icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
23. aug 2013

@zuzu1104 lebo mám trošku tažší zdravotný stav a musela som si dat telíčko trošku dokopy aby som to zvládla - to ani nejdem písat ze som mala stale opakované zapaly moč. ciest E-coli bakteriu a tak ale konečne som sa dočkala a všetko je tak ako má byt - tak verím tomu ze uz aj nás tam ten hore poteší 🙂

inngrid
23. aug 2013

@luca1986 sestra to tak mala s muzom ze spali spolu len raz az tri tyzdne a do roka sa im podarilo 🙂 neboj ništ som povedala ze toto bude plodná skupinka a bude !!!

luca1986
23. aug 2013

@inngrid no sak aj mi sme natom tak isto raz za cas 🙂 🙂 ale uz by mal byt doma tak hadam. Dufam dufam hadam mas pravdu ze toto bude plodna skupina a budeme sa vsetky tesit co chvilku 🙂 🙂 🙂 a vy cooo ako, vy sa snazite dlho ci len teraz zacinate?

gladriel
24. aug 2013

no dufam ze budeme plodna skupinka.ja mam dnes 13DC takze sme uz rozbehli s polovickou snazilkovanie.alchemilka vysadena.drzkam vam tiez palceky

zuzu1104
24. aug 2013

@inngrid no hlavne, že je tvoj zdravotný stav už viac menej v norme 🙂

zuzu1104
24. aug 2013

@zelenagw no čo, ako si dopadla s testovaním?

inngrid
24. aug 2013

@luca1986 začali sme tento tyzden ja som trošku tažší pacient zdravotnú kartu mam jak hrubú knihu nechceli mi lekári dovolit ale konečne po roku mojho aj ich snazenia mi dovolili teraz len verit, ze sa mi nezhorší zdravontý stav - rychlo sa zadarí a všetko zvládneme ako máme - u mna je to trošku horšie ale nevdzávame sa - tento tyzden sme začali tak drz palčeky 🙂 pre mna je to rychlo dôlezitejšie ako pre sotatné lebo ak budem dlho netehotná môže sa mi rychlo zhoršit zd. stav daju ma naspat na lieky a bude to ešte horšie lebo budeme zase rok čakat tak preto som vyhlásila ze do vianoc budeme v očakávani a hotovo 🙂

inngrid
24. aug 2013

@zuzu1104 jasné stálo ma to za ten rok asi 70 návštev u lekára ale verím ze to bude stat zato a budu to pre mna a mojho mm najkrajšie vianoce s fazulkou v brušku VERIM 🙂

luca1986
24. aug 2013

@inngrid ahhhaaa, ale tak ked si si to predsavzala tak verim, ze sa to podari a vsetko bude ok🙂 tak velamzdravicka, stasticka prajem. Prajem ti to aby si sa cochvila tesila z // 🙂 🙂 🙂

inngrid
24. aug 2013

@luca1986 dakujem zlatá si ja verím, že sa spolu budeme tešiť 🙂

luca1986
24. aug 2013

@inngrid jaak kiez by si mala pravdu, uz len nech ten moj dojde a mozme zacat 🙂 🙂 tak hadam ostamene v kontakte aby sme vedeli co nove 🙂 🙂 🙂 aj beries nejake vitaminy na podporu, ci ani nemozes, cii? Ja pijem sem tam tu alchemilku, som aj scela nejake tie vitaminky, ale povedala som si, len zaciname skusat tak nebudem nic riesit.

inngrid
24. aug 2013

@luca1986 vies čo uz beriem femibion - ten kde je tá kyselina listová, ale tento tyzden mi končí - kupim kyselinu listovú aby som mala lebo tú je dobre brat aj 2-3 mesiace pret otehotnením lebo v 22 den po oplodnení ze sa vyvija tušim zaklad pre niečo načo to treba niekto mi to vysvetlovat tak to uzívam 🙂 stojí to malo tak čo ale niekto mi tu radil ten infocolic či ako sa to volá premyšlam, ze si to kupim 🙂 lebo som vysadila HAK aby všetko bolo ako má byt - bola som na gynde a pekne mi aj ovulku potvrdila tak ma to potešilo 🙂

luca1986
24. aug 2013

@inngrid no aj ja som tu vela citala o tychto tabletkach, ale neviem asi zatial pockam. Ale tiez som rozmyslala o jednom z tychto. Ale asi si tak kupim iba tu kyselinu listivu na zaciatok.

