Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@vertyeux dnes zase vecsia..ze 37,3.. nemusela by klesnut v nedelu abo pondelok.. hej ok uvidime. chora som jak pes.. to jak naschval..nevladzem zit pomooooc
Ahojte dievcata, rada by som sa k vam pridala 🙂 tetno mesiac sme aktivne pracovali na drobcekovi, mali smr nechrameny pohlavny styk cez ovulku a aj den po, 6 dni po ovulke som mala aj IP podla BT a predvcerom aj ducha na teste a dnes nic, test biely :/ mrcha meska uz druhy den, vcera som uplne mala pocit ze uz uz pride a potom to preslo a dneska nic, akurat ma cely cas poboloevaju prsia a su aj viac zilovatejsie nez zvycajne, co myslite?
@zuzu1104 jéééééj to má take to krásne obdobie 🙂 to sú uplne najkrajšie obdobia pre detičky 🙂 ked sestrina malá mala 3 uplne zlatá ale ona je furt zlatá
a vidím Samka máš 🙂 mm musel mať radosť z chlapca druhé by si čo chcela?
no a silná zena to skôr tá tuzba bola - lebo prvé tri tyzdne som chodila v okuliach slnečnych a non stop som plakala to uz boli stavy zufalstva prešla som si dost vela toho teraz to beriem ako odmeny 🙂 tento stav ze je mi super a bude ešte lepšie ked mi pristine fazulka v brušku 🙂 a budeme si to s mm uzívat a milovat to obdobie
vies je možné ze budeme mať len jedno uvidíme ako sa mi bude zravotne dariť po pôrode preto som sa rozhodla ze napríkald o to viac si to chcem vychutnávat ja ani nebudem chciet vediet čo to bude bude to prekvapenie 🙂
@zuzik_24 áno moja, teraz už trištvrte hodinku negrckal, musím poklopať a práve som mu dala 2 ks piškótok, tie spapkal a aj vodičku vypil, tak uvidíme. Plienočky už nenosíme asi rok, ale dnes som mu normálne musela dať také plienkové nohavičky, lebo ke´d si poprdkával, tak mu z dupky vždy niečo vyšlo. Dal by Boh, aby to už bolo dobré, veľmi si to želám, ale ste zlaté s Ingridkou, že sa tak zaujímate, ďakujem Vám. 🙂
@zuzu1104 prosím ťa to je nič toto vidíš už papka piškotky to je super 🙂 a krásne dnes u nás svieti slniečko u vás ako?
a ked uz som zuke 24 povedala niečo tajné poviem aj Tebe ked máš doma toho chrústa čo prdká a špiní mne sa tiez tak zadarilo pred 2 rokmi som bola tak omamena infúzkami ze som do postele urobila všetky potreby čo sa dali 🙂 🙂 🙂 terazjší mm rano nechapal chudák ale aj o tom je láska 🙂 🙂
@inngrid áno najkrajšie obdobie to je, už pletie dva na tri a my sa z toho toľko nasmejeme 🙂 Minule mi povedal, maminka neplač moja, bábätko o chvíľu príde, ja neviem ako toto vycítil, že práve preto som bola smutná, ale potešili ma jeho slová 🙂
Neboj, bábätko už čoskoro do tvojho bruška príde, verím tomu, prajem ti to. 🙂
@kirriana @zuzik_24 @inngrid kočky, som vám chcela napísať, že včera som bola na návšteve u svojej dobrej kamošky, ktorej sa po 9 rokoch snaženia konečne podarilo bábätko, kraaaasne dievčatko. Ja som bola z nej unesená, bola taká malinká, hlavičku mala ako dve moje spojené ruky, úplne malinká a celý čas mi pekne spinkala na rukách, robila také grimasy, že som z nej nemohla. 🙂 A vtedy som sa utvrdila v tom, že moja túžba po druhom dieťatku je naozaj veľká, chcem opäť zažiť ten pocit držať to maličké voňavučké kuriatko v rukách. A je mi fakt jedno čo to bude či chlapček alebo dievčatko, hlavne, aby bolo zdravé, to je pre mňa podstatné
@inngrid no tak ja som verila, že to pomäže, možno bola len chyba inde, ešte beriem aj vitaminy Prenatal od Jamiesonu a pijem alchemilkový čas a dnes som si akurát objednala Agnucaston-to je na úpravu hormónov a hlavne prolaktínu, ja ho mám zvýšený. Malého nekojím už dva roky a stále mi z prsníka vyteká mlieko a to má práve na svedomí zvýšený prolaktín a že vraj ten bráni otehotneniu. Tak to začnem brať a uvidíme

@inngrid doporucila mi inofolic zenska a ten gynex viac menej doberam ked ho uz mam doma