icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
20. sep 2013

uz sa teším ked tie naše rekapitulácie budú

- ms mešká
- zajtra tehu test
- mm ešte o ničom nevie
- kupila som prvú vec pre malinké

a tak ne? 🙂

senselinka
20. sep 2013

pardon, baby, ale myslím, že sa to tu dosť zvrhlo a pripadá mi to trošku choré... všetky chceme bábätko, ale posadnutosť vám prinesie len opačný výsledok. Držím všetkým palce, ale spomaľte

vertyeux
20. sep 2013

@senselinka aha, na koho som tu narazila 🙂

vertyeux
20. sep 2013

@senselinka neviem inak, ze co sa tu zvrhlo. ak myslis to pisanie datumov, tak to asi nebudeme obnovovat kazdy pondelok 😀 ale inngrid to fajn zrekapitulovala, ze ktora kedy momentalne necakame, nech si vieme napisat kto ako dopadol-ci to vyslo alebo nie. ved od toho su podla mna fora, aby si tam baby pisali. my sme si takto pisali este v roku 2011 a piseme si kocky uz cele obdobie, co mame uz aj jedno dieta a je to podla mna fajn. niekto si chce to cakanie na // len sprijemnit pisanim s inymi kockami s podobnou snahou, neviem, co z tohto tu je akoze posadnutost. al eje to tvoj nazor.

zuzik_24
20. sep 2013

@inngrid 🙂

zuzik_24
20. sep 2013

@inngrid my ideme mimo BA na víkend, ale nebudeme sami, takže Vám budem tichúčko závidieť.
Ale užite si dievčatá aj za mňa 🙂

zuzik_24
20. sep 2013

@inngrid ja som za 😉

zuzik_24
20. sep 2013

@inngrid super, to sa mi páči 🙂
Inak, spomínala som tú knihu pre tehotné, posielam link, je aj v slovenčine, určite si ju kúpim až budem tehu 🙂
http://www.martinus.sk/?uItem=94943&gclid=COHTr...

inngrid
20. sep 2013

@zuzik_24 to je tá, kde si môžeš davit tie fotečky aj take tie poznámky? 🙂 ja som taka ze som minule hovorila kolegyniam, ze ja by som chcela aj vedeit v akej polohe sme splodili nášho anjelika hehe 🙂 ked budem tehu pozriem po nejakej knihe takej naučnej zatial nechcem aby ma netrapilo ze ešte nei som 🙂

inngrid
20. sep 2013

@vertyeux dakujem 🙂

inngrid
20. sep 2013

@senselinka v čom sa to zvrhlo a v čom si myslis ze sme posadnuté?

zuzik_24
20. sep 2013

@inngrid áno, to je ona. Čítala som na ňu recenzie a boli len pozitívne. Ja by som takú spomienku určite chcela mať a preto si ju aj kúpim (verím, že dôvod kúpiť si ju bude čoskoro). 🙂
V akej polohe... myslím, že to si budeš pamätať. Ja som sa rozprávala s mojou maminou a vtedy sa neriešili veci ako ovu, testy a pod., vtedy sa išlo na to a hotovo. No a povedala mi, že brat bol splodený v kukurici 🙂 a ja doma na kresle 🙂

vertyeux
20. sep 2013

@zuzik_24 sak v podstate aj my ideme na to a hotovo, len teraz sa uz ovela viac vie a tak sa aj viac pozorujeme 🙂

zuzik_24
20. sep 2013

@senselinka myslím, že to, čo tu píšeme nie je posadnutosť, je to len veľká radosť z niečoho, čo nás čaká, čo práve prežívame, spovedáme sa jedna druhej, nič viac. Každá z nás vie, aké úskalia nás môžu čakať, že "človek mieni, pán boh mení" a že to nemusí byť všetko také jednoduché, ako by sme si priali. Mňa osobne toto písanie veľmi povzbudzuje a teší ma, že očakávanie a radosť z prípadného úspechu tehu môžem s niekým zdielať. 🙂

zuzik_24
20. sep 2013

@vertyeux to máš pravdu 🙂

zuzu1104
20. sep 2013

@vertyeux no ja to vnímam tiež tak isto, že moje telo ešte asi nebolo pripravené, ale keď som si dala dnes dole podprdu a videla moje prsia, tak som bola v nemom úžase., veeeľke, obrovské prsné dvorce, tmavé bradavky a samé vystúpené žily na nich, som z toho úplne mimo

