Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@inngrid nie si v tom sama!! sme tu spolu takze snazenie pokracuje, jo?
@denka_pk no my sme mali svadbu teraz v maji, mali sme cez 70 ludi od zaciatku nikto neprisiel potom a stalo nas to kopu penazi ale taku aku sme ju chceli taku sme ju aj mali, takze vycitat si nic nevycitam ani tie prachy za to, co uz, aj na horsie som v zivote pominala, ale samozrejme keby sme nemali na ucte peniaze tak svadba by nebola nie len taka velka ale mozno ziadna
@kirriana ja viem, ze nie ja viem ste zlaté všetky len som trošku citlivejšia posledný rok som si toho riadne vela uzila poznačilo ma to na citlivosti na mojej psychike tak som taka ze hned všetko moc vnímam boze ja ked budem tehotná to budem plakat a smiat sa kade budem chodiť 🙂
baby konec som sa stratil.... vy ste vsetky doma a sedite za compom alebo nechapem, akoze ja som v praci a nestiham vas, stale rozmyslam kam by som vas presmerovala aby sme sa nejako usmernili, ale nist ma nenapada
@inngrid veď my s tým nemáme problém, keď sme sa snažili pred pár mesiacmi, tak som ostala tehotná hneď na prvý raz, milovali sme sa len občas a ani som nevedela, kedy mám ovuláciu, ale bohužial mimčo pri nás neostalo, tak za pár dní ideme druhé kolo a dúfam, že sa už potom zadarí a hlavne, aby sa aj bábätko udržalo. lebo otehotnieť je len 50 % úspechu a donosiť ďalších 50%
@inngrid viem presne o čom píšem, už to také citlivé nie je,už som s tým zmierená aj keď mi je za bábätkom smutno, už som za vodou. Potratila som v 8tt, teda zistili mi zadržiavanie mŕtveho plodu v maternici. Od začiatku sa tehotenstvo nevyvíjalo tak, ako by malo. Mala som zlý rast HCG, na UTZ bolo vidieť vždy len plodový vačok a ani náznak po zárodku, až na histológii zistili, že tam plodík bol, ale už v rozklade. Nevieme príčinu toho, prečo sa to stalo, ale lekár mi povedal, že plod musel byť pravdepodobne geneticky poškodený. Teda moje vajko mohlo byť vadné, ale spermia, ktorá ho oplodnila bola geneticky vadná, tak bol plod jednoducho vyselektovaný z prírody, lebo bol slabý
@tonjadabik2 ten graf vyzerá dobre, možno v najbližších dňoch by malo prísť k jednodňovému poklesu teploty z dôvodu uhniezdenia vajíčka, ale nemusí, možno sa ti budú teploty stále držať hore

@denka_pk tak nech sa nam darí Deniska aj vo vztahu aj v plodení