icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
24. sep 2013

@denka_pk tak nech sa nam darí Deniska aj vo vztahu aj v plodení

inngrid
24. sep 2013

@zuzik_24 urob dnes som zvedavá 🙂

denka_pk
24. sep 2013

@inngrid aj vam nech sa dari 😉

vertyeux
24. sep 2013

@zuzik_24 si si robila v pondelok, ze? tak ja by som robila stredu (cize zajtra) alebo ak vydrzis tak staci vo stvrtok 🙂 ja som robila v nedelu a dnes a uz bolo vidiet ako ciarka silnie 🙂 zase bduem az vo stvrtok 🙂

kirriana
24. sep 2013

@denka_pk tak ale veru dva roky je dlha doba, to by som zosedivela snad sa nebudeme tak dlho snazit, pevne verim ze nie.
@zuzu1104
@zuzik_24 tak co baby kazdy den teda?

zuzik_24
24. sep 2013

@inngrid zbankrotujem na tehu testoch 🙂
pre Ingridku urobím teda ešte dnes, ale musím počkať, kým mi bude treba na WC 🙂

zuzik_24
24. sep 2013

@vertyeux urobím aj vo štvrtok. 🙂
idem si zatiaľ vybaviť pôžičku na kúpu ďalších tehu testov 😀

kirriana
24. sep 2013

@inngrid nie si v tom sama!! sme tu spolu takze snazenie pokracuje, jo?
@denka_pk no my sme mali svadbu teraz v maji, mali sme cez 70 ludi od zaciatku nikto neprisiel potom a stalo nas to kopu penazi ale taku aku sme ju chceli taku sme ju aj mali, takze vycitat si nic nevycitam ani tie prachy za to, co uz, aj na horsie som v zivote pominala, ale samozrejme keby sme nemali na ucte peniaze tak svadba by nebola nie len taka velka ale mozno ziadna

denka_pk
24. sep 2013

@kirriana no ja tiez dufam ze nie...sme sa s maminou smiali, ze ked budem taka ako ona ked cakala mna, tak ze si nedam ani dole nohavicky a uz budem tehotná :D

inngrid
24. sep 2013

@zuzik_24 tak ja do zajtra počkám jasné urob si zajtra ako píše
@vertyeux

inngrid
24. sep 2013

@denka_pk toto aj mne moja mamina hovorila, ze tehotná bola len okolo treniek prešla 🙂

inngrid
24. sep 2013

@kirriana ja viem, ze nie ja viem ste zlaté všetky len som trošku citlivejšia posledný rok som si toho riadne vela uzila poznačilo ma to na citlivosti na mojej psychike tak som taka ze hned všetko moc vnímam boze ja ked budem tehotná to budem plakat a smiat sa kade budem chodiť 🙂

kirriana
24. sep 2013

@zuzu1104 presne tak, ono ta psychika je svina svinska, ja sa bojim hlavne toho aby som to zbytocne neriesila viac ako je treba, preto sem nechodim az tak casto, teda uz druhy den tu s vami kvakam 😀

denka_pk
24. sep 2013

@inngrid ja budem tiez určite plakat a smiat sa zarovet ked nam to vyjde 🙂

inngrid
24. sep 2013

@kirriana a tak kvákat môzeme ne? 🙂

inngrid
24. sep 2013

@denka_pk 🙂

kirriana
24. sep 2013

@inngrid ty nasa citlivka, ok uz som ta zafixovala...

kirriana
24. sep 2013

baby konec som sa stratil.... vy ste vsetky doma a sedite za compom alebo nechapem, akoze ja som v praci a nestiham vas, stale rozmyslam kam by som vas presmerovala aby sme sa nejako usmernili, ale nist ma nenapada

denka_pk
24. sep 2013

@kirriana ja som v robote a potajme som na nete...lebo šef to nemá rád 😠

inngrid
24. sep 2013

@kirriana
@denka_pk ja robím z domu takze namiesto pokecu s kolegynami v kuchynke som tu 🙂

inngrid
24. sep 2013

@kirriana ale sa teším vieiš som ti hovorila pár dni a zorientuejš sa a tebe stačí hodina 🙂

zuzik_24
24. sep 2013

@kirriana ja som v práci. Pracujem ako drak, len si sem občas odskočím 😉

zuzu1104
24. sep 2013

@kirriana no ja to budem mať asi komplikovanejšie, pretože manžel robí obchodného zástupcu a sú dni, kedy nespáva doma, takže asi sa nám každý deň nepodarí

zuzu1104
24. sep 2013

@kirriana psychika je fakt potvora
ale mne toto fórum veľmi pomáha, keď som smutná, tak kočky podporia, keď mám dobrú náladu, tak sa posmejeme. Ja sem rada chodím 🙂

inngrid
24. sep 2013

@zuzu1104 neboj ja mám mm doma a tiez sa mi nepodarí kazdý den a ani to nechcem vyhrocovat do takého stavu 🙂 ze ano
a aj ja tur ada chodím celkom fajn ludia zatial sa mi tu páči 🙂

zuzu1104
24. sep 2013

@inngrid veď my s tým nemáme problém, keď sme sa snažili pred pár mesiacmi, tak som ostala tehotná hneď na prvý raz, milovali sme sa len občas a ani som nevedela, kedy mám ovuláciu, ale bohužial mimčo pri nás neostalo, tak za pár dní ideme druhé kolo a dúfam, že sa už potom zadarí a hlavne, aby sa aj bábätko udržalo. lebo otehotnieť je len 50 % úspechu a donosiť ďalších 50%

inngrid
24. sep 2013

@zuzu1104 tak vies o čom píšeš ja som teraz rada ze mám tu možnosť skúsat to ked sa tak stane budem uz len dúfať ze je nám dopriané
ja viem, ze je to asi citlivé ale v ktorom tyzdni prišli tie zlé veci?

zuzu1104
24. sep 2013

@inngrid viem presne o čom píšem, už to také citlivé nie je,už som s tým zmierená aj keď mi je za bábätkom smutno, už som za vodou. Potratila som v 8tt, teda zistili mi zadržiavanie mŕtveho plodu v maternici. Od začiatku sa tehotenstvo nevyvíjalo tak, ako by malo. Mala som zlý rast HCG, na UTZ bolo vidieť vždy len plodový vačok a ani náznak po zárodku, až na histológii zistili, že tam plodík bol, ale už v rozklade. Nevieme príčinu toho, prečo sa to stalo, ale lekár mi povedal, že plod musel byť pravdepodobne geneticky poškodený. Teda moje vajko mohlo byť vadné, ale spermia, ktorá ho oplodnila bola geneticky vadná, tak bol plod jednoducho vyselektovaný z prírody, lebo bol slabý

zuzu1104
24. sep 2013

@tonjadabik2 ten graf vyzerá dobre, možno v najbližších dňoch by malo prísť k jednodňovému poklesu teploty z dôvodu uhniezdenia vajíčka, ale nemusí, možno sa ti budú teploty stále držať hore