icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

gladriel
25. sep 2013

@inngrid doporucila mi inofolic zenska a ten gynex viac menej doberam ked ho uz mam doma

tonjadabik2
25. sep 2013

@vertyeux dnes zase vecsia..ze 37,3.. nemusela by klesnut v nedelu abo pondelok.. hej ok uvidime. chora som jak pes.. to jak naschval..nevladzem zit pomooooc

zuzik_24
25. sep 2013

@inngrid odhodlanie je veľmi dôležité, som naozaj rada, že výsledky sú OK, tak šup šup po MS do posielky a október to istí Ingridka 🙂

zuzik_24
25. sep 2013

@tonjadabik2 želám skoré uzdravenie 🙂

anulqua
25. sep 2013

Ahojte dievcata, rada by som sa k vam pridala 🙂 tetno mesiac sme aktivne pracovali na drobcekovi, mali smr nechrameny pohlavny styk cez ovulku a aj den po, 6 dni po ovulke som mala aj IP podla BT a predvcerom aj ducha na teste a dnes nic, test biely :/ mrcha meska uz druhy den, vcera som uplne mala pocit ze uz uz pride a potom to preslo a dneska nic, akurat ma cely cas poboloevaju prsia a su aj viac zilovatejsie nez zvycajne, co myslite?

inngrid
25. sep 2013

@zuzu1104 jéééééj to má take to krásne obdobie 🙂 to sú uplne najkrajšie obdobia pre detičky 🙂 ked sestrina malá mala 3 uplne zlatá ale ona je furt zlatá
a vidím Samka máš 🙂 mm musel mať radosť z chlapca druhé by si čo chcela?

no a silná zena to skôr tá tuzba bola - lebo prvé tri tyzdne som chodila v okuliach slnečnych a non stop som plakala to uz boli stavy zufalstva prešla som si dost vela toho teraz to beriem ako odmeny 🙂 tento stav ze je mi super a bude ešte lepšie ked mi pristine fazulka v brušku 🙂 a budeme si to s mm uzívat a milovat to obdobie
vies je možné ze budeme mať len jedno uvidíme ako sa mi bude zravotne dariť po pôrode preto som sa rozhodla ze napríkald o to viac si to chcem vychutnávat ja ani nebudem chciet vediet čo to bude bude to prekvapenie 🙂

inngrid
25. sep 2013

@zuzik_24 ďakujem Zuzinka potešilo ma to 🙂 niečo ti prezradím ale psssst nikomu nehovor uz sa teším ked mi skončí mrcha a nohy roztáhnem he he he .........🙂 🙂 🙂

inngrid
25. sep 2013

@gladriel uz som o tom infolicu vela počula a vela bab to berie a ona ti čo k tomu povedala?

zuzu1104
25. sep 2013

@zuzik_24 áno moja, teraz už trištvrte hodinku negrckal, musím poklopať a práve som mu dala 2 ks piškótok, tie spapkal a aj vodičku vypil, tak uvidíme. Plienočky už nenosíme asi rok, ale dnes som mu normálne musela dať také plienkové nohavičky, lebo ke´d si poprdkával, tak mu z dupky vždy niečo vyšlo. Dal by Boh, aby to už bolo dobré, veľmi si to želám, ale ste zlaté s Ingridkou, že sa tak zaujímate, ďakujem Vám. 🙂

inngrid
25. sep 2013

@anulqua no my uz tu máme v skupine jeden bermutký trojuhloník 🙂 @zuzik_24 takže čo ti poviem počkaj si radšej ešte 🙂

inngrid
25. sep 2013

@zuzu1104 prosím ťa to je nič toto vidíš už papka piškotky to je super 🙂 a krásne dnes u nás svieti slniečko u vás ako?
a ked uz som zuke 24 povedala niečo tajné poviem aj Tebe ked máš doma toho chrústa čo prdká a špiní mne sa tiez tak zadarilo pred 2 rokmi som bola tak omamena infúzkami ze som do postele urobila všetky potreby čo sa dali 🙂 🙂 🙂 terazjší mm rano nechapal chudák ale aj o tom je láska 🙂 🙂

zuzu1104
25. sep 2013

@inngrid áno najkrajšie obdobie to je, už pletie dva na tri a my sa z toho toľko nasmejeme 🙂 Minule mi povedal, maminka neplač moja, bábätko o chvíľu príde, ja neviem ako toto vycítil, že práve preto som bola smutná, ale potešili ma jeho slová 🙂
Neboj, bábätko už čoskoro do tvojho bruška príde, verím tomu, prajem ti to. 🙂

