29.8. 🙂 no milovali sme na na 17-18 ty den cyklu nepamätám si presne kedy som mala bud. 29/30 .8. a myslím aj že som ovulku mala,len neviem či by mi to ukázal už test 😒

tonjadabik2
19. sep 2013

@wildroses asi bude zbytocne robit si test v den ovulky co? niekde som citala ze az 9-10 dni po ovulke najlepsie.. poradis kedy by mi mohlo uz nieco ukazat?? 🙂 Dakujem

zuzu1104
19. sep 2013

@saska97 no ja si myslím, že neukázal. Ja som mala menzes 26.8, 8.9 som mala ovulka aj sme sa milovali a aj pár dní po tom a dnes som 11DPO a test bol negatívny, ale je to asi individuálne, každé telo pracuje ináč

zuzu1104
19. sep 2013

@tonjadabik2 to myslíš vážne, že chceš v čase ovulácie už testovať tehotenským testom? Ale to je úplne nemožné, aby ti to hneď test ukázal, pretože najkratší čas, za ktorý sa vajíčko uhniezdi sú tri dní, ale to je veľmi malá pravdepodobnosť, väčšinou je to 5-10 dní od ovulácie a teda oplodnenia a až vtedy začne produkovať HCG, tak asi potom dva dni od uhniezdenia by bol test pozitívny

saskiaaa
19. sep 2013

ahojte babenky som tu nova a snazime sa o babenko 🙂 teraz je to prvy mesiac co sa snažime takže cakam na visledok ci pride mrcha alebo nie 🙂 sice neviem ci sme trafili plodne dni ale presne sme to dali na polku bez nejakych sledovaciek plodnzch dni :D a tak tyzden sme sa snažili presne v strede tak uvidime 🙂

wildroses
19. sep 2013

@tonjadabik2 pockaj aspon 10 dni a az potom testuj, ono chvilu trva kym dojde k oplodneniu a kym sa oplodnene vajicko zahniezdi v sliznici maternice, vlastne az potom zacne uvolnovat hcg hormon ktory zachyti teho test. prajem ti vela trpezlivosti 🙂

vertyeux
19. sep 2013

@tonjadabik2 akoze po ovulke znovu ustava ten hlien, ja som tento emsiac nemala nejaky vyrazny natahovaci hlien, mala som par dni brutal mokro vn ohavickach, ale nenatahovalo sa to a potom jedno doobedie som mala natahovaci vnutri posvy, a to bol nastatsie aj muz doma, tak som ho pocas spanku nasho syna znasilnila 😀 ale potom uz relativne rychlo ustal, cize uz som mala potom len taky preisvitny lepkavy, ale uz nie nejako mokro v nohavickach. stale patram po takom clanku, co som raz videla a tam boli tie hlieny normalne odfotene a popisane, len sa k nemu neviem dopracovat. podla mna staci aj obden sexovat ale vo vhodny cas. ked som teraz druhy krat otehotnela, tak sme mali sex 2krat za mesiac v case ovulky, vzdy obden a ostala som tehotna, tomu sa hovori spravne nacasovanie 🙂

vertyeux
19. sep 2013

@zuzu1104 ja som mala kramy 22.8, ovulku 9.9 🙂 tak sme asi narovnako, ja sa chystam testovat najskor sobotu-nedelu. to uz by malo byt iste 🙂

vertyeux
19. sep 2013

@saska97 ked to spravne ratam, tak ste mali sex okolo 15-16-17.sept, prirataj si k tomu asi 10dni kym sa vajicko uhniezdi a potom este 4dni kym vzrastie hcg. ale u niekoho sa uhniezdi za 5-7dni, takze mozu testovat uz 12dni po ovulacii (DPO) 🙂 co mi teda u teba vychadza na cca 27.9 az neskor 🙂

tonjadabik2
19. sep 2013

@wildroses ok pockam 10-12 dni to mi vychadza na 29.9.. a potom otestujem snad sa nieco podari.. Dakujem 🙂

tonjadabik2
19. sep 2013

@vertyeux ahaa ja sledujem tie hlieny zatial len vnutri mam asi ten natahovaci..na nohavickach len obcas hlienik trosku.. ahaa ta si ho znnasilnila 😀 ??? dobreee hehe 🙂 .ze cez den cez ovulku?aj my vecsinou rano a doobeda.. aj ja som desi ten clanok videla pokusim sa to vyhladat a potom to ti to tu hodim. tak to hej ste mali dobre nacasovane 😀 sikulka 🙂 . snad sa ja nam podari..radsej necakam aby som nebola sklamana ako vzdy.. ale si myslim ked cez plodne dni aj ovulku aj cez ms tak by sa mohol stat maly zazrak s pisulkou 🙂 . hmm uvidime

tonjadabik2
19. sep 2013

@vertyeux ja som mala ovulku dnes..

zuzu1104
19. sep 2013

@vertyeux myslíš, že v nadeľu to už bude isté? Niekomu ani po dvoch týždňoch meškania test nič neukáže. Ja som fakt zvedavá, lebo fakt sa cítim tehotne, možno si to len namýšľam. Zajtra mi majú doraziť tehotenské testy, tak skúsim jeden preveriť 😀 Mimochodom som kúpila od jednej baby tu na koníkovi a jeden stál 0,40, čo je parádna cena, v lekárni o takej cene ani snívať nemôžem

vertyeux
19. sep 2013

@zuzu1104 ja som tiez tu kupovala. no mohlo by mi to uz zuakzat, aj predchadzajuce tehu mi to ukazalo, tak snaaaad 🙂

@tonjadabik2 no super, tak este posexujte a potom uz len cakat....o takych 12dni mozess skusit testovat. alebo az v den predpokladanej mrchy 🙂