Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzu1104 Tak dúfajme spolu 🙂 🙂 🙂 Inak aj ja som Zuzana 🙂 tak treba usexovať našich muzíčkov 😀 😀 😀 Ja mam inak dnes takú mršku že je strašne slabá ani sa ešte nepustila tak uvidím čo ešte bude... ale test je negatívny...
@zuzu1104 ta musíme sa pochváliť ta ne
@lilinka004 no moja I ked Nerada vitaj v klube mrchovitých zien 🙂 ja mam od včera a takú silnu ze nenormálne bolesti a ani nejdem prísat🙂
@kirriana ja mam tiez ovu test aj som si tento prvý mesiac robila a páči sa mi to určite mi to pride pohodlné 🙂
@lilinka004 nevadi date si dalsie kolo vo svojom, to bude nářez 😀 ja idem zacat s ovu testami az od 9 dna vtedy by mali dojst postou
@zuzik_24 radsej pockaj este toto nema cenu, kazdy den sa budes iba trapit, aj ked chapem ze to cakanie je otras, to si viem predstavit, ja sa poznam ja by som tiez robila aj kazdy den keby sa dalo, ale dobre ti radime, a kludne inak pockaj az ci pride alebo nepride menzes, ale to asi nevydrzis
@zuzu1104 tak ty si to bola co si mi lauritku poradila, ach zlata dusa moja, to sa neda porovnat tie ceny fakt!
@lilinka004 no samé Zuzanky tu sú 🙂
ja sa chystám môjho muža usexovať k smrti, ale mám pocit, že skôr on ma k ten smrti privedie skôr ako ja jeho 😀
no uvidíš teda, ako to bude s mrškou, ale keď je test negatívny, tak je to asi jasné :(
@zuzik_24 no nechapacka, ved vcera to bola jasna ciarka! fakt skus pockat este, ine ti neostava. este sa moze stat, ze si hormonalne rozhadzana z vysadenia HA, ale zase zeby ti detegovalo hcg?? neviem, neostava nic ine, len cakat 🙂
@tonjadabik2 presne tak, teplota by sa mala drzat okolo 37-36,9, napr. ja mam uz od nedele 36,88, tak snad to tak aj ostane. ale meraj vzdy v rovnaky cas 🙂 ked si zmerias napr, o hodinu neskor ako zvycajne, tak si odrataj 0,1 a naopak, ked si merias o hodku skor ako zvycajne, tak si 0,1 prirataj 🙂 tak mi to tiez jedna baba poradila, ze to tak je a mohlo by to sediet..
Dobré ráno zienky ako sa máte? Ja som tak vcera rozmyslala, čo sa viac-menej zmenilo od minulej generácie, keď moje kolegyne tak okolo 40 a aj moja mamka, len čo sa pozreli na chlapa, už boli tehotné 😀 a teraz sa ženy musia snažiť... problémy určite boli aj kedysi,moja ale viacej teraz.. pekný deň prajem 😉
Ahojky snazilky vsimla som si mame dalsiu // ciarkovu.gratulka.ako sa inak mate?ja mam dnes 15DC takze snazilkujeme od nedele.reap sa nesnazilkovat neda kedze chute su silne 🙂.vcera asik bola ovulka.rano ma pichlo v boku.a poobede som mala pocit taky ako ked je zapal mechura aj nutkanim na malu.nastastie presli az dnes rano znova sa citim akoby som mala ist stale na wc.od vcera vecera sa citim akoby mala prist mrcha.aj problem na velku mam ist uz 2 den.probiotika som si dala.je to na nervy strasne neprijmne.v nedelu v noci a aj vcera vecer sa zadarilo lezat a zaspat na bruchu.takze asik 5 hodin som bola v dobrej polohe.

@tonjadabik2 no takto po ovulke medzi 5-10 dňom by mal prísť jeden deň, kedy by mal nastúpiť prudky pokles teploty, to je že vraj uhniezďovanie, a potom by mala opäť vystúpiť teplota vysoká a tá by mala pretrvať až do očakávanej menštruácie, teda aj po tom ako nedostaneš. Ak teplota klesne pred menzesom, tak by sa mal menzes do niekoľkých dní dostaviť. Ale nemusí to byť pravidlo, lebo každá žena je iná.