vertyeux
20. sep 2013

@zuzu1104 tak este pockaj par dni a uvidis 🙂 mozno to len teraz nie je na tom teste este vidiet, kazdej stupa hcg inak 🙂

inngrid
20. sep 2013

@zuzik_24 inak lukratívne miesta takže ty si take kreslové dieťa 🙂 že ano...... a inak pekne si to napísala aj mna povzbudzuje, ze si mám s kým o tom písat je to super 🙂

zuzik_24
20. sep 2013

@inngrid no, kreslo je fajn 🙂
babulky, odchádzam z práce, želám Vám krásny víkend plný snažilkovania 🙂

inngrid
20. sep 2013

@zuzik_24 aj Tebe Zuzinka 🙂 a nech máme plodný víkend 🙂

tonjadabik2
20. sep 2013

tak baby mam po ovulke vraj dne sprvy den..a az dne som mala ten plodny hlienik tak sme testli 2 krat 🙂 aj cez ovulku samozrejme tak co myslite? este aby sa teplota dvohla a bude super..

tonjadabik2
20. sep 2013

baby nasla som: http://www.ovulacne-testy.sk/plodne-dni ak je to pravda co tam pisu co asi aj je 😀 tak v tieto dni sme mali tolko sexu ze uz keby som teraz neotehotnela tak to asi vzdam.. Myslim na Vas dobru nocku. 🙂

vertyeux
21. sep 2013

@tonjadabik2 drzime ti samoska palce, ja som zacal dnes spinit, takze asi tento mesiac nic. ty si merias aj teplotu? ja si ju nezvyknem merat, ale dnes a vcera som skusila a mala som 36,87, tak som dnes encakala, ze najdem na papieri krv :-/ som myslela, ze pri mrche to musi klesnut viac, ci? nevies o tm viac?

zuzu1104
21. sep 2013

Tak zajtra je ten deň D, kedy dúfam mrchula nedorazí, bodaj by nedorazila už na ďalších 9 mesiacov alebo viac.
A žienky ja som si asi prechladila močový mechúr, lebo je to trošku kritické s cikaním momentálne. A nemôžem piť ani urologický čaj.

zuzu1104
21. sep 2013

@vertyeux počkám počkám aj tak som teraz u svokrovcom a nemám testy pri sebe, tak mám do nedele pokoj 🙂
pozerám, že ty si začala špiniť, to ma mrzí, hádam to ostane len pri špinení a nerozbehne sa to do mrchy

tonjadabik2
21. sep 2013

@vertyeux ja dnes zvysena teplota 37,2.. ja si meriavam kazde rano. ano pri mrche by mala klesnut.. a mas mrchu ci len vytoky take? ak neklesne tak si tehu..

vertyeux
21. sep 2013

@tonjadabik2 praveze este nemam, bolo to len take spinenie..uvidime zajtra a pozajtra 🙂 ja som taketo vysoke teploty nemala ani pri prvom synovi, ja som mala a teda tusim aj mam stale nizke BT. nevies, co to moze znamenat? viem, ze ked mne vystupila teplota pocas ovuky, tak mi vystupila na 36,5, normlane pred som mala este nizsiu. co sa ma stat, sa stane, to je moje kredo 🙂 vstko je aj tak napisane v osude 🙂

tonjadabik2
21. sep 2013

@vertyeux mne pisala kamoska ze ak mas teplotu 36,9 az 37 tak si tehotna.. ak ti klesne nizsie tak nesi. pred ms myslim. aj ja som mala cez ovulku 36,6..taze neviem az dnes mi vyskocila hore na 37,2. takze ak ti pred menzesom klesne tak nic z toho. ja sa tiez modlim aby uz neklesla..ale presne ako vravis: vsetko je pisane v osude..

vertyeux
21. sep 2013

@tonjadabik2 dakujem..kazdym krokom na zachod cakam, co tam najdem 😀 zatial nic, bolo to zatiallen ranne spinenie a teraz je zatial klud. opat som si hodku pospala a to som spala vecer od 22h do 7.30 🙂 co je teda pri nasom malom prepich. muz mi vravel, ze sa mam testnut, ale ja sa chcem az z ranneho mocu, tak uvidim. ale asi pckam az dopondelka a ked dovtedy nepride, tak potom testnem. nech neminam zbytocne tehu 🙂

inngrid
21. sep 2013

je tu nejaká tehulka? ba ma zaujímali tie bolesti v podbrušku čo mavaju zeny ked sú tehotné aké to je je to stale alebo len raz za čas zvykne to pichat? raz vpravo raz vlavo?