Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@denka_pk no hej ze vela nás to stálo ze som viac myslela ze nazbierame vyberieme a vyšlo nás to ovela viac ako sme odhadovali bola som z toho smutná trošku po svadbe v nedelu ja viem možno to znie ako vypočítvaost ale ked prerábaš bývanie kazdé eur a do toho tá svadba ktorú sme si sami hradili bola som smutná proste som myslela ze si zato niečo kupime a teda moc nam nevyšlo
@denka_pk a naviac celú moju svadbu skompilkovala diagnoza, ktorá sa mi objavila asi 2-3 tyzdne pred svadbou a prišiel od lekorv zakaz mat bábo az teraz po roku ako ma ako tak preliečili mi dovolili je pre mna dôlezité rychlo otehotniet aby sa mi nezhoršil stav a nedali ma naspat na lieky to by bolo potom zlé :( a tak som si svadbu moc neuzila lebo som sa trapila koli te jdiagnoze a ani som uz moc mm nechcela a ked mi sluboval v zdraví aj v chorobe bolo to moc tazké
@denka_pk no tak som čakala ze asi Tolko vyzbierame a nevyzbierali sme Tolko tak nás potom tá svadba stala uspory, ktoré sme mali na vybavu obyvačky ale tak hlavne ze sme svoji to je teraz dôlezité a teraz spravit z nás rodinku po tých rokoch by bolo fajn
kolko ste s drahým spolu?

@vertyeux môžem sa spýtať aké si mala to špinenie? myslím akej "konzistencie" bolo, hnedé, krvavšie, či viac mokré alebo také "naťahovacie"...