emilia25
24. aug 2013

ahojte asi sa k vam pridam my sme sa s manzelom snazili len raz tento mesiac zajtra mam dostat ms a asi ju aj dostanem boli ma brucho co uz ma dlhsiu dobu vobec nebolelo a to je divne ze za par dni po snazeni ma zacalo pobolievat a uz niekolko dni nic ani krcok nemam vobec tvrdy.testy mi vychadzaju stale len duchmi pozitivne vobec sa nechce sfarbit ani trosku a to som si robila vo strvtok.no asi sa budeme opet snazit ale stale nie len raz a hned po ms ako to bolo teraz.

inngrid
24. aug 2013

@emilia25 my sexujeme skoro stale mm teplo prospieva 🙂 a mne to aj vyhovuje nemusim riešit plodne neplodne ovulka proste má teraz chut stale tak snád do vianoc dačo z toho bude 🙂

inngrid
24. aug 2013

@luca1986 tak to si kup uričte fakt aj keby si ju brala 3 mesiace to ti neuškodí 🙂

emilia25
24. aug 2013

@inngrid drzkam vam palceky.no ja som stoho sama taka prekvapena.pri druhom synovi sa nam tiez podarilo na prvy prvucicky pokus a to ze ozaj som este spinila co mi akurat koncila vlastne vsetky deti sme mali na prvy sup.sice sme chceli az v decembri ale po tych neplanovanych tehotenstvach teda so sto percentnou istotou mozem povedat iba o jednom to druhe si myslim ze to mohlo byt ale nebola som u doktora tak to si mozem iba domyslat som presvedcila manzela na jeden jediny krat lebo som si myslela ze fakt otehotniem no aj cely mesiac som si to myslela testy stale duchmi ale moc ma trapi ten krcok ten ma tak z neistuje ze si uz asi myslim ze nie som tehu.no uvidim zajtra ci pride alebo nie.

inngrid
25. aug 2013

@emilia25 a čo más s krčkom? a tak si zvyknutá ze na prvý šup ale vies kolko zien otehotnie na druhy - tretí - štvrtý pokus tak nič hlavu hore bude neboj nič 🙂

emilia25
25. aug 2013

@inngrid dakujem.no ja viem len po troch detoch by som povedala ze 4 babo bude hned.este som si hovorila ze ved ked sa nam takto podaril druhy syn ze sa nam podari hned aj toto.obzvlast ked sme predtym tak neplanovane otehotneli ze som bola ozaj s toho prekvapena a teraz ked sme sa rozhodli tak sa to nema podarit ach jaj.sak uvidim dnes ci pride alebo nie.no kazdopadne budem dnes velmi nervozna.a keby aj neprisla dnes uz budem uplne nervozna az kym nepojdem k doktorovi a nebudem to mat cierne na bielom alebo aspon kym si nespravim test len dufam ze tam uz nebude len duch ale uz pekna ciarka.

inngrid
25. aug 2013

@emilia25 hlavne ziadny stress hej to neprospieva ani tebe ani mm ani detom ani otehotneniu nato mysli 🙂 a neboj neni teraz bude do vianoc 🙂

emilia25
25. aug 2013

@inngrid haha to mas pravdu bude do vianoc.povodne sme chceli pod stromcek dve ciarky ako to bolo pri prvom sice to bolo rano prvy sviatok vianocny ale to bol pre nas ten najkrajsi darcek aky sme si mohli dat.

zelenagw
25. aug 2013

@zuzu1104 netestovala som lebo sa rozbehla zajtra volame do Heliosu a ideme sa objednat na IUI....

luca1986
25. aug 2013

@inngrid no tak to skusim 🙂 🙂 🙂 hadam to neuskodiii🙂

zuzu1104
25. aug 2013

@zelenagw och to ma mrzí :(

paloma20
25. aug 2013

Ahojte... Pridávam sa k vám... 🙂 chceli sme až koncom roka začať na miminku..ale nevydržíme.🙂) Dúfam že na naše 1výročie a manželove narodeniny mu oznámim že sa nám zadarilo

inngrid
25. aug 2013

@emilia25 tak tak aj ja tak dúfam 🙂 ja by som to chcela vediet trošku skôr čo by som mm dala topanočky pod stromček my ideme na prvé 🙂

inngrid
25. aug 2013

@luca1986 určite nie neboj

inngrid
25. aug 2013

@paloma20 kedy má mm narodeniny? 🙂

paloma20
25. aug 2013

@inngrid 22.9 a vtedy máme aj výročie svadby🙂 tak hadam sa zadarí:D

emilia25
25. aug 2013

@inngrid drzim silno palceky aby sa vam to hned na prvy sup podarilo.jaj veru su to krasne a hlavne nezabudnutelne spomienky a hlavne ten prvy ultrazvuk a potom dalsi a dalsi a vlastne kazdy je uzasny.ale ked som videla prvy krat malinkeho ake kotmelce robkal a ja som ziadne kopkanie necitila veru to bol silny zazitok.