icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzik_24
24. sep 2013

@vertyeux môžem sa spýtať aké si mala to špinenie? myslím akej "konzistencie" bolo, hnedé, krvavšie, či viac mokré alebo také "naťahovacie"...

inngrid
24. sep 2013

@denka_pk mne bolo po svadbe do plaču a to si myslim, ze sme mali menšiu svadbu 25 rodina + 25 neskôr kamaráti 🙂 a poviem ti uz by som inak robila 🙂 aj ked bol to náš den

denka_pk
24. sep 2013

@inngrid ja ked som ratala tak tiez by sme mali cca 25-30 ludi a potom kamarati neskor...a preco do plaču? ako kvoli peniazom ci ??

inngrid
24. sep 2013

@zuzik_24 ty si možno tehu to som kedy stihla premeškat a som v tom sama :( tak teraz som smutná

inngrid
24. sep 2013

@denka_pk no hej ze vela nás to stálo ze som viac myslela ze nazbierame vyberieme a vyšlo nás to ovela viac ako sme odhadovali bola som z toho smutná trošku po svadbe v nedelu ja viem možno to znie ako vypočítvaost ale ked prerábaš bývanie kazdé eur a do toho tá svadba ktorú sme si sami hradili bola som smutná proste som myslela ze si zato niečo kupime a teda moc nam nevyšlo

vertyeux
24. sep 2013

@zuzik_24 urcite hnede a to prve v sobotu rano bolo take vodnatejsie..a potom som mala len par takych slabo hnedych hlienikov natahovacich, skor ako susnik natahovaci, nie soplik, lebotoho je vela, tohto bolo malinko. ale nikede pisu, ze nietkore baby mozu aj krvacat jemne 🙂

zuzik_24
24. sep 2013

@inngrid neviem Ingridka, som to už písala, že to vôbec nie je isté, pretože sme sa vôbec nesnažili...pozri si na str. 37 som to písala @vertyeux
a sama v tom nebudeš, ja tu budem s Tebou, neboj 😉

inngrid
24. sep 2013

@vertyeux a uz som smutná strácam svoju partáčku v snazilkovaní a to sme ešte ani poriadne nezačali obe ste mi ostali tehotné nie ze by som sa netešila ale zas budem posledny mohykán:(

inngrid
24. sep 2013

@zuzik_24 tak sa budem len potichucku tešit nejako som to asi pri tom počte správ prehliadla

zuzik_24
24. sep 2013

@vertyeux tak ja som mala taký hnedastý, tiež naťahovací hlienik, vôbec nie veľa. Prvý krát na WC bol hnedastý trošku vodnatý, potom trošku krvi a na neviem koľkú návštevu WC som mala ten hnedastý naťahovací. Môže to znamenať to uhniezďovanie oplodneného vajíčka?

inngrid
24. sep 2013

@denka_pk a naviac celú moju svadbu skompilkovala diagnoza, ktorá sa mi objavila asi 2-3 tyzdne pred svadbou a prišiel od lekorv zakaz mat bábo az teraz po roku ako ma ako tak preliečili mi dovolili je pre mna dôlezité rychlo otehotniet aby sa mi nezhoršil stav a nedali ma naspat na lieky to by bolo potom zlé :( a tak som si svadbu moc neuzila lebo som sa trapila koli te jdiagnoze a ani som uz moc mm nechcela a ked mi sluboval v zdraví aj v chorobe bolo to moc tazké

zuzik_24
24. sep 2013

@inngrid Ingridka, hlavu hore, ja tu budem s Tebou. 🙂
Nebuď smutná, lebo sa Ti na ďalší cyklus pripraví na oplodnenie smutné vajíčko a Ty chceš mať veselé bábo 😉

inngrid
24. sep 2013

@zuzik_24 🙂

inngrid
24. sep 2013

@zuzik_24 budeš tu musieť byt so mnou 🙂

denka_pk
24. sep 2013

@inngrid to nie je vypocitavost, ja tiez s tým ratam ze kolko ludi pozveme a kolko by sme mohli dostat...kazde euro sa zide...v podstate je to robená zabava pre rodinu a od nich aj cakas nieco 🙂

inngrid
24. sep 2013

@zuzik_24 ale je to super ak je to Pravda ze sa vam to takto podarilo hned na šupu to je super moc ti to prajem 🙂

inngrid
24. sep 2013

@denka_pk no tak som čakala ze asi Tolko vyzbierame a nevyzbierali sme Tolko tak nás potom tá svadba stala uspory, ktoré sme mali na vybavu obyvačky ale tak hlavne ze sme svoji to je teraz dôlezité a teraz spravit z nás rodinku po tých rokoch by bolo fajn
kolko ste s drahým spolu?

zuzik_24
24. sep 2013

@inngrid ďakujem Ingridka 🙂

vertyeux
24. sep 2013

@zuzik_24 mohlo by 🙂

inngrid
24. sep 2013

@zuzik_24 kazdopádne ma pekne informuj čo a ako čo robia čiaročky a táááák 🙂 chcem vediet všetko!!!! 🙂

vertyeux
24. sep 2013

@inngrid netrep, my tu sme s tebou 🙂 a ked my budeme fucat na porodnej sale, ty sa nam budes posmievat, ze "ja este mesiaaaac" 😀

denka_pk
24. sep 2013

@inngrid jeezis, tak to ti verim ze to muselo byt pre teba tazke, ale vsetko bude dobre, urcite

inngrid
24. sep 2013

@vertyeux ešte ze vás mám 🙂

inngrid
24. sep 2013

@denka_pk nechcem o tom písat lebo sa rozplačem, prepáč :(

denka_pk
24. sep 2013

@inngrid v auguste to boli 4 roky co sme spolu

denka_pk
24. sep 2013

@inngrid nehovor nic

inngrid
24. sep 2013

@denka_pk my sme mali v auguste 7 rokov 🙂 super si tak dlho s niekym rozumieť nie?

zuzik_24
24. sep 2013

@vertyeux mám si spraviť dnes ďalší test, alebo mám počkať na štvrtok, piatok? čo myslíš?

zuzik_24
24. sep 2013

@inngrid jasnačka 🙂

denka_pk
24. sep 2013

@inngrid hej, je to super...moj prvy taky vazny vztah a dufam ze na cely zivot 🙂