gladriel
25. sep 2013

@inngrid ze vraj vela zien po 2 mesiacov brania inofolicu otehotneli.a ze je to super vec.ja napr od rana mam pocit ze dostanem kramy tak ma boli podbrusko a aj prsia akoby boli napate bolia ma bradavky .ale len raz za cas ma akoby ma niekto pichol do bradaviek

tonjadabik2
25. sep 2013

@zuzik_24 Dakujem ti 🙂

inngrid
25. sep 2013

@zuzu1104 hehe mne zase ta moja neterka volala na mobil teraz ma peť a hovorí mi - Inuška dlho si tu nebula u nás už čakáš toho bociana nechceš aby si ho zmeškala preto nechodíš? no mala som dosť 🙂

inngrid
25. sep 2013

@gladriel ok objednám si to aj ja na vyplatu 🙂

zuzu1104
25. sep 2013

@kirriana @zuzik_24 @inngrid kočky, som vám chcela napísať, že včera som bola na návšteve u svojej dobrej kamošky, ktorej sa po 9 rokoch snaženia konečne podarilo bábätko, kraaaasne dievčatko. Ja som bola z nej unesená, bola taká malinká, hlavičku mala ako dve moje spojené ruky, úplne malinká a celý čas mi pekne spinkala na rukách, robila také grimasy, že som z nej nemohla. 🙂 A vtedy som sa utvrdila v tom, že moja túžba po druhom dieťatku je naozaj veľká, chcem opäť zažiť ten pocit držať to maličké voňavučké kuriatko v rukách. A je mi fakt jedno čo to bude či chlapček alebo dievčatko, hlavne, aby bolo zdravé, to je pre mňa podstatné

zuzu1104
25. sep 2013

@inngrid hehe no to je milé 🙂 tie malé papulky toho vedia povymýšľať 🙂 Inak aj ja som teraz dva cykly brala Inofolic, ale zatiaľ tehotná nie som, premýšľam či mám objednať ešte jedno balenie alebo to nechať proste na náhodu

gladriel
25. sep 2013

@inngrid ved kukni na nete obe veci dost tp stoji mne kazali 2.krat denne inofolic beriem raz ako je v letaku

inngrid
25. sep 2013

@zuzu1104 po 9 rokoch tak to je túzba neskutočná uff a prirozdene otehotnela?

gladriel
25. sep 2013

@inngrid gynex je napr bylinkovy a je vhodny aj chlapom na plodnost len ove veci su strasne drahe

inngrid
25. sep 2013

@zuzu1104 ja som uz vela o tom čítala kupim si to 🙂
len ja niekedy asa aj bojím či to nie su zase nejaké marketingové tahy 🙂

@gladriel 2x denne a to prečo ved píšu 1x denne to ta potom pekne draho vyjde ten mesiac nie ? 🙂

zuzu1104
25. sep 2013

@gladriel moja prečo 2x denné Inofolic, máš PCO? alebo čo? Ja som tiež brala Inofolic, ale zatiaľ z toho bábätko nie je, uvidíme tento cyklus

zuzu1104
25. sep 2013

@inngrid áno, prirodzene, odmietla umelé
povedala mi, že keď sa už zmierila s tým vlastne dieťa nikdy mať nebude, tak otehotnela

gladriel
25. sep 2013

@inngrid To mas pravdu ja mam partnera teraz dlhodobo pn takze niet penazi alr aspon sa pripravime 🙂 financne na mimco ved to je tiez dost drahe

gladriel
25. sep 2013

@zuzu1104 mam totiz pocit ze mi lekarka tak kazala.inak skusala si gynex?

zuzu1104
25. sep 2013

@inngrid no tak ja som verila, že to pomäže, možno bola len chyba inde, ešte beriem aj vitaminy Prenatal od Jamiesonu a pijem alchemilkový čas a dnes som si akurát objednala Agnucaston-to je na úpravu hormónov a hlavne prolaktínu, ja ho mám zvýšený. Malého nekojím už dva roky a stále mi z prsníka vyteká mlieko a to má práve na svedomí zvýšený prolaktín a že vraj ten bráni otehotneniu. Tak to začnem brať a uvidíme

zuzu1104
25. sep 2013

@gladriel nie neskúšala som

zuzik_24
25. sep 2013

@inngrid ty rozkošnica jedna 🙂

ellenie
25. sep 2013

@gladriel
@zuzu1104 taktiež doporučujem vyskusat gynex, vela som o tom pocula, ze pomaha pri neplodnosti a tak 🙂 Ja som ho brala kvoli cyste na vajecniku a pomohol 